Octavia Geamănu e în al nouălea cer! Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare de la Observator: „Nu am mai rezistat până diseară!”

Octavia Geamănu (39 de ani) a mai bifat încă  o premieră în viața ei. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 este extrem de încântată de faptul că a scris prima ei piesă care a și fost inclusă pe noul album al trupei Direcția 5.  Soția lui Marian Ionescu, liderul Direcției 5, a declarat public că se simte în al nouălea cer când își ascultă melodia și o pune pe repeat în mașină.

"Vreau să împart cu voi o super mega bucurie care dă pe dinafară că o fântană arteziană. Nu am mai rezistat până diseară când inițial vroiam să fac un clip în care să fiu și eu  mai drăguță și în care vroiam să vă spun ce vroiam să spun acum și anume faptul că tocmai a apărut noul album al Direcției 5, Senzitiv se numește. Lansarea oficială  o să fie pe 24 martie, duminica aceasta, la Sala Palatului, dar, de fapt, de ce sunt eu atât de fericită și vă spun despre album?”, a mărturisit ieri Octavia Geamănu, făcând o filmare din mașină.

„Îmi doresc enorm să vă placă”

Pentru că am scris primul cântec din viața mea și el se regăsește pe albumul Senzitiv. Se numește "Cum de tu nu vezi", este un cântec care s-a născut  pur și simplu de la sine, am auzit negativul și versurile au ieșit, așa. Poate și pentru că el descrie o situație de viață pe care o trăim mulți dintre noi dar... să vă pun un pic din cântec? Îmi doresc enorm să va placă cum îmi place și mie! Îl ascult de azi dimineață, de când m-am urcat în mașină, pe repeat și piesa asta e adevărat că am ascultat-o de mai multe ori, că e a mea!”, a mai adăugat soția lui Marian Ionescu, vizibil emoționată, după ce a și fredonat piesa cântată de Cristi Enache pe noul album al Direcției 5.

"Senzitiv este un album superb, divin, fantastic, minunat și nu zic doar așa! Direcția 5 spune: „orice muzică ați asculta, a noastră este diferită”, iar eu spun întotdeauna că muzica face viața  mult mai frumoasă!”, a ținut să completeze fosta prezentatoare de știri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net