Miky de la K-pital, despre schimbările majore din viața sa

Mihaela Marinache, cunoscută drept Miky de la K-pital, este una dintre artistele apreciate din România. Chiar dacă aceasta a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, ea revine ușor, ușor în peisajul monden autohton.

image
Miky, la un eveniment monden. Foto Click!

Miky a preferat să stea deoparte și să nu mai participe la diferitele evenimente mondene, sau la emisiuni, însă, asta nu a înseamnă că a renunțat la marea sa pasiune, muzica. Cu toate că nu a mai apărut atât de des la televizor, artista nu a întrerupt activitatea muzicală.

Citește și: Ce provocator a pozat Miki de la K-pital la 44 de ani! Cântăreaţa şi-a arătat sânii 

Miky de la K-pital se reinventează!

Reporterii Click! au discutat cu îndrăgita artista și au aflat ce schimbări au intervenit în cariera sa, ce pasiuni noi și-a descoperit, dar și ce planuri are în viața profesională. 

Mie îmi place să fac chestii hand-made. Cos, m-am apucat să fac ii, pentru că am început să cânt folclor și îmi place foarte mult. Nu aș fi crezut vreodată să ajung în această etapă a vieții mele, să cânt folclor autentic cu taraful, să cânt muzica pe care i-o cântam bunicii mele de pe pick-up.”, ne-a declarat Mihaela Marinache.

Vizibil emoționată, artista ne-a povestit despre bunica ei, dar și despre legătura pe care o are aceasta cu muzica ce acum o cântă.

Cântam toate acele melodii bunicii mele când eram mică, iar acum am ajuns să cânt acele melodii cu taraful, acum că bunica nu mai este. Este o încărcătură emoțională foarte mare. Cei din jurul meu care mă cunosc știau că pot să cânt și acest gen de muzică și că îmi place. Dar pentru ceilalți au avut un șoc. Mă vedeau cântând în iie și nu le venea să creadă. Nu credeau că sunt eu'', a adăugat ea.

Miky ne-a spus și motivul pentru care are o slăbiciune pentru folclor. Cântăreața adoră cultura și tradițiile românești.

Eu am crescut la bunica la țară, am copilărit acolo, am făcut clasele I-IV acolo. Chiar sunt obișnuită cu chestiile astea, cu animăluțe, cu cules de porumb, cu orice ține de tradițiile noastre românești'', a declarat cântăreața.

Pe numele său real Mihaela Marinache, cântăreața a cunoscut celebritatea prin anii 2000 atunci când și-a făcut debutul în trupa Kapital. În acea perioadă, numele trupei era pe buzele tuturor, iar cererile de concerte nu întârziau să apară, însă anii au trecut, iar trupa s-a desființat în 2004, Miky rămânând o perioadă în lumina reflectoarelor.

După o pauză în care aceasta s-a retras de tot din fața camerelor de filmat, cântăreața a revenit în atenția publicului, de data aceasta cu un nou stil muzical, folclorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
andreea esca si alexia eram
Membri ai Clubului militar-patriotic Rusich FOTO The Moscow Times/ vk.com/rusiczpolska
edi iordanescu selectioner jpg
image
image
image
image
image png
Stela Popa jpg
mugur mihaescu jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg