Ana Maria Gheorghe, dezvăluiri despre reîntoarcerea în Antenă! „De televiziune nu te vindeci” Ce spune despre soțul portughez? „E un tătic …”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Din vara anului trecut, Ana Maria Gheorghe prezintă rubrica Meteo în cadrul Observatorului de la Antena 1, după ce Ramona Păuleanu și-a dat demisia. Frumoasa prezentatoare ne-a vorbit într-un interviu amplu despre reîntoarcerea în familia Antena 1, dar și despre familia de pus în ramă pe care o are acasă. 

Ana Maria Gheorghe (40 de ani) a mai lucrat la Antena 1 în urmă cu ani de zile când a prezentat rubrica Meteo, dar și Observatorul Special, pe atunci acesta fiind moderat de Octavia Geamănu. 

Ulterior, prezentatoarea a decis să se retragă din televiziune, în momentul în care a devenit mămică, în 2015. 

În iulie 2023, ea a revenit pe micul ecran, luându-i locul Ramonei Păuleanu, care și-a dat demisia după numai trei luni de contract cu Antena 1. 

Mulți și-o amintesc pe frumoasa Ana Maria și din telenovela de mare succes „Inimă de țigan”, difuzată la Acasă TV. De altfel, Ana Maria a mai participat și în alte formate de la Pro TV.

Frumoasa prezentatoare este căsătorită cu un portughez, Luis. Ana a și locuit o perioadă în Portugalia, unde a și născut-o pe fetița ei. 

Ana Maria Gheorghe, despre revenirea în echipa Antenei 1:  „Parcă nici nu plecasem!”

Click!: Ana Maria, te-ai reîntors anul trecut în televiziune, după 5 ani de absență. Cum ți-ai regăsit colegii de la Antena și ce te-a determinat să revii pe sticlă?

Ana Maria Gheorghe: Ei bine, pasiunea pentru această meserie, ce altceva?! În 2005, când am apărut prima oară într-un proiect de televiziune, m-am îndrăgostit definitiv și iremediabil, și nu vorbesc aici doar despre camerele de filmat. De fapt, nu cred că televiziunea îți dă vreo șansă să te „vindeci”, odată ce te-a prins. 

Cât despre colegii mei de la Antenă, i-am regăsit la fel de energici și entuziasmați. Parcă nici nu plecasem! Mi-am dat seama că dorul de ei și de atmosfera de la Antenă m-a făcut să mă întorc... 

Am și o glumă preferată pe tema asta: televizorul de acasă începuse să mă privească ciudat, ca și cum voia să mă tragă înapoi pe ecran. Am agenda TV plină acum: mă ocup de rubrica meteo din Observator 19, dar și de reportaje pentru campaniile sociale și umanitare. Recent, am început și o rubrică de cultură în fiecare weekend, pe care vreau să o dezvolt tot mai mult. 

Click!: Cum te împarți acum între job și îndatoririle de mămică?

Ana Maria Gheorghe: Aici intervine balanța din mine – zodia, adică – care mă face să caut echilibrul în tot ceea ce fac. Deși, să fim sinceri, uneori echilibrul e ca mersul pe sârmă! Margarida are 9 ani acum, așa că avem o rutină bine pusă la punct. În timp ce ea este la școală, mami este la job și încerc să mă concentrez 100% pe ceea ce fac, fie că prezint meteo la Observator, pregătesc un reportaj sau dezvolt rubrica de cultură. Când vine vorba de casă, mă reprofilez pe mami full-time. Dar da, jonglatul între cele două e un antrenament constant!

 „Am un soț minunat! E un tătic implicat!”

Click!: Soțul tău te mai ajută și el cu fetița? E un tătic implicat?

Ana Maria Gheorghe: Absolut! Este nu doar un soț minunat, ci și un tătic implicat până în măduva oaselor. În familia noastră, el este cel care ne susține cel mai mult, și nu doar moral! 

Click!: Îți mai dorești copii?

Ana Maria Gheorghe: Margarida are deja un frate minunat, care locuiește în Portugalia, deci familia noastră este completă și plină de iubire. Așadar, nu ne-am gândit să mai avem un alt copil. Ne bucurăm de ei și fiecare clipă este o binecuvântare. Suntem foarte bine așa.

Click!: Cum te vezi peste 5 ani? Tot în televiziune?

Ana Maria Gheorghe: Eu întotdeauna mi-am dorit să fac lucruri care îmi aduc bucurie, iar televiziunea a fost mereu una dintre acele mari bucurii. Dacă și peste 5 ani o să mai simt aceleași emoții când intru în platoul Observatorului și aud „Atenție, 10!”, atunci cu siguranță o să fiu tot aici! 

Televiziunea m-a ales pe mine și, chiar dacă mă regăsesc acum în proiecte diverse, cum ar fi rubrica de cultură și reportajele pentru campanii, cred că viitorul meu va rămâne pe sticlă. Până atunci, mă bucur de prezent și de fiecare proiect în care mă implic.

Click!: Ce te-a atras la acest domeniu?

Ana Maria Gheorghe: Sinceră să fiu, cred că acest domeniu m-a ales pe mine. A fost o întâlnire norocoasă între persoana potrivită și momentul potrivit. Am descoperit rapid că televiziunea este un loc ideal pentru o persoană dinamică și curioasă, ca mine. 

E un univers în care nu te plictisești niciodată, ba chiar te ține în priză permanent. E ceva magic să poți combina adrenalina cu creativitatea, iar pentru mine asta e rețeta ideală! Acum, cu meteo, campaniile sociale și rubrica de cultură, fiecare zi e o provocare, dar și o plăcere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner P. Diddy
Banner Ioana Ginghina
cuplu jpg
Banner Sorin Mitrea
clarissa karma jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net