Cele mai neașteptate superstiții de Revelion! Nu se vor ține de voi ghinioanele dacă faceți asta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bani îndesați în sutien, lenjerie roșie ca focul ca să le meargă bine în dragoste sau sărutări fierbinți sub vâsc cu alesul inimii! Vedetele noastre țin și ele de superstiții la trecerea dintre ani. Cele mai multe dintre ele vor fi și anul acesta pe fază de Revelion! Dragoste sau bani?! Oare ce își doresc mai abitir vedetele pentru anul care urmează?! Le-am aflat cele mai fierbinți dorințe pentru 2023!

cub lenjerie revelion png

Vedetele nu vor să intre nici ele în noul an cu stângul, cum se spune! Prin urmare, divele noastre se conformează respectă, cu sfinţenie, cam toate tradițiile și obiceiurile împământenite pe aici, pe la noi.

În top, și anul acesta, la capitolul superstiții de Revelion este și lenjeria intimă roșie, aducătoare de noroc în dragoste. Și sărutul sub vâsc se poartă, asta pentru cele care și-au găsit deja alesul inimii și nu vor să-l piardă în anul care vine! În toiul crizei, banii îndesați în sutien nu trebuie nici ei să lipsească.

Claudia Ghițulescu: „Port chiloți roșii să-mi aducă noroc în dragoste”

Claudia Ghițulescu a trecut printr-un divorț dureros în anii trecuți. Cântăreața și-a prins soțul că o înșela cu amanta tinerică, de mai mulți ani! În ciuda loviturii primite de la viață, solista nu și-a pierdut speranța că va găsi, până la urmă, bărbatul potrivit. Speră ca, în 2023, să apară soarele și pe strada ei. Așa că pentru noaptea dintre ani, Claudia are gata pregătită lenjeria roșie, nou-nouță!

De Revelion o să nt în câteva localuri de prin București! De mâncat nu am timp să mănânc, dar recunosc că-mi iau lenjerie roșie și bani la mine mereu.

Eu și de Crăciun port lenjerie tot roșie. Îmi place să mă îmbrac în roșu și în verde de Sărbători, am eu o superstiție așa, cred că-mi aduce noroc. Cu sărutul sub vâsc, nu am deocamdată cu cine!

În dragoste, am învățat să nu-mi mai fac nici un plan. Când se întâmplă, se întâmplă, vine din Univers ceva și se întâmplă!”, a declarat Claudia, pentru Click !

Raluca Podea, cu sutienul plin de bani

Raluca Podea vrea și noroc în dragoste, dar și bani în anul care vine. Așa că a pregătit chiloții roșiii, dar mai ales euroii cu care își va umple sutienul în noapea dintre ani.

Eu fac Revelionul acasă, da, chiar și așa, țin superstițiile în fiecare an! Am lenjerie roșie, îmi punbani în sutien în fiecare an! Banii sunt primii pe care-i pun, vâscul trebuie și el să fie obligatoriu în casa, iar strugurii și peștele să nu lipsească de pe masa de Revelion.

În 2023, îmi doresc să fim săntătoși! Fiul meu, David, să realizeze mai mult decât anul acesta, căci a intrat la canto la Dinu Lipatti. Dar acum vrea să ajungă un cântăreț de succes, să audă lumea de el, ne-a mărturist Raluca.

Bella Santiago poartă biluțe de Sărbători: „E un obicei la noi, în Filipine”

Cântăreața filipineză Bella Santiago nu prea a auzit de superstițiile din România. În schimb, solista le respectă pe cele de acasă, din Filipine.

De Revelion, eu sunt cu soțul la Timișoara. Am concert cu trupa mea! În Filipine, noi avem o tradiție care spune așa că în fiecare Revelion trebuie sa porți haine cu biluțe ca să ai bani tot anul.

Eu nu prea mai țin eu acum chestiile astea, dar, când eram mică, purtam și eu așa haine. Mătușile mele îmi amintesc că mai aruncau și cu bănutți prin casă ca avem bani tot anul!”, ne-a dezvăluit Bella Santiago.

Sabina Lisievici: ”Dansez de rup, în costum de baie, la Dubai!”

Actrița Sabina Lisievici și-a cumpărat și ea lenjerie roșie pentru noaptea dintre ani. Soțul ei, actor și el, de abia așteaptă s-o sărute sub vâsc.

Intrăm în 2023 cu inimile pline cu speranțe că nu vă va veni, din nou, vreun an pandemic sau mai știu eu ce. Noaptea dintre ani, ne prinde la căldură în Dubai, ne-am luat un Revelion prelungit, între cadâne acolo. Stăm și în ianuarie că nu suport frigul de aici.

Noaptea dintre ani mă prinde în costum în baie! De Revelion, de obicei dansez de rup. Eu am superstiția asta că trebuie să mă distrez maxim să mă pin noul an fericită și, bineînțeles, că nu-mi lipste lenjeria roșie obligatoriu de deesubt!”, ne-a spus actrița.

Sabina Lisievici este actriță și a studiat actoria în America, la școala lui Bobbie Chance & Larry Chance, pe care au urmat-o și mai cunoscuții Brad Pitt, Jennifer Aniston sau Drew Barrymore.

Anul acesta, însă, dragostea i-a surâs mai mult ca niciodată îndrăgitei actrițe. Aceasta s-a cununat civil cu actorul Cătălin Nicolau, interpretul personajului Micu, din serialul „Clanul”, de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net