"Asia Express" sezonul 4. Adriana Trandafir poartă cu ea o dureroasă poveste de viață legată de fiul ei


    Adriana Trandafir și fiica ei Maria Speranțafoto: Antena 1
Adriana Trandafir și fiica ei Maria Speranțafoto: Antena 1

Un munte de talent, o actriță iubită și apreciată, dar cu o viața particulară care nu a fost numai lapte și miere. Adriana Trandafir a plecat sâmbătă (22 mai) la "Asia Express" sezonul 4 cu fiica ei, Maria Speranța, dar puțini știu că actrița mai are și un băiat de care este tare mândră. În trecut s-a chinuit însă mult, după ce a pierdut custodia, la divorț.

Am putea să spunem că viața bate filmul iar povestea Adrianei Trandafir e desprinsă dintr-un scenariu incredibil. După cum știți, actrița are 65 de ani și o fiică, Maria Speranța, adolescenta în vârstă de 21 de ani. Adriana Trandafir a născut-o târziu, când avea 45 de ani, însă actriţa mai are un băiat mai mare, pe Ştefan Bogrea, din prima căsnicie. Copilul avea 7 ani când părinţii au divorţat.


    Fiul și fiica Adrianei Trandafirfoto: arhivă personală
Fiul și fiica Adrianei Trandafirfoto: arhivă personală

Adriana Trandafir a suferit enorm după divorț

Celebra actriță a suferit enorm când primul soț a câștigat custodia băiatului lor, Ștefan Bogrea, care, la acea vreme, avea doar șapte anișori. Mai grav este că bărbatul a fost ajutat, în instanță, chiar de tatăl vedetei. “Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, ne-a povestit o sursă din apropierea Adrianei.


    Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au îmbarcat sâmbătă în autocarul
Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au îmbarcat sâmbătă în autocarul

Adriana Trandafir a plecat la "Asia Express" cu fiica ei

Peste ani, Adriana s-a recăsătorit şi a mai făcut un copil, pe Maria Speranţa, care acum este o tânără sexy și plină de viață. “Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită. Copilul acesta i-a schimbat viaţa, pentru ea a fost o mare alinare”, ne-a spus aceeaşi sursă. “Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer”, a povestit Adriana Trandafir.

Vedetele au ajuns deja în Turcia și au început filmările

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Echipele și producătorii au plecat spre Turcia sâmbătă și, ajunși acolo, au demarat filmările. Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză. Show-ul este prezentat sezonul acesta de Irina Fodor, care a înlocuit-o pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate.

Citește și:

Cum a reacționat Adriana Trandafir când a aflat că e înfiată. Avea 50 de ani și șocul a fost mare

Adriana Trandafir împlinește 65 de ani! Care este cea mai mare realizare a actriței

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat sezonul 16 Te cunosc de undeva! S-a lăsat cu lacrimi de fericire

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg