#Exclusiv Click!

Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink

24 mai 2022 14:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu s-a dat de gol într-un interviu când a menționat în treacăt că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Click! l-a contactat pe afaceristul de la Izvorani, iar acesta a dezvăluit cum anume a aflat că fosta sa soție s-a măritat cu actulul ei iubit. 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011, iar în 2018, fosta soție a afaceristului s-a mutat în Statele Unite, alături de noul iubit, milionarul de origine asiatică, Mr. Pink. Se pare că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret în urmă cu mai mulți ani, iar frumoasa brunetă nici măcar nu l-a anunțat pe fostul soț, Irinel Colmbeanu, în privința acestui aspect. 

Citește și Irinel Columbeanu confirmă! Monica Gabor şi Mr. Pink s-au căsătorit

Afaceristul de la Izvorani ne-a relatat că a aflat de căsătoria Monicăi Gabor, în timpul unei vizite la notar alături de fosta soție. 

,,Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)", a declarat irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Click!. 

Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor 

Irinel a vorbit fără ocolișuri la podcastul ,,Ameritat cu Nasrin" despre cel mai dificil moment pe care l-a trăit după divorțul de Monica Gabor, când tânăra a decis să se mute în SUA, împreună cu fiica lor, Irina și actualul iubit. Mr. Pink. Afaceristul de la Izvorani a declarat că Monica i-a cerut să o lase pe Irina să locuiască alături de ea și Mr. Pink, în Statele Unite, dar odată cu această dezvăluire, Irinel a dat-o de gol pe fosta soție, implicând că s-a măritat deja cu actualul iubit.  

Citește și Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink? Irinel Columbeanu: «M-a certat»

"Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.", a afirmat Irinel.

Irinel Columbeanu a cântărit foarte bine această decizie dificilă și într-un final a permis ca Irinuca să rămână împreună cu mama ei, peste ocean. Afaceristul a dezvăluit că a avut o discuție aprinsă pe marginea acestui subiect cu Mr. Pink, care i-a reproșat afaceristului român că ar fi lipsit de responsabilitate. 

,,Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu. 

Irinel Columbeanu dezvăluie detaliul trist despre nunta cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au surprins opinia publică cu relația lor, între ei fiind o diferență de vârstă de 30 de ani. Nunta dintre afaceristul român și frumoasa șatenă a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale momentului. Ani mai târziu, Irinel Columbeanu a povestit în doilea volum biografic, întitulat Apofenia, despre relația sa cu Monica Gabor și detalii inedite despre nunta lor. 

Astfel din cartea lui Columbeanu s-a aflat că la nuntă, nu a venit decât un singur invitat din partea Monicăi Gabor, și anume mama acesteia. 

„La nuntă eu am întrebat-o: Măcar spune-mi câți vor fi din partea ta. Și atunci mi-a spus că n-o să aibă decât un singur invitat. Zic: Cum adică? Păi da, pe mama. Mama a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor”, a mai dezvăluit afaceristul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe