Naomi Prie, artista de la SuperStar care a cucerit publicul străin! Cum s-a schimbat viața concurentei care l-a uimit pe Carla's Dreams

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Naomi Prie este artista care a reușit să se lanseze în urma concursului de talente SuperStar.  Care este cea mai recentă piesă pe care a scos-o talentata Naomi, aflați acum!

image

Cea mai recentă piesă lansantă de Naomi Prie

În 2021, emisinea prezentată de Theo Rose a reușit să cucerească inimile publicului, iar pe post de jurați erau Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla's Dreams. Tânără artista Naomi (23 de ani) a reușit să ajungă până în semifinalele concursului, și deși nu a câștigat a fost prima dintre concurenți care a lansat o piesă proprie, iar unele dintre ele deja au cucerit ascultătorii din afară.

Naomi ne-a mărturisit că s-a confrutat cu o mulțime de confruntări de-a lungul adolescenței sale printre care și bullying-ul doar din simplul motiv că își dădea voie să fie ea însăși. Totuși, aceste provocări doar i-au șlefuit și mai bine personalitatea unică și au făcut-o să creadă și mai mult în visul său, acela de a vindeca oamenii prin muzică.

A terminat Facultatea de Psihologie Spiru Haret și se pregătește de master, însă pe plan principal rămâne muzica. Totuși, într-o zi spune că i-ar plăcea să facă psihoterapie cu adolescenți. Până atunci, cea pe care publicul a comparat-o cu Amy Winehouse a reușit să lanseze câteva piese și deja ne promite multe alte surprize. Ce mai face concurenta care l-a uimit pe Carla's Dreams, aflăm de la ea acum.

image

Naomi, cum ți s-a schimbat viața după SuperStar România?

Acum realizez că au trecut 2 ani de când filmam audiția, de parcă ar fi fost ieri. Viața mea s-a schimbat considerabil, dar în special pentru că eu m-am schimbat. Am aflat cine sunt și am încercat să mă țin de asta, pe cât de mult posibil, în ciuda lecțiilor care au venit de atunci și probabil vor continua să vină, fiindcă nu ne oprim niciodată din învățat. O dată la ceva timp mai vizionez momentele mele din emisiune și citesc comentariile, și atunci îmi amintesc cine sunt, fiindcă uneori uit. La scurt timp după emisiune am fost contactată de o casă de discuri, Creator Records cu care am lansat anul trecut 3 piese în limba engleză. Sado maso este prima in limba română. Am cunoscut oameni, alți artiști, cu o experiență mai mare sau mai mică și mi-am întâlnit mulți dintre susținătorii de pe internet, iubesc să fac asta, fiecare vine cu câte o poveste mișcătoare. Până la urmă, sufletele asemănătoare se vor găsi mereu, dar trebuie să fim foarte atenți.

Care a fost impactul emisiunii asupra ta? Care a fost povestea ta până atunci?

Obișnuiam să cred că una foarte tristă, dar altfel nu aș fi avut niciodată profunzime, fiindcă ar fi fost totul bine și nu aș fi avut timp să observ esența lucrurilor. Când ești fericit, te bucuri de exterior și nu ai de ce să te uiți în interior, nu te întrebi de ce ești așa, pur și simplu ești.  După foarte mult timp pot spune cu recunoștință că mi-am vindecat copilul interior. Poate nu în totalitate, dar suficient încât să nu mai strige după ajutor. A primit ajutorul necesar, treptat și acum se simte în siguranță.

Totuși, mai am de muncă cu adolescentul interior. Acolo s-au întâmplat cele mai multe, cele mai nedrepte lucruri. Însă, sunt recunoscătoare pentru cine sunt acum și emisiunea a fost un pas extrem de important pentru a intra în contact cu adevărata mea putere interioară, practic de a o descoperi.

Recent ai scos o melodie alaturi de artistul DEBU. Ce ne poți spune despre piesă? Știu că tu ai compus-o.

Piesa a fost inițial un single scris de mine, dar apoi, împreună cu echipa am decis să îl transformăm într-un collab și DEBU a scris partea lui, care oferă un contrast foarte interesant, îl apreciez foarte mult pe DEBU, este spectaculos și unic.

Despre piesă sunt foarte foarte multe de zis, probabil aș putea face o carte, ceea ce și plănuiesc la un moment dat, când lucrurile se vor așeza și pentru mine. Am scris-o în 15 minute, sau chiar mai puțin, în una dintre nopțile când parcă mă străpunge un fulger de creativitate. „Sado-maso" este despre propria dualitate, ambivalență și imposibilitatea de a mă conforma și omogeniza cu o mare parte din societate. Încă mă lupt cu asta, să găsesc locul potrivit, oamenii potriviți, timpul potrivit. Totul pare extraordinar la început, întotdeauna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net