Kate Middleton s-a întors din vacanța de sărbători, într-un palton de 1.900 de euro

11 ianuarie 2017 15:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kate Middleton s-a întors la obligațiile publice care îi revin în calitate de ducesă de Cambridge și de soție a prințului William. Vacanța de sărbători pare să-i fi priit, pentru că ducesa s-a afișat zâmbitoare și plină de energie la întâlnirea cu micuții de la centrul Anna Freud din Londra.

Un adevărat reper în materie de stil, Kate (35 de ani) a impresionat la acest început de an cu un palton albastru superb, strâns în talie cu o centură din același material, de la brandul londonez Eponine. Paltonul face parte din cea mai recentă colecție și costă puțin peste 1.900 de euro.

Kate a participat miercuri, 11 ianuarie la primul eveniment caritabil din 2017, o întâlnire cu copiii de la centrul Anna Freud din Londra. Ea însăși mamă a doi copii mici, ducesa a fost foarte interesată de activitatea angajatelor centrului, care lucrează cu familii care au copii cu vârste sub cinci ani.

Prin vizita ei, ducesa a atras atenția asupra copiilor cu probleme de sănătate mintală și asupra importanței pe care intervenția precoce și implicarea întregii familii o au în procesul de recuperare.

Kate Middleton și-a petrecut Crăciunul la reședința părinților ei din Berkshire, iar weekend-ul trecut a vizitat-o pe Regină la Sandringham.

Mai multe