Francesco, fiul Patriziei Paglieri, despre relația cu Maria-Speranța, după „Asia Express”: „Am ieșit împreună”


    Francisco și Maria Speranța au format echipă la Asia Express Foto: Captură Video
Francisco și Maria Speranța au format echipă la Asia Express Foto: Captură Video

După ce au format o echipă în cele mai recente ediții „Asia Express”, au apărut zvonuri potrivit cărora între fiul Patriziei Paglieri, Francesco, în vârstă de 22 de ani și fiica actriței Adriana Trandafir, Maria-Speranța, de 21 de ani, s-ar fi înfiripat ceva în timpul filmărilor.

Tânărul a povestit, într-un interviu recent, ce relație este între el și Maria. Acesta susține că între ei nu este decât o prietenie creată în timpul filmărilor „Asia Express”. 

„Am ieșit împreună după emisiune. Nu am ieșit la o întâlnire, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa”, a spus Francesco, potrivit Fanatik.

„La hotel am stat cu mamele, dar când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva. Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni.

Nu mă gândeam să întrecem măsura. Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului.. Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo.

Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă și normal că o să ne căutăm cazare împreună”, a adăugat Francesco.

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg
andreea balan si george burcea la nunta jpg