Miky de la K-pital, despre schimbările majore din viața sa

Ultima actualizare:

Mihaela Marinache, cunoscută drept Miky de la K-pital, este una dintre artistele apreciate din România. Chiar dacă aceasta a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, ea revine ușor, ușor în peisajul monden autohton.

Miky, la un eveniment monden. Foto Click!
Miky, la un eveniment monden. Foto Click!

Miky a preferat să stea deoparte și să nu mai participe la diferitele evenimente mondene, sau la emisiuni, însă, asta nu a înseamnă că a renunțat la marea sa pasiune, muzica. Cu toate că nu a mai apărut atât de des la televizor, artista nu a întrerupt activitatea muzicală.

Citește și: Ce provocator a pozat Miki de la K-pital la 44 de ani! Cântăreaţa şi-a arătat sânii 

Miky de la K-pital se reinventează!

Reporterii Click! au discutat cu îndrăgita artista și au aflat ce schimbări au intervenit în cariera sa, ce pasiuni noi și-a descoperit, dar și ce planuri are în viața profesională. 

Mie îmi place să fac chestii hand-made. Cos, m-am apucat să fac ii, pentru că am început să cânt folclor și îmi place foarte mult. Nu aș fi crezut vreodată să ajung în această etapă a vieții mele, să cânt folclor autentic cu taraful, să cânt muzica pe care i-o cântam bunicii mele de pe pick-up.”, ne-a declarat Mihaela Marinache.

Vizibil emoționată, artista ne-a povestit despre bunica ei, dar și despre legătura pe care o are aceasta cu muzica ce acum o cântă.

Cântam toate acele melodii bunicii mele când eram mică, iar acum am ajuns să cânt acele melodii cu taraful, acum că bunica nu mai este. Este o încărcătură emoțională foarte mare. Cei din jurul meu care mă cunosc știau că pot să cânt și acest gen de muzică și că îmi place. Dar pentru ceilalți au avut un șoc. Mă vedeau cântând în iie și nu le venea să creadă. Nu credeau că sunt eu'', a adăugat ea.

Miky ne-a spus și motivul pentru care are o slăbiciune pentru folclor. Cântăreața adoră cultura și tradițiile românești.

Eu am crescut la bunica la țară, am copilărit acolo, am făcut clasele I-IV acolo. Chiar sunt obișnuită cu chestiile astea, cu animăluțe, cu cules de porumb, cu orice ține de tradițiile noastre românești'', a declarat cântăreața.

Pe numele său real Mihaela Marinache, cântăreața a cunoscut celebritatea prin anii 2000 atunci când și-a făcut debutul în trupa Kapital. În acea perioadă, numele trupei era pe buzele tuturor, iar cererile de concerte nu întârziau să apară, însă anii au trecut, iar trupa s-a desființat în 2004, Miky rămânând o perioadă în lumina reflectoarelor.

După o pauză în care aceasta s-a retras de tot din fața camerelor de filmat, cântăreața a revenit în atenția publicului, de data aceasta cu un nou stil muzical, folclorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net