Locul din România unde Cosmin Seleși și-a încărcat bateriile: „Acolo e un tărâm magic”. Și-a construit o casă și are planuri mari: „Vreau să o şi închiriez”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cosmin Seleși (47 de ani) a fost cel mai fericit vara asta, pentru că s-a relaxat în casa lui din Maramureș, pe care și-a construit-o în satul Botiza. Acolo și-a încărcat bateriile pentru un nou sezon „Batem palma” de la PROTV, așa că satisfacția e pe măsură.

Ce ne așteaptă în sezonul de toamnă, de la PROTV?

„Batem palma”, asta vă așteaptă, de luni până vineri, de la ora 18.00, o super emisiune, super concurenți, emoții, tensiune multă, salvarea e la poartă, mă așteaptă să nu cumva să-mi bubuie inima, pentru că asta mă întrebau și colegii, care e cea mai mare provocare a mea pentru “Batem palma”.

Eu sunt pătimaș și să nu o iau razna. O iau razna la un moment dat, nu mai pot, adică tremur eu acolo, parcă sunt eu. Mă implic foarte tare, pentru că îmi doresc foarte mult ca oamenii ăia, faini, frumoși, să câștige. Și atunci asta e provocarea, să nu mai fiu atât de pătimaș, dar nu pot. Așa suntem noi, actorii, te implici.

În zona asta de actorie, dacă tot a venit vorba, ce pregătim? Sunt noutăți?

Da, da, da! Plecăm din nou în turneu cu spectacolul „Soțiile noastre”, cu Lucian Ghimiși, pe care îl știți de la “Săriți de pe fix”, și cu Răzvan Oprea, pe care îl știți și din “Groapa”, și de la “Atletico Textila”. Avem un spectacol minunat, o piesă franțuzească superbă, pe care am hotărât să o jucăm doar primăvara și doar toamna, dar câteva spectacole.

Și acum, în toamnă, avem doar 12 spectacole anul ăsta, adică cine nu vine să o vadă anul acesta, în cele 12 spectacole, la revedere, poate la anul o mai prinde. Nu vrem nici să omorâm spectacolul, să-l rulăm prea mult. Aşa e mereu proaspăt și e o comedie fantastică. În Franța joacă Richard Berry, a jucat Luc Besson această piesă.cȘi sunt nerăbdător să plec în țară cu “Soțiile noastre”.

„Sunt mai strict”

Te-ai întors cu forțe noi?

Forțe proaspete după vara asta, dacă nu m-am relaxat... la Botiza, Maramureș. Acolo e un tărâm magic, oamenii sunt magici, casa e gata. Vreau să o şi închiriez să văd dacă le place oamenilor. Sunt tare fericit, sunt un om împlinit.

Copiii ce zic de căsuța de acolo, s-au bucurat?

Ei pleacă dimineața de acasă și vin seara. Adică sunt pe coclauri cu vacile, cu găinile.

Ceea ce e foarte bine că au scăpat de gadget-uri, cumva, nu?

Oricum, eu sunt mai strict așa, cu gadget-urile. Dar, mă bucur că le pot oferi șansa să aibă copilăria la țară, pe care eu am avut-o. Că în momentul de față nu prea mai sunt. E foarte greu să aibă bunici la țară să te duci să mulgi vaca, la stână, la coasă...

Mai urmează şi o altă construcție de acest gen? Vrei să te extinzi în zonă?

Nu! Mi-am făcut asta pentru mine, pentru familia noastră. Nouă ne ajunge. O căsuță, ne e bine, ne bucurăm de ea. Stăm acolo, avem lapte proaspăt dimineața, muls de la vacă.

„Am devenit mai înțelept"

Începe acum școala, sunt pregătiți?

Sunt pregătiți, da. Chiar abia așteaptă, amândoi. Bine, poate ar mai sta puțin în vacanță prin Maramureș, dar în rest sunt bine.

Cât de mult s-a schimbat Cosmin Seleși în ultimul an, să zicem?

Nu știu, poate am devenit mai înțelept.

Au făcut un nou film, prietenii Alin Panc cu Vărul Săndel?

Da, am văzut că lucrează. Bravo lor, Doamne ajută!

Urmează să mai lucrați împreună?

Nu știu, momentan ei au treaba lor, eu cu treaba mea, dar, fiecare cu ale lor. Suntem prieteni buni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net