Un fost concurent la „Batem palma” are talente ascunse! Cristian din Iași, gest emoționant pentru bunicul său

De cele mai multe ori cântăreții se inspiră pentru creațiile lor din ce trec prin viață, din amintirile lor cu oamenii dragi. Iata ca și Cristian Harhată aka Cristian din Iași, fost concurent la emisiunea ”Batem palma” de la Pro TV, s-a inspirat pentru piesa ”Așa bunicu' meu spunea” din amintirile cu bunicul său, care n-a mai trăit să-l vadă cântând. 

Cristian Harhată aka Cristian din Iași
Cristian Harhată aka Cristian din Iași

Fostul concurent de la „Batem palma” este un artist cunoscut

Dacă nu ați văzut până acum videoclipul lui Cristian Harhată aka Cristian din Iași la piesa ”Așa bunicu' meu spunea” este momentul să o faceți. Pentru că are și poveste și personaje interesante pe care să le urmăriți. Dar să vă spunem mai întâi cine sunt protagoniștii care apar în videoclip. „Toți sunt actori, nu suntem rude. Fata se numește Diana Crăcană și este cântăreață de muzică populară care a apărut la ”Next Star” la 12 ani, iar rolul bunicilor au fost interpretați de dansatorii profesioniști soții Apopei Radu și Genoveva de la ansamblul de dansuri Vlăstarii lui Enescu din Botoșani. Am filmat o zi întreagă, de dimineață până seara iar filmările au avut loc în Gura Humorului în locația La roata”, ne-a spus Cristian. Care are multe amintiri legate de bunicii săi de care își aduce aminte cu mare plăcere. ”Bunicii mei m-au crescut de la 3 săptămâni si ascultau muzică populară de când eram eu mic.

Cristian Harhată aka Cristian din Iași cu bunicii lui
Cristian Harhată aka Cristian din Iași cu bunicii lui

Eu ascultam toate  genurile muzicale mai puțin muzică folclorică. M-am apucat de muzică populară în anul 2020, în pandemie, când am început sa studiez serios muzica folclorică. Bunicul meu, din păcate, era deja trecut în neființă. Am regretat mereu ca nu m-a văzut bunicu în costum popular. Acum doi ani am avut filmări Pascale la București și în urma discuției cu interpretul Cornel Borza, acesta mi-a sugerat ca ar fi bine sa îmi compun o melodie. Îmi compun singur textele, dar instrumentalele le fac cu compozitori muzicali.

Cristian Harhată aka Cristian din Iași cu colega din videoclip
Cristian Harhată aka Cristian din Iași cu colega din videoclip

Totuși în acea dimineața după filmări ajuns în Iași venind de la gară spre casă la ora 4 dimineața, în 20 de minute am compus această piesă acapella, gândindu-mă la bunicul meu cum mă punea sa "fur" băutura din beci pe la 4 anișori pentru a o aduce pe ascuns față de bunica. Pana într-o zi când i-am zis ca m-am saturat de furat. 

Bunicii din videoclip sunt dansatori
Bunicii din videoclip sunt dansatori

Întâmplarea amuzantă a fost când bunicu a băut o gură de oțet crezând ca e vin și alte întâmplări de acest gen m-au inspirat să fac această piesă satiră. Azi mă veghează din cer și sper că este mândru de mine!”, a povestit solistul. Vă invităm să ascultați și să urmăriți în continuare videoclipul lui Cristian Harhată aka Cristian din Iași. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net