Care sunt beneficiile asigurării CASCO

Astăzi, unii proprietari de mașini, încercând să economisească bani, se limitează la cumpărarea unei asigurări pentru o mașină cunoscută sub numele de cea obligatorie - RCA.

Sursa foto: shutterstock.com
Sursa foto: shutterstock.com

Întrucât asigurarea auto este obligatorie pentru fiecare șofer, în acest caz, RCA este mult mai ieftină decât asigurarea CASCO. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de mașini nu înțeleg sensul asigurării auto și posibilele consecințe ale unui accident.

Deci, în primul rând, trebuie luate în considerare principalele caracteristici ale asigurării RCA. Datorită unei astfel de asigurări auto, în cazul oricărui accident din vina șoferului se va face reparația completă a celui de-al doilea automobil accidentat, aparținând altui șofer.

CASCO este asigurarea care va avea grijă de interesele tale

Se dovedește că, plătind o astfel de asigurare pentru mașina ta în fiecare an, te asiguri împotriva tuturor plăților pentru a repara mașinile altora în cazul unui accident. Dar cine va avea grijă de interesele tale într-o astfel de situație? Iar pentru asta ai nevoie de un alt contract de asigurare auto. Și un astfel de contract este o asigurare CASCO de la Asirom.ro. De acord că mașinile sparte după accident nu sunt întotdeauna aruncate la groapa de gunoi.

Adesea, ca urmare a unui accident, pagubele mașinii nu sunt grave. Și toate lucrările simple, cum ar fi înlocuirea aripii sau a ușilor mașinii, pot fi făcute fără niciun risc pentru controlabilitatea viitoare a mașinii. Cu toate acestea, problema este următoarea - poate, în această perioadă de timp, nu ai bani pentru astfel de reparații. Din acest motiv asigurarea CASCO este foarte convenabilă.

Pe lângă accident, există și alte situații neplăcute - deturnări și incendii etc. Cu toate acestea, asigurarea RCA nu te va scuti de astfel de necazuri neașteptate. Pentru a obține asistență financiară în aceste cazuri, proprietarul mașinii trebuie să cumpere o astfel de asigurare pentru vehiculul său, ca asigurarea CASCO.

Această asigurare nu este obligatorie și se achiziționează pe bază de voluntariat. În lumea auto, oamenii se împart în două categorii: cei care se asigură CASCO și cei care nu se asigură, iar reacția acestor două categorii de șoferi după un accident se vede cu ochiul liber.

Astfel, dacă vei alege suma asigurării pentru mașină, vei face o plată și va fi garantat un an de condus cu un sistem nervos calm. Drumurile sunt mereu pline de șoferi începători, nervoși, nerăbdători sau chiar teribiliști, așa că este mai bine să cheltuiești acum, pentru a nu plăti mai târziu de câteva ori mai mult decât ai putea plăti pentru asigurarea suplimentară.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net