Patru aparate de fitness pliabile perfecte pentru a face sport acas─â

#Best buys
image

Cei care nu pot sau nu au timp s─â ajung─â la o sal─â de sport ├«n timp util ╚Öi doresc s─â fac─â sport acas─â au la dispozi╚Ťie numeroase op╚Ťiuni. ├Än acest articol v─â prezent─âm c├óteva aparate mici care nu ocup─â foarte mult loc ├«n cas─â ╚Öi v─â ajut─â s─â men╚Ťine╚Ťi ├«n form─â. 

Titan Crunch Pro. Este vorba despre un aparat ╚Öi biciclet─â de fitness cu afi╚Öaj electronic ╚Öi benzi elastice de rezisten╚Ť─â. Este un aparat de fitness care combin─â beneficiile exerci╚Ťiilor aerobice cu cele de ├«nt─ârire muscular─â ╚Öi tonifiere. Se folose╚Öte u╚Öor, nu ocup─â mult spa╚Ťiu ╚Öi este potrivit at├ót pentru ├«ncep─âtori, c├ót ╚Öi pentru cei avansa╚Ťi. 

Nu ai nevoie de un ghid de exerci╚Ťii ╚Öi nici nu trebuie s─â te ├«ngrijorezi ├«n privin╚Ťa execut─ârii corecte a loc pentru c─â este astfel conceput ├«nc├ót s─â nu permit─â gre╚Öeli. Se pot executa exerci╚Ťii precum: ├«ndoirea bicepsului ╚Öi presiunea tricepsului pentru dezvoltarea muscular─â a bra╚Ťelor, exerci╚Ťii de ├«nc─âlzire ╚Öi ├«nt─ârirea musculaturii pieptului ╚Öi ridic─âri laterale din cot pentru ├«nt─ârirea umerilor. Mai multe detalii despre acest aparat ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť g─âsi╚Ťi - LA ACEST LINK

image

Technotraining X-Bike. Biciclet─â de fitness pliabil─â, cu afi╚Öaj electronic. Este practic─â ╚Öi u╚Öor de folosit. Are un sp─âtar confortabil, display electronic pentru monitorizarea efortului ╚Öi selectarea programului dorit, durata ╚Öi intensitatea antrenamentului, distan╚Ťa de parcurs ╚Öi calculator pentru calorii. 

Are 8 nivelul de rezisten╚Ť─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea sistemului cardiovascular ╚Öi definirea musculaturii. O pot folosi mai mul╚Ťi din familie ├«n acela╚Öi timp, indiferent de v├órst─â, pentru c─â scaunul este reglabil. Are un design ergonomic ╚Öi ├«╚Ťi asigur─â o pozi╚Ťie corect─â a corpului, foarte important─â ├«n timpul pedalatului. Mai multe detalii despre aceast─â biciclet─â pliabil─â ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť g─âsi╚Ťi - LA ACEST LINK.  

image

Total Crunch Evolution ╚Öi Centur─â de fitness Total Crunch Fir Belt. Este o combina╚Ťie recomandat─â de antrenorii de fitness. Aparatul tonific─â, lucreaz─â to╚Ťi mu╚Öchii corpului prin 4 tipuri de exerci╚Ťii, revigoreaz─â organismul prin exerci╚Ťii cardio, c├ót ╚Öi prin exerci╚Ťii de tonifiere.

Cu ajutorul m├ónerului special conceput ├«╚Ťi vei lucra mai multe grupe musculare prin simpla schimbare a pozi╚Ťiei m├óinilor pe aparat. 

├Ä╚Ťi vei antrena intens corpul cu ajutorul celor 4 tipuri de exerci╚Ťii: de tonifiere, for╚Ť─â, fitness ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd, cele de tip cardio. ├Än acela╚Öi timp, centura tope╚Öte gr─âsimea din talie ╚Öi zona abdomenului, confer─â un efect de saun─â, relaxeaz─â, tonific─â, modeleaz─â ╚Öi aplatizeaz─â abdomenul. Mai multe detalii despre acest pachet ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť pute╚Ťi g─âsi - LA ACEST LINK

image

Platform─â de fitness. Are un sistem de antrenament complex care ├«╚Ťi ofer─â o gam─â larg─â de exerci╚Ťii. Antreneaz─â orice grup─â de mu╚Öchi. Pe l├óng─â aparat primi╚Ťi ╚Öi un ghid de exerci╚Ťii pe care le po╚Ťi urma ╚Öi accesorii speciale pentru fiecare tip de antrenament, unele mai intense, altele mai u╚Öoare. Este ideal─â at├ót pentru ├«ncep─âtori, c├ót ╚Öi pentru avansa╚Ťi. Este o platform─â ideal─â pentru cei care fac antrenamente ├«n cas─â. Mai multe detalii ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť pute╚Ťi g─âsi - LA ACEST LINK

image
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
carmen tanase jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG