Gabriela Dima, despre gustul dulce și sărat al succesului. Ce va face cu banii câștigați la Master Chef

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Dima, câștigătoarea show-ului  Master Chef, este ambițioasă și teribil de sinceră, fapt care i-a adus și câteva critici din partea concuren'ilor. Ce s-a întâmplat în culisele emisiunii și de ce nu și-ar dori să lucreze niciodată într-un restaurant a dezvăluit în exclusivitate pentru Click!

gabriela a impresiunat chefii cu reteta ei de burgeri chef hadad zeste foarte bun bravo tie 1 size23 jpg

Click!: Cum ți se pare gustul succesului dulce sau sărat?

Gabriela Dima: Și dulce și sărat depinde de cum privești lucrurile, dacă vorbim de mâncare prefer sărat întotdeauna. Mai bine mănânc trei porții în plus de mâncare, decât să mănânc desert. Nici nu-mi place să gătesc desert, de mâncat foarte rar. 

Zi-mi despre tine. Am vrea să te cunoaștem puțin mai bine.

Sunt un om obișnuit, simplu. Nici prea înaltă, nici prea scundă, nici prea grasă, nici prea slabă, ba da slabă sunt (râde). Mai am puțin și fac 34 de ani.

Cum a fost să participi la concurs? Ai fi vrut să ai această experiență mai devreme?

Nu m-am gândit nicio secundă, niciodată în viața mea să particip la un astfel de concurs. A fost o întâmplare, am zis: «Hai s-o fac și p-asta». M-a sunat cineva: «Se fac înscrieri la Master Chef, hai și tu!». Am refuzat, dar a insistat și până la urmă am zis: «Bine măi, hai s-o fac și p-asta!», având în vedere că eram deja în domeniul online, pe partea de «food blogging», «food influencer», nici asta nu m-am gândit vreodată că o să fac în viața mea, am activat într-un domeniu complet diferit și am zis: «Bine, hai să merg și la Master Chef», dar nu mi-am creat nicio așteptare. M-am dus acolo cu ce știam eu de acasă, cu tehnici rețete, nu m-am pregătit absolut deloc și am ajuns în finală și am și câștigat. 

A fost ca un vis frumos pentru tine? 

Păi nu a fost un vis, pentru că nu mi-am închipuit niciodată. N-am visat vreodată așa ceva. M-am dus acolo, iar când mă apuc de o treabă, o duc până la capăt și chiar am dus-o până la capăt. 

Ți-a plăcut experiența? 

Da, foarte mișto, foarte grea într-adevăr, erau 15 ore, uneori 18 ore de filmări pe zi, frig căldură, nopți nedormite, stres evident că lucrai sub presiune, 45 de minute să pregătești un preparat de Master Chef. 

La televizor se vede, așa cum ai spus tu, foarte stresant, așa este și în platou?

Da în cele 45 de minute ești ești stresat din cauza timpului. Da îți vin în cap 2 sau 5 rețete când o temă la probă, dar dacă se încadrează una dintre acele 5 rețete este bine, pentru că multe au nevoie de mai mult timp. 

S-a întâmplat să ai blank?

Oh da. Detestam efectiv! detestam probele la alegere: «Gătiți ce vreți». Îmi plăceau cel mai mult probele în care trebuia să pornim de la ceva: «Azi gătiți cu ouă» sau « Azi preparați ceva vegetarian», «Azi trebuie să faceți un preparat cu vită», sau mai era «Mistery Box» aia îmi plăcea la nebunie pentru că nici măcar nu trebuia să mă gândesc ce ar mai fi trebuit să iau eu de prin cămară, trebuia să ma raportez strict la ingredientele alea și să scoți ceva din ele, o mizerie sau o capodoperă. 

Pentru noi telespectatorii, acele probe, când vă spuneau să gătiți la alegere, ni se păreau cele mai simple. 

Nu știu pentru alții cum a fost, dar pentru mine erau cele mai grele probe, cele mai grele. 

«Concurenții nu m-au suportat la început»

Cum te-ai înțeles cu șefii? Păreau destul de duri. 

Ăsta e rolul lor acolo să fie, nu neapărat duri, cât exigenți, ca să obțină un câștigător, că dacă erau permisivi...Nu ne-am dus până la urmă într-o tabără de gătit, era un concurs, era normal să fie așa

Cum te-ai înțeles cu ei? Ai vreun preferat? 

Nu sunt trei personalităși diferite. Chef Hadad mi se pare când ai spus «bucătar» te uiți la poza luii chef hada și nu mai ai neboie de definiție, Chef Radu este chef din pasiune și are o sclipire și niște idei la care nu te-ai fi gândit niciodată, iar Chef Foa e Chef Foa nu are ce să nu-ți placă la el. 

Ai păstrat legătura cu ei, de când s-a terminat concursul.

Cu Chef Radu am vorbit din când în când. 

Faceți schimb de rețețe?

Cu Chef Hadad am mai schimbat impresii, mai îmi dă sfaturi câteodată, că ne urmărim pe Instagram.

Cu concurenții cum a fost?

Concurenții nu m-au suportat la început, nu m-au înghițit absolut deloc, că sunt «arogantă», că sunt «nesuferită», că sunt «rea». Încă de la prima ediție, când a plecat Nicoleta, am urcat ceilalți 19 la balcon, a plecat ea acasă și toți au început să plângă și eu m-am uitat la ei «Ce aveți de plângeți? A murit cineva? Ați cunoscut-o o oră la machiaj. A plecat acasă sănătoasă. Cum să mă apuc să plâng, n-am niciun atașament creat și m-au perceput toți că nu am inimă că sunt de gheață. E total neadevărat, apoi și-au dat seama când m-au cunoscut pe parcurs. 

Îți pare rău pentru că ai reacționat așa?

Nu, cred. Eu când am ceva de zis, zic. Am fost realistă, n-am zis nimic din răutate. 

Ai mai păstrat legătura cu cineva de acolo?

Da cum să nu. Am păstrat legătura cu Ionuț, doar că el locuiește în Amsterdam și nu ne vedem prea des. Ne-am văzut de câteva ori când a venit el în țară. Acum așteaptă să mă duc eu în vizită. mă sună. Am mai păstrat legătura cu Alin, cel care are două perechi de gemeni și cu Adrian Neagoe. 

Ai mai repeta experiența?

Nu. 

Este dificil să lucrezi în bucătărie?

Nu știu nu am lucrat niciodată. În restaurant e haos complet nu știu dacă m-aș descurca. 

Bărbații sau femeile sunt mai buni bucătari

N-are legătură cu sexul, contează exeriența, pasiunea

Ai făcut ce ți-ai dorit cu banii primiți după câștigarea Master Chef?

Abia am primit banii, aștept să sărbătoresc în adevăratul sens al cuvântului. Nu este așa o sumă fabuloasă, nu aș putea să-mi deschid un restaurant. Sincer, nici nu știu dacă aș vrea să-mi deschid un restaurant al meu. Îmi doresc un studio de gătit, o bucătărie drăguță, ca să nu mai arate living-ul meu ca un studio de filmări. 

Gabriela Dima a fost desemnată câștigătoarea celui mai recent sezon Master Chef. Ea a reușit să-i impresioneze pe jurați, nu numai cu flerul ei în gastronomie, ci și cu o poveste de viață impresionantă. Încă de tânără, Gabriela Dima a dovedit că este o adevărată luptătoare, în urmă cu mai mulți ani confruntându-se cu o formă rară de leucemie. 

Gabriela Dima a avut parte de laude din partea juriului pentru preparatele sale inedite chiar de la începutul sezonului, iar într-un sfârșit a fost declarată câștigătoare și a plecat acasă cu trofeul Master Chef și cu cei 50.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net