Care sunt noile trenduri în materie de rochii de zi elegante?

Ultima actualizare:

Ești o profesoară modernă de chimie care dorește să își atragă elevii spre această materie într-un mod inedit, purtând o rochie splendidă imprimată parțial cu elementele din tabelul periodic al lui Mendeleev? Sau poate vrei să aduci o rază de culoare printre colegii tensionați de la birou? Ținutele fascinante din categoria de rochii de zi elegante vor fi alegerea perfectă! Oricât de mohorâtă ar fi o zi, imprimeurile florale, realiste, geometrice sau elementele grafice pasionale vor șterge norii cât ai clipi.

image

Florile, cele mai iubite imprimeuri

Modelele florale sunt cu siguranță printre cele mai îndrăgite! Office sau casual, rochiile emană eleganța prin toate fibrele. Ținutele sunt croite special pentru a scoate în evidență feminitatea, indiferent de ocazie. Culorile spectaculoase și imprimeurile unicat te vor transforma într-o adevărată zeiță ori de câte ori vei alege să porți modelul de rochie ales.

Imprimeurile digitale au o acuratețe de redare a elementelor grafice impresionantă. Forma florilor și nuanțele acestora nu vor suferi modificări la imprimarea pe materialul rochiei. Tocmai de aceea, te vei putea bucura de rochii de zi elegante cu aspect impecabil. Întâlnirile de business sau evenimentele office nu te vor mai pune în dificultate atunci când va trebui să îți alegi ținuta vestimentară. Cu o rochie elegantă, vei fi o prezență admirabilă!

Imaginează-ți o rochie de un verde atrăgător, imprimată în partea de jos a sa cu un câmp magnific de lalele, cu mânecă lungă, decolteu în V, zona bustului parte peste parte și un cordon care să îți evidențieze talia! Nu-i așa că ai arăta demențial purtând acest model? Asorteaz-o cu o încălțăminte cu tocuri și vei surprinde în orice context cu această ținută originală și rafinată.

Lalelele, trandafirii, crinii sau macii sunt florile tale preferate? Trăiește mereu senzația unui câmp cu flori prin intermediul unei rochii superbe cu aceste imprimeuri! Buburuzele și fluturașii plasați discret alături de elementele florale vor întregi tabloul diafan al primăverii și al verii. 

Croi variat, pentru toate gusturile

Midi, lungi sau scurte, modelele de rochii de zi elegante au ceva aparte, care va atrage ca un magnet. Rafinamentul pe care îl emană aceste articole de îmbrăcăminte nu poate fi trecut cu vederea!

La baza gâtului, în V sau cu guleraș tip bărcuță, în culori puternice sau pastelate, cu imprimeuri pe toată suprafața materialului sau doar izolat, în câteva locuri bine alese, rochiile de zi vor fi un adevărat răsfăț chiar și pentru cele mai pretențioase crăiese. Pe lângă aspectul magnific, cu siguranță, vei mai aprecia confortul și lejeritatea oferite.

image

Imprimeuri inedite pentru rochii de zi elegante

Dacă îți plac călătoriile și ți-ai dori să porți o rochie care să reflecte pasiunea ta, modelele cu imprimeuri inspirate din hărțile geografice vor fi pentru sufletul tău. Realizate din țesături fluide, cu o croială ce subliniază zona taliei, acestea sunt foarte elegante și extrem de comode la purtat. Decolteul în V și mânecile lungi fac aceste modele să fie ideale pentru a fi purtate primăvara sau toamna.

Ai visat vreodată să porți piesele vestimentare perfecte, dar proba din magazine te-a dezamăgit? Poți să dai uitării aceste situații, deoarece acum modelul preferat din gama de rochii de zi elegante poate fi personalizat conform dimensiunilor tale. În plus, pentru ca satisfacția achiziției să fie maximă, se poate modifica chiar și lungimea rochiei sau se poate adăuga o captușeală, dacă îți dorești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net