Trecutul negru al actriței Adriana Trandafir: „Multe furtuni s-au iscat în sufletul ei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adriana Trandafir a trăit o adevărată dramă în tinereţe, iar pe Maria Speranţa a născut-o târziu, când avea 45 de ani. Actriţa mai are un băiat, Ştefan Bogrea, din prima căsnicie. Pe când copilul avea 7 ani, părinţii au divorţat, iar Adriana a pierdut custodia după ce chiar propriul ei tată a dat declaraţii în faţa judecătorului împotriva ei.

Adriana Trandafir a trecut printr-un adevărat uragan emoțional pentru copiii ei

„Multă vreme, Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredinţează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepţie şi asta pe motiv că este actriţă şi nu poate avea grijă singură de micuţ.

Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea”, au spus, pentru Click!, prietenii Adrianei Trandafir.

Ulterior, actrița s-a recăsătorit şi a născut-o pe Maria Speranţa. „Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana e din nou fericită”, ne-a spus aceeaşi sursă.

„Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situaţii. Umorul e prietenul meu cel mai bun şi cel mai sincer”, dezvăluia Adriana Trandafir.

Mai vezi și: "Asia Express" sezonul 4. Adriana Trandafir poartă cu ea o dureroasă poveste de viață legată de fiul ei

Îmbrăcată elegant și cu zâmbetul la purtător, Maria Speranța a recunoscut în fața reporterilor Click! că relația dintre ea si celebra sa mama, Adriana Trandafir, nu este tot timpul roz.

Viața i-a surâs! Adriana Trandafir e mai fericită ca oricând

Adriana Trandafir are cu ce se mândri! Celebra actriță are și o fiica frumoasă, deșteaptă și cu planuri mărețe în viață! Prezentă recent, în cadrul unui eveniment monden din buricul Capitalei, fiica artistei, Maria Speranța ne-a dezvăluit care sunt principalele motivele de ceartă dintre ea și mama sa.

Vezi si:  Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, decolteu amețitor la Chefi la cuțite. Gina Pistol s-a întors la filmări

„Eu și mama avem o relație foarte specială, cum este orice relație de acest gen! Avem zile rele ca orice mamă împreună cu fiica ei, avem și zile bune, dar orice lucru pe care îl facem împreună ne aduce mult mai aproape și ne consolidează această relație. Ne certăm, bineînțeles, din cauză că uneori apar și mici neînțelegeri.

Totul începe de la lipsa comunicării, uneori nu ne spunem lucrurile cum ar trebui să o facem sau nu ducem propoziția până la capăt, iar de multe ori, asta poate să ducă la niște diferențe, să le spun așa, dar de fiecare dată am încercat să le scoatem la capăt și să învățam ceva din lucrurile rele în așa fel încât data viitoare când ajungem în acea situație să facem mai bine”.

Iată și: INTERVIU Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a trecut prin experiența vieții la Asia Express: «A fost greu să fim amândouă împreună»

În ciuda divergențelor pe care cele două le au Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, se susțin necondiționat atunci când vine vorba de partea profesională și proiectele televizate în care au fost implicate până în acest moment.

„Am avut ocazia să merg la <Splash>(n.r. emisiunea de la Antena 1) împreună cu mama mea și a fost o experiență minunată ce ne-a apropiat și mai tare în special că ea nu a știut să înoate când a ajuns acolo! Mama a acceptat această provocare efectiv aruncându-se în apă cum s-a aruncat și de pe platformă”.

Urmărește și: Adriana Trandafir, în moarte clinică chiar de ziua ei. «M-au declarat moartă, m-am desprins de trup!»

Maria Speranța: „Nu am nicio intervenție estetică!”

Nu rata: Francesco, fiul Patriziei Paglieri, despre relația cu Maria-Speranța, după „Asia Express”: „Am ieșit împreună”

Maria Speranța ne-a vorbit și despre....farmecul unei femei naturale. „Am o părere foarte bună despre intervențiile estetice însă cât timp le faci pentru tine și nu le faci la presiunea altora sau la presiunea societății.

Consider că o femeie este frumoasă când ea se consideră frumoasă. Nu trebuie să ne spună nimeni acest lucru. Cred că atât timp cât le facem pentru noi sunt total <ok>. Eu nu am nicio intervenție estetică.

Nu știu dacă aș vrea să îmi fac în viitor...poate că <da> poate că <nu>, nu știu! Momentan mă bucur de tinerețe. Ridurile mi se par că au frumusețea lor! Sunt niște linii ce arată povestea vieții noastre, liniile de râs, de exemplu, mie mi se par un lucru foarte frumos.”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net