Cine e soția fiului Ioanei Năstase: „Ieri s-a botezat! Din musulmană a devenit ortodoxă!”

Ioana Simion se pregătește să fie soacră mare vineri, 1 iulie! Soția lui Ilie Năstase are mari emoții pentru fiul ei din prima căsnicie, Teo, care își va pune pirostriile, pe plajă la Constanța, cu aleasa inimii lui, Ceilan, femeia care i-a dăruit o fetiță. Pentru că mireasa este pe jumătate origine turcă, acesta a făcut botezul în biserică și a trecut de la religia musulmană la cea ortodoxă!

ioana nastase fiu3 webp
Ioana Năstase, alături de fiul și viitoarea noră la botezul fetiței acestora Sursa: Facebook

Teo, fiul Ioanei Năstase, a amânat nunta din cauza pandemiei, dar iată că momentul cel mare a sosit! 

Fiul Ioanei Simion din prima căsnicie este împreună cu viitoarea sa soție, care este și mama fetiței lui, încă de la vârsta de 16 ani. Cei doi s-au iubit încă de mici și au crescut, practic, împreună. Atunci când Teo a împlinit de 18 ani, soția lui Năstase i-a dat libertate să facă ce vrea și nu i-a interzis nimic.

Ioana are emoții mari pentru că vineri, 1 iulie, este soacră mare! Teo și Ceilan își vor jura credință eternă pe plajă, la Constanța. Pentru marele eveniment, Ioana are pregătite nu mai puțin de trei rochii. Ilie Năstase va fi la brațul ei, în ziua când Ioana va da nas în nas cu fostul ei soț, tatăl lui Teo! Nevasta lui Nansty i-a- făcut un cadou de senzație fiului ei! Adrian Minune va cânta la nuntă, după cum click a relatat aici.

Ioana, ai emoții înainte de nuntă?

Foarte mari. Tocmai ce am venit de la plajă! Mai e doar o zi până la nuntă! Am rochițele pregătite, sunt trei la număr: una de zi și două de seară!

Va cânta și Adrian Minune la petrecere, am înțeles!

Da, Teo va avea patru formații la nuntă! Va fi și o formație de muzică machidonească, pentru că mireasa e turcoaică, nașa la fel. Adrian Minune este cadou din partea mea pentru Leuțu!

Mireasa e turcoaică din România. Tatăl ei este român, iar maică-sa este turcoaică. Ceilan s-a botezat, însă, în biserică la noi. A trecut de la religia musulmană la cea ortodoxă!

Domnul Năstase și-a pregătit costumul?

S-a pregătit înaintea mea domnul Năstase! Mi-a venit cu costumul și mi-a zis: „Uite că am fost gata înaintea ta!”

Câți invitați aveți? Fostul soț vine la nunta fiului?

Avem 400 de invitați! Vor fi și câteva familii din partea fostului soț. Vine și el, normal! Avem doar respect unul pentru altul! Leuțu are terasa mare la apartament, vor veni să-l ia de acolo pe ginerică.

Ce sfat le dai mirilor în căsnicie?

Să se înțelegă, să se respecte și să comunice! Ăsta e sfatul meu! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
jennifer lopez ben affleck jpg
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
onoriu 12 JPG
image png
oana lis exclusiv png
image jpeg
marian manole jpeg
682addb5 8f9a 4f32 aa94 5835415fd579 jpg