Pariu că nu-i recunoști?! Dani Oțil și Bobonete, transformare uimitoare

18 mai 2022 17:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dani Oțil și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie făcută în vremurile când abia își făcea debutul în showbiz. Una în care nu apare singur. 

A răscolit arhiva

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori tv din România. Cu o carieră impresionantă în spate, el a muncit pe brânci încă de la vârsta de 16 ani pentru a-și face un nume. 

Și nu i-a fost mereu ușor. Realizatorul emisiunii „Neața”, unul dintre cele mai longevive formate din România, a știut însă tot timpul cum să înfrunte provocările cu o doză consistentă de umor și cu tărie de caracter. 

Nostalgic cu privire la amintirile din vremurile de demult, când era un brudiu ce se zbătea să-și facă un nume în showbiz-ul autohton, Dani a răscolit prin arhiva cu poze.

Iar o fotografie găsită acolo l-a impresionat atât de tare încât a decis să o împartă și cu fanii săi de pe Instagram, peste 600.000 la număr.

„Mămăligari cu acte”

Astfel, Dani a scos de la naftalină o fotografie în care apare alături de nimeni altul decât Bobonete (Mihai Bogdan Bobonete), cunoscut comediant și prezentator tv, celebru pentru rolul său din serialul Las Fierbinți

Citește și: Dani Oțil, declarații uimitoare despre vacanța din Dubai: «Să nu mergeți că este și scump»

Poza postată de Dani i-a lăsat mască pe fani, cărora le-a fost greu să îi recunoască pe cei doi.

În descrierea fotografiei, Dani a scris: „Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau pana la salariu. Doar răspunsuri greșite 😁👀.”

Deși glumește pe tema banilor pe care îi mai aveau până la ziua de salariu, cei doi se răsfățau cu un grătar proaspăt preparat, completat de o porție consistentă de mămăligă și ouă ochiuri, așa cum se cuvine să arate o masă tradițională ca la carte. 

Citește și: Glumeții cu suflet sensibil! Mihai Bobonete a suferit de aceeași boală care l-a răpus pe Robin Williams

Relaxați și zâmbitori, Dani și Bobonete zâmbeau către cameră, fără a ști la vremea aceea ce le rezervă viitorul și cât va mai dura până să ajungă pe culmile succesului. 

Avalanșă de glume

Postarea lui Dani a stârnit o avalanșă de comentarii din partea fanilor, care s-au amuzat copios pe seama fotografiei de colecție. 

„Johny Depp și Amber la începutul relației,mâncau varza călită trimisa de mama lui și mai aveau câțiva dolari pana la salariu”, a scris unul dintre urmăritorii vedetei. 

Citește și: Soţia lui Dani Oţil şi-a pus implanturi în fese? Pe posteriorul acesta ar fi geloasă şi Kim Kardashian

„Întrebarea este cine gătise? 😁”, a adăugat altcineva. 

„Toți(mare parte a majorități) începem de jos. Este ideal sa ne fixăm niște ținte și să încercăm din răsputeri sa le atingem. Când am ajuns acolo unde ne-am dorit, este important să nu uităm de unde am plecat. ❤️”, a completat unul dintre fanii celor doi prezentatori. 

Mă deranjează fața lui Răzvan

Dani Oțil a fost invitat recent în podcastul „Aproximativ Discuții”, realizat de Gojira. Acolo, una dintre afirmații i-a luat prin surprindere pe privitori. Dani a recunoscut franc faptul că, uneori, „îl deranjează fața lui Răzvan”, partenerul său de la Neața. 

Citește și: Afirmația care l-a scos din minți pe Dani Oțil. Prezentatorul a răbufnit în direct: «Vino să ne măsurăm»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe