Ce a fost nevoită să învețe Codruța Filip pentru noul ei proiect

La sfârșit de martie îndrăgita solistă Codruța Filip revine în atenția fanilor săi cu o nouă colaborare muzicală la care a lucrat cu același duo muzical cu care a făcut și "Ena Ena".

image

De data aceasta piesa se numește "Greșeala mea", fiind o colabrare specială pentru care a învățat să cânte în aromână.

Codruța Filip, solista fost model, a revenit în atenția fanilor la scurt timp după ce a colaborat cu Sprint Music și s-a reinventat cu piesa "Ena Ena". Cu aceeași echipă câștigătoare a lansat "Greșeala mea", o piesă care nu se dovedește a fi o greșeală, ci un produs special la care s-a lucrat cu multă grijă și atenție.

"Atunci când am lansat «Ena Ena», am menționat că aceasta este prima piesă din cadrul unui proiect frumos și de lungă durată. Ei bine, «Greșeala mea» reprezintă o continuare a acestuia și, totodată, este o melodie ce aduce noutăți, astfel încât are și influențe machedonești. De asemenea, am și o parte în care chiar cânt în aromână, textul fiind făcut de Danny Penci, membru al trupei Steaua Di Vreari”, a declarat Codruța Filip.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Codruța Filip. Nici acum nu poate uita: «Am început să plâng, doctorul nici nu s-a uitat la mine»

Codruța a dezvăluit că Danny Penci i-a fost tot timpul alături, învățând-o să pronunțe corect versurile piesei.

”El a fost alături de mine și în studio, pentru a mă ajută să pronunț cum trebuie versurile. Piesa este tot de dragoste, pentru că iubesc să abordez în melodiile mele subiectul acesta. Piesa a pornit de la ideea lui Ovidiu Junghiatu (Park Place), care s-a ocupat de linia melodică și textul în limba română, la care a colaborat cu Andy Robert (Any1), care s-a ocupat și de Mix/Master. Sper din suflet să placă și să transmită mult", a mai mărturisit Codruța Filip.

Citește și: Codruța și Valentin Sanfira au anunțat când vor face, până la urmă, nunta

Pe Codruța Filip o veți putea vedea și în videoclipul piesei în care apare extrem de sexy și schimbă două ținute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
FotoJet (1) jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg