Elena Marin, primele declarații după eliminarea de la Survivor All Stars. Pe cine dă vina pentru situație: „La cum stăteau lucrurile acolo....”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Marin (36 de ani) a fost eliminată din competiția „Survivor All Stars 2024” și a plecat acasă în urma duelului cu Jorge. Faimoșii au suferit, de alfel, o dublă pierdere pentru că nu doar Elena Marin a părăsit jungla dominicană ci și Roxana Nemeș.

Elena Marin nu este străină de acest concurs. Ea a mai participat la Survivor în 2021, fiind atunci rivala lui Zanni. Ce i s-a părut însă cel mai greu acum, în cele 3 săptămâni petrecute în Dominicană, Elena Marin ne-a povestit totul pentru Click! De la dormitul pe scânduri, rezistent la foame și traseele de la Survivor All Stars 2024, toate fac parte acum din amintirile coregrafei care a lucrat cu Andreea Bălan și mulți alți artiști cunoscuți.

Te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Sincer da, mă așteptam. La cum stăteau lucrurile acolo, era de așteptat. Nu se pune problema de rezistat, aș fi rezistat mult, așa cum v-am obișnuit, dar așa a fost să fie, de data asta.

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Am vorbit cu familia, cu prietenii, am mâncat ceva bun și am stat 2 ore în duș.

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

Bineînțeles, de dans. Abia aștept să îmi reiau cursurile, să dansez și să mă bucur de pasiunea mea. Mi-a fost dor de familie, de prieteni, de elevi, de Magic, iepurele meu. Pe unii i-am văzut, pe ceilalți abia aștept să îi reîntâlnesc.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Cel mai greu, de departe, a fost cu dormitul. Spatele meu e încă supărat, după ce l-am "odihnit" pe scândurile alea strâmbe. Chiar dacă sunt rezistentă la foame, nu pot să nu punctez și asta, senzația de foame e foarte puternică acolo, pe mulți îi face să plângă, efectiv.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Vom vedea, la finalul proiectului, care sunt legăturile care se vor păstra. Eu sunt ok cu aproape toată lumea.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Am avut mai mulți colegi cu care m-am înțeles ok, în general, oameni pe care îi știam deja. Pe de altă parte, vă dau un exemplu, nu îl cunoșteam personal pe TJ Miles înainte de competiție, dar mi-a făcut o impresie frumoasă.

Îmi vor lipsi traseele. Fiind o fire sportivă, îmi amintesc mereu cu plăcere de incursiunile printre diferite obstacole și finalurile pline de adrenalină.

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Am revenit cu forțe proaspete și sunt nerăbdătoare să reîncep munca la proiectul meu de suflet, școala de dans "Elena Marin Dance School", pe care am deschis-o relativ recent, în zona Pipera, și care este dedicată atât copiilor, cât și tuturor iubitorilor de dans, indiferent de vârstă. Este un proiect solicitant, având în vedere că toate cursurile de dans sunt susținute exclusiv de mine, dar cred foarte tare în visul meu, iar asta îmi dă putere. Pentru mai multe detalii, vă aștept pe instagram la @elena.marin.dance.school.

Ce ți dorești pentru restul anului?

În primul rând, să fiu sănătoasă. Oricât de clișeu ar suna, sănătatea chiar este cea mai importantă. Apoi, îmi doresc să îmi dezvolt cât mai mult școala, să găsesc timp și pentru noi proiecte, îmi doresc și o vacanță, poate chiar două, dacă vorbim de tot restul anului. Îmi organizez bine timpul, atunci când sunt sub presiune, și sunt încrezătoare că voi duce la bun-sfârșit tot ce mi-am propus anul ăsta.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Survivor este o experiență dură, intensă, foarte diferită. Te învață să apreciezi unele lucruri simple, tocmai prin lipsa lor. Am învățat că, înainte de toate, trebuie să mă iubesc pe mine, să mă apreciez mai mult și să n-am încredere în nimeni. Am învățat să pierd cu fruntea sus și să nu mă las doborâtă de eșecuri. Am învățat că oamenii renunță la principii cu usurință, atunci când au un scop. Și, cel mai important, am învățat că sensibilitatea nu e o slăbiciune și sunt mândră de asta. Cred că am învățat multe lucruri, că m-a ajutat, per total, să progresez ca om, iar asta a fost ceea ce mi-am dorit.

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Survivor e greu de descris în cuvinte, e o experiență diferită, unică, te îndeamnă să îți depășești limitele, să ieși total din zona de confort, iar asta înseamnă evoluție, progres. Nu cred că aș schimba mare lucru, nu am făcut rele, n-am săpat pe nimeni, ba chiar am fost prea corectă, dacă mă iau după ce spun mulți dintre foștii mei colegi.

Ai mai participa la un astfel de reality show?

Da, chiar mi-ar plăcea. Fiecare provocare de genul ăsta aduce experiențe inedite, oferă lecții și abilități noi. Îmi place adrenalina, sunt o fire competitivă și asta mă face să accept noi provocări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter