Prin ce coșmar a trecut Raluca ex-Angels: „Mi-a spus că o să moară!”

#Exclusiv Click!

Raluca (36 de ani), fosta componentă a trupei Angels, Adina Postelnicu (44 de ani), de la trupa Heaven, dar și Misty (33 de ani) sunt mămici, dincolo de a fi vedete. Dacă pe scenă sunt sigure pe ele, nu mai au trac și pare că nimic nu le mai poate surprinde, acasă, intră în panică atunci când copilașii lor se îmbolnăvesc. Iar perioada aceasta, când trecem de la iarnă la primăvară, virozele sunt la tot pasul, mai ales în grădinițe și școli. 

Adina Postelnicu este mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă de fetiță! Micuța, Zaynab Maria (4 ani) are întreaga sa atenție, dar și a partenerului ei de viață Glance (34 de ani). Prezentă, zilele trecute la un eveniment monden, blondina ne-a dezvăluit ce mămică panicată este atunci când îngerașul său se îmbolnăvește.

„În perioada asta nu am dus-o la grădi pe Maria din cauză că mi-a făcut în noiembrie - decembrie vreo trei bronșiolite și am zis că până nu trece nebunia asta să stea acasă.

Nu a mai fost la grădiniță de două luni și jumătate. Doamna educătoare mă sună să mă întrebe de fetiță, dar să știi că din 17 copii câți sunt în grupă, în permanență sunt 7-8 răciți. A mea fiind mai sensibilă am preferat să nu o duc o săptămână la grădi și două săptămâni acasă. Am zis să trecem peste toată nebunia asta, după să mergem la grădi”, a declarata Adina Postelnicu pentru Click!

Raluca ex-Angels are cinci copii

Raluca Blejuşcă, frumoasa bruneţică din fosta trupă Angels, este o mămică eroină! Vedeta a decis să aloce, în ultimii ani, mai mult timp pentru familie: soț și cei cinci copii pe care îi are împreună cu Ionuț: Serafim (14 ani), Casian (12 ani jumătate), Maria (10 ani jumătate), Emilian (7 ani) şi Anastasia (5 ani jumătate). Cântăreața este și ea o mama grijulie și ne-a povestit drama prin care a trecut când a crezut că unul dintre copiii săi o să moară de la o răceală violentă.

„Până la patru anișori îmi răceau foarte des copiii, deși i-am alăptat câte un an și jumătate pe fiecare să aibă toate vitaminele necesare. Cam de pe la șapte ani, nu prea îmi mai răceau ei, adică răceau foarte rar, iar când îi vedeam că tușesc mă panicam și alegeam să îi țin și câte două săptămâni acasă să fiu eu sigură că nu o să mai pățească nimic. Când este perioada virozelor încerc să îmi duc copiii în zone mai pușin aglomerate. Plus că am cinci copii și îmi e frică să nu îi pierd atunci când ies pe undeva unde e lume multă.

Cu unul dintre ei am trecut printr-un moment foarte dificil când era mic. Cel de-al doilea copil a răcit atât de tare, a avut febră mare, și a făcut convulsie. Atunci a fost prima oară când nu știam ce să fac. Am fost la policlinică și unul dintre medici mi-a spus fără să îl consulte că o să moară, pentru că tremura tot și dădea ochii peste cap. Atunci, am sunat la ambulanță și am ajuns cu salvarea la spital”, ne-a spus Raluca de la ex-Angels.

Misty: „Am ajuns de 3 ori la camera de gardă!”

Iubita lui Keo (44 de ani) este și ea o mămică speriată atunci când micuța lor, Arya (5 ani) răcește și nu știe ce să mai facă.

„Arya mi-a răcit toată iarna! O săptămână o duceam la grădiniță, două nu. Atunci când răcește îi dau foarte multe vitamine și mâncare cât mai sănătoasă. Când avea un an și jumătate am intrat într-o panică totală când vedeam că nu își mai revine. Așa că atunci într-o săptămână am fost cu ea de vreo trei ori, la camera de gardă când observam că nu se însănătoșește.

Vedeam cum își dădea ochii peste cap și eu nu puteam să fac nimic. Avea febră mare, tușea. A fost groaznic! Atunci, țin minte, că ne-am mutat în apartamentul părinților lui Keo să ajungem cât mai repede la spital. Sunam și la trei, patru dimineața la camera de gardă când vedeam că ceva nu este în regulă”, ne-a spus Misty.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net