Patru aparate de fitness pliabile perfecte pentru a face sport acasă

#Best buys
image

Cei care nu pot sau nu au timp să ajungă la o sală de sport în timp util și doresc să facă sport acasă au la dispoziție numeroase opțiuni. În acest articol vă prezentăm câteva aparate mici care nu ocupă foarte mult loc în casă și vă ajută să mențineți în formă. 

Titan Crunch Pro. Este vorba despre un aparat și bicicletă de fitness cu afișaj electronic și benzi elastice de rezistență. Este un aparat de fitness care combină beneficiile exercițiilor aerobice cu cele de întărire musculară și tonifiere. Se folosește ușor, nu ocupă mult spațiu și este potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. 

Nu ai nevoie de un ghid de exerciții și nici nu trebuie să te îngrijorezi în privința executării corecte a loc pentru că este astfel conceput încât să nu permită greșeli. Se pot executa exerciții precum: îndoirea bicepsului și presiunea tricepsului pentru dezvoltarea musculară a brațelor, exerciții de încălzire și întărirea musculaturii pieptului și ridicări laterale din cot pentru întărirea umerilor. Mai multe detalii despre acest aparat și o ofertă de preț găsiți - LA ACEST LINK

image

Technotraining X-Bike. Bicicletă de fitness pliabilă, cu afișaj electronic. Este practică și ușor de folosit. Are un spătar confortabil, display electronic pentru monitorizarea efortului și selectarea programului dorit, durata și intensitatea antrenamentului, distanța de parcurs și calculator pentru calorii. 

Are 8 nivelul de rezistență pentru îmbunătățirea sistemului cardiovascular și definirea musculaturii. O pot folosi mai mulți din familie în același timp, indiferent de vârstă, pentru că scaunul este reglabil. Are un design ergonomic și îți asigură o poziție corectă a corpului, foarte importantă în timpul pedalatului. Mai multe detalii despre această bicicletă pliabilă și o ofertă de preț găsiți - LA ACEST LINK.  

image

Total Crunch Evolution și Centură de fitness Total Crunch Fir Belt. Este o combinație recomandată de antrenorii de fitness. Aparatul tonifică, lucrează toți mușchii corpului prin 4 tipuri de exerciții, revigorează organismul prin exerciții cardio, cât și prin exerciții de tonifiere.

Cu ajutorul mânerului special conceput îți vei lucra mai multe grupe musculare prin simpla schimbare a poziției mâinilor pe aparat. 

Îți vei antrena intens corpul cu ajutorul celor 4 tipuri de exerciții: de tonifiere, forță, fitness și nu în ultimul rând, cele de tip cardio. În același timp, centura topește grăsimea din talie și zona abdomenului, conferă un efect de saună, relaxează, tonifică, modelează și aplatizează abdomenul. Mai multe detalii despre acest pachet și o ofertă de preț puteți găsi - LA ACEST LINK

image

Platformă de fitness. Are un sistem de antrenament complex care îți oferă o gamă largă de exerciții. Antrenează orice grupă de mușchi. Pe lângă aparat primiți și un ghid de exerciții pe care le poți urma și accesorii speciale pentru fiecare tip de antrenament, unele mai intense, altele mai ușoare. Este ideală atât pentru începători, cât și pentru avansați. Este o platformă ideală pentru cei care fac antrenamente în casă. Mai multe detalii și o ofertă de preț puteți găsi - LA ACEST LINK

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net