Codruța Filip se pregătește să devină mămică

#Exclusiv Click!

Codruța Filip (25 de ani) și Valentin Sanfira (31 de ani) sunt foarte fericiți unul lângă altul! Cei doi s-au cununat religios în urmă cu o lună și jumătate, asta după ce în 2020, înainte de pandemie, s-au căsătorit și civil. Pentru că și-au jurat iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu, cei doi artiști vor să treacă și la pasul următor și anume...un copil!

Codruța și Valentin Sanfira au avut, în urmă cu o lună și jumătate, o nuntă ca în povești! Cei doi au petrecut alături de cei 500 de invitați pe care i-au avut la petrecere.

Artista ne-a mărturisit că este foarte fericită în brațele soțului său după patru ani de iubire intensă. Ba mai mult, frumușica cântăreață ne-a dezvăluit și care sunt planurile lor de viitor.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Codruța Filip. Nici acum nu poate uita: «Am început să plâng, doctorul nici nu s-a uitat la mine»

Codruța Filip se pregătește să devină mămică

Codruța Filip este gata să fie mamă, iar anul viitor vrea să și rămână însărcinată. La cum o cunoaștem, cu siguranță artista își va duce planul la bun sfârși, iar la finalul anului viitor o vedem în postura de mămică.

„Ne dorim copii, da, dar știi cum este...când dă Domnul! Părinții mei m-au avut doar pe mine, până acum, singurul lor copil, acum au doi copii, pe mine și pe Valentin. Ei își doresc, bineînțeles, să aibă un nepoțel, să devină bunici.

Sunt tineri și vor să crească și ei un bebeluș. Nu se știe dacă o să vină anul viitor un copil! Noi ne dorim, este ceva normal acest lucru. Eu zic de ce nu să fie cât mai mulți (n.r – copii)? Dar, așa, în timp, cu răbdare!”, a declarat Codruța Filip, pentru Click!, care ne-a mai spus și cât de norocoasă se simte de faptul că Valentin Sanfira este mult mai calm și echilibrat decât ea.

„Valentin lasă cel mai mult de la el că eu sunt mai arțăgoasă dar în ultima perioadă am devenit și eu mai bună, glumesc! Eu sunt scorpioancă și este normal să fiu mai ambițioasă. Atunci când ne certăm ne împăcam imediat nu stăm mult timp certați, iar de alintat să știi că eu îl alint pe el “păpușel” și el pe mine “păpușică”.

Codruța Filip, cântăreața - manechin

Pentru că arată bine, Codruța Filip a intrat și în atenția designerilor de modă. Lucru pentru care artista a ajuns să și prezinte ținutele multor creatori celebri din România, printre care și ale celebrei Cera Mihăilescu.

„Îmi place foarte mult ținuta, mă simt extraordinar de bine. Culmea e că eu nu sunt extravagantă, sunt mai clasică, mai simpluță, dar uite că Cera (n.r – creatoare de modă) a reușit încet, încet, să mă scoată din zona de confort, pentru că are idei ieșite din comun care îmi plac foarte mult, pentru că sunt foarte frumoase.”, a mai spus Codruța Filip.

De asemenea, simpatica cântăreață de muzică ușoară ne-a dezvăluit și ce așteptări are ea de la anul 2023.

„De la anul care urmează să vină îmi doresc sănătate, fericire, vreau să mă bucur de fiecare clipă alături de cei dragi pentru că ei sunt tot ce contează și de acolo ne luăm toată energia de care avem nevoie, de la oamenii frumoși și dragi sufletului nostru!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
FotoJet jpg
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
Monica Birladeanub in Taximetristii jpg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
cub Patrizia Paglieri png
cub bibi png
cub daniel onoriu png