Codruța și Valentin Sanfira au anunțat când vor face, până la urmă, nunta

Ultima actualizare:

Sexoasa solistă este pusă pe schimbări în ultima vreme, iar partenerul ei de viață o susține. Codruța Filip a povestit pentru Click! ce schimbări face în carieră, chiar de Dragobete, și ce își dorește să se întâmple după nunta din octombrie, atunci când ea și Valentin Sanfira au hotărât să o facă, până la urmă.

Codruța Filip are planuri mari cu luna de miere
Codruța Filip are planuri mari cu luna de miere

Codruța Filip s-a remarcat repede în showbiz, iar de când l-a cunoscut pe Valentin Sanfira, la Teo Show, s-au transformat într-un cuplu bine sudat. Din păcate, din cauza pandemiei nu s-au putut căsători și face petrecerea de nuntă, însă acum totul este pus la cale, iar solistă a povestit pentru Click! ce planuri mărețe are și după.

„Suntem la început de drum și suntem fericiți. Abia așteptăm să vedem ce vom face și în  luna de miere, suntem în discuții, nu am ales încă locul și unde vom merge. Vrem să fim mai lungă decât o simplă vacanță, să fie mai relaxantă și să fie bine venită. Doar merităm și noi o vacanță mai lungă și specială", a povestit solista, care este pusă pe mari schimbări, anul acesta, mai ales în carieră, pentru că în zi de Dragobete și-a schimbat stilul muzical.

Ea a lansat împreună cu Sprint Music și Ovidiu Junghiatu (Park Place), și Andy Robert (Any1) piesa "Ena Ena", la care a filmat și un videoclip pe măsură. „De puțin timp fac parte din marea familie Sprint Music și am semnat cu Marius China, astfel că avem un prim proiect foarte interesant, iar "Ena Ena" este prima piesă din acest proiect. Melodia  este puțin diferită de ceea ce am cântat eu până acum, m-am reinventat. Până acum, piesele au fost un pop curat, puțin mai lente, suave, sensibilă. Acum, piesa aceasta este mult mai energică, mai veselă, de petrecere, ritmată, melodie care mă reprezintă pe mine, pentru că eu sunt o fire veselă și expresivă. Cred foarte mult în ea și cred cu tărie că o să o îndrăgească toți care o vor ascultă.", spune Codruța.

„Piesa este o poveste de dragoste pozitivă cu un final fericit. Este cel mai bine să o lansăm de Dragobete, când dragostea plutește în aer. Iar eu o duc bine la acest capitol mai ales că eu cu Valentin facem nuntă anul acesta. Am colaborat cu Ovidiu Junghiatu, care apare și el în videoclip pentru că îl veți vedea cântând la vioară.

Ne-am întâlnit cu el în studio, la îndemnul lui Marius, și am zis că vreau să schimb ceva într-un alt stil. Cât despre videoclip, am lucrat cu Silviu Mândroc la el, care este un superprofesionist, am mai colaborat cu el la "Să-mi fi vară". Am schimbat două ținute, una albă cu motive folclorice și una roșie, mai feminină. Sper să vă placă", mai spune Codruța, care este bucuroasă de această reinventare muzicală, dar și pentru că iubitul o susține în tot ceea ce face pe plan muzical.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net