Aparatul de vâslit, un echipament cu ajutorul căruia... vei face valuri!

Ultima actualizare:

Deși este un obicei foarte „la modă”, mersul la sală poate să fie extrem de costisitor. În plus, acesta se poate dovedi nenecesar, având în vedere că poți face exerciții oriunde: acasă, în grădină sau în parc. În plus, ai ocazia de a-ți crea propria sală de fitness chiar la tine în apartament sau garaj, unde poți depozita tot echipamentul de care ai nevoie.

Aparatul de vâslit, un echipament cu ajutorul căruia... vei face valuri!
Aparatul de vâslit, un echipament cu ajutorul căruia... vei face valuri!

Chiar dacă, la început, această decizie va reprezenta o investiție considerabilă, cu timpul, vei vedea că a meritat și că ai economisit mulți bani. Dacă ai decis să faci acest pas, unul dintre echipamentele care nu ar trebui să lipsească din recuzita ta este un aparat de vaslit.

Pentru a te bucura de beneficiile asociate cu utilizarea acestui aparat de fitness, nu trebuie să fii un canotor profesionist. Indiferent de vârsta sau de nivelul de experiență în antrenamente, oricine poate folosi cu succes un astfel de echipament. Descoperă, în cele ce urmează, doar câteva avantaje asociate cu utilizarea unui aparat de vâslit!

1. Îți lucrezi toate grupele musculare

Când se gândesc la vâslit, majoritatea persoanelor își imaginează că principalele grupe de mușchi antrenate sunt cele din zona brațelor. Cu toate acestea, utilizarea unui astfel de aparat presupune un efort pentru o suprafață de aproximativ 70% din partea inferioară a corpului și pentru cel puțin 25% din cea superioară.

În același timp, echipamentul activează și alți mușchi, precum cei din partea superioară a spatelui, pectoralii, mușchii brațelor, abdomenul și mușchii oblici.

2. Nu trebuie să fii avansat pentru a-l folosi

Poți include un aparat de vâslit în timpul antrenamentului tău, indiferent de experiența pe care o ai în zona de fitness. De amintit și faptul că acest aparat poate fi folosit inclusiv de persoanele cu o vedere slabă.

Drept urmare, indiferent de capacitatea de efort de care dispui, de vârsta sau de puterea ta de antrenament, un astfel de echipament se va dovedi deosebit de util! Printre rezultatele pe care le vei observa, se numără arderea caloriilor, tonifierea mușchilor, îmbunătățirea mobilității, a sistemului cardiovascular și multe altele.

Aparatul de vâslit îți calculează caloriile consumate
Aparatul de vâslit îți calculează caloriile consumate

3. Este un antrenament de intensitate redusă

Deși aparatul este utilizat de către cei care vor să includă antrenamente cardio în programul de fitness, acesta oferă un antrenament de intensitate redusă. Astfel, te poți bucura de un antrenament eficient, fără să te temi că articulațiile tale vor fi solicitate. În scurt timp, vei observa îmbunătățiri considerabile la nivelul brațelor, umerilor, spatelui și picioarelor.

4. Contribuie la sănătatea ta mintală

Deși un aparat de vâslit te poate ajuta să slăbești și să devii mai puternic, acesta este folosit și de cei care vor să își calmeze mintea și să își adune gândurile. Hollis Tuttle, expert în domeniu, spune că, odată ce ai găsit ritmul de vâslit, îți poți închide ochii și te poți concentra pe respirație. Astfel, acest exercițiu poate deveni unul meditativ.

Iar lista de avantaje asociate cu utilizarea unui aparat de vâslit nu se încheie aici! Printre acestea, se numără și faptul că te ajută să slăbești, menține sănătatea sistemului cardiovascular și respirator, poate fi folosit de acasă, este pliabil și multe altele! Încearcă acum un astfel de antrenament, iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net