Roxana Dobre, reacție furibundă, după ce BOR nu a recunoscut nunta cu Florin Salam

22 iunie 2022 13:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Dobre, proaspăta soție a lui Florin Salam, nu a scăpat ocazia să atace Biserica Ortodoxă Română, după ce instituția a refuzat să recunoască uniunea religioasă dintre ea și celebrul manelist.

Soția lui Salam a răbufnit pe Instagram și a subliniat ipocrizia BOR, dând ca exemplu cazul unui preot acuzat că a întreținut relații intime cu un minor. 

Trebuie să vezi și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam! E desfășurare de forțe pe plaja din Mamaia

Roxana Dobre a fost de-a dreptul revoltată de afirmațiile Bisericii Ortodoxe Române, potrivit cărora, ceremonia religioasă dintre ea și manelist nu este validă, întrucât a fost oficiată într-o zi de miercuri, care este de obicei zi de post. De asemenea, reprezentantul BOR a mai adăugat că Roxana Dobre și Florin Salam s-au cununat la o ,,biserică pirat", întrucât preotul a fost exclus din instituție din motive disciplinare. 

Nu rata nici: Ce superstiție a ținut Florin Salam la nunta cu Roxana Dobre. Biserica și nașii au fost aleși de „frică

Roxana Dobre a găsit ocazia perfectă să atace public declarațiile BOR, după ce Spy News a publicat un articol despre duhovnicul Marian Ene, acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor și a fost arestat preventiv de către Judecătoria Sectorului 5.

Desigur BOR a păstrat tăcere absolută cu privire la acest incident de o gravitate extremă, care pune în pericol siguranța minorilor în ,,casa Domnului", deși reprezentanții instituției au fost extrem de vigilenți în a arăta neregulile din cadrul nunții lui Salam cu Roxana Dobre. 

Roxana Dobre a transmis un mesaj dur ape rețelele de socializare în care a condamnat vehemenat ipocrizia evidentă a Bisericii Ortodoxe Române. 

,,La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi...”, a scris Roxana Dobre pe Instagram.

Nuțu Cămătaru, invitat la nunta lui Salam

Florin Salam s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Roxana Dobre, în cadrul unei ceremonii fastuoase ce a avut loc pe malul mării, în stațiunea Mamaia. Roxana Dobre și-a făcut apariția asemenea unei adevărate regine, într-un bolid Rolls Royce de 500.000 de euro și a optat pentru o rochie albă din satin, cusută cu pietre prețioase, ce îi punea în evidență formele voluptoase. Printre cei mai de seamă invitați de la marele eveniment s-au remarcat Nuțu Cămătaru și soția sa, dar și Alex Velea care a făcut atmosferă pe ringul de dans. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe