Cum poți prelungi șederea în restaurant a clienților tăi?

Mr Charge jpg

Succesul unui restaurant se bazează pe o sumă variată de factori: conținutul meniului și calitatea preparatelor, interacțiunea cu personalul, ofertele și disponibilitatea de a comanda mâncărurile preferate acasă sau la birou, atmosfera din locația respectivă etc.

Analizând obiceiurile de consum ale celor care se bucură în prezent de serviciile oferite de un restaurant, este simplu de observat faptul că utilizarea device-urilor mobile reprezintă o practică mai mult decât uzuală, indiferent de vârstă.

Oamenii simt nevoia de a rămâne conectați la mediul online pentru cât mai mult timp posibil, iar administratorii de locații HoReCa trebuie să țină cont de acest aspect, astfel încât să vină cu soluții menite să permită prelungirea șederii clienților în restaurant.

Care sunt efectele prelungirii timpului de ședere?

Atunci când cei care trec pragul restaurantului tău se simt bine în locația pe care o administrezi, există o mulțime de beneficii pentru afacere. Evident, mai mult timp petrecut la o masă poate genera un consum mai ridicat, în condițiile în care atmosfera din jur stimulează dorința de comunicare și pofta de distracție a clienților.

Secundar, amânarea momentului achitării notei de plată le permite acestora să studieze cu mai multă atenție meniul din restaurant. Deciziile pe moment ale clienților din HoReCa sunt determinate de cele mai multe ori de modul în care se prezintă lista cu produse: titlurile preparatelor, imaginile din dreptul acestora, aspectul meniului propriu-zis, ofertele propuse.

Într-un astfel de context, o băutură pe care o doreau de foarte mult timp să o testeze sau un preparat interesant din lista cu deserturi, pot fi descoperite oricând în meniu, atunci când un client petrece mai mult timp răsfoind paginile sale. Așadar, șansele unei noi comenzi incluse pe nota de plată se pot îmbunătăți semnificativ.

Prelungirea timpului petrecut în restaurant generează o probabilitate mai mare ca cei prezenți să promoveze afacerea ta, prin poze ale preparatelor servite sau realizate alături de cei dragi, dar și prin realizarea unor postări pe social media cu locația inclusă.

Cum se poate atinge un astfel de obiectiv în HoReCa?

Prin montarea unei stații de baterii externe în spațiul restaurantului tău, poți susține nevoia clienților de a-și încărca telefoanele în timp real. Astfel, accesul la mediul online sau la alte dispozitive pe care le au asupra lor - căști audio, e-book - îi poate determina să amâne momentul plecării.

Bateria descărcată a unui device mobil nu reprezintă o problemă doar pentru cei care vor să facă poze sau să utilizeze rețelele de comunicare, atunci când sunt la restaurant. Accesul la net rezolvă probleme variate, cu care o persoană se poate intersecta în timp real: nevoia urgentă de a răspunde la un mail, dorința de comanda un taxi sau de a rezerva un bilet etc.

Faptul că își pot încărca în timp real dispozitivele, cu ajutorul unei baterii externe închiriate de la o stație prezentă în restaurant, generează un anumit nivel de confort. În consecință, schimbarea stării de spirit, odată cu încărcarea telefonului sau a unui alt device mobil, poate avea un impact pozitiv atât asupra timpului petrecut la masă, cât și asupra valorii notei.  

Cum funcționează o stație pentru închirierea de baterii externe?

Pentru a înțelege mult mai bine dinamica unui astfel de echipament, să luăm exemplul oferit de Mr. Charge - serviciul de închiriere baterii externe pentru oameni și companii, ce permite o rezolvare simplă pentru problema device-urilor descărcate.

Aplicația Mr. Charge, prezentă în App Store și Google Play, le permite clienților să utilizeze o baterie externă din stația prezentă în locația ta. Costul de închiriere este unul cât se poate de avantajos, iar dispozitivul utilizat poate încărca la capacitate maximă până la două dispozitive electronice mobile în același timp.

Cu peste 800 de stații prezente acum în locații HoReCa, centre comerciale, stații de metrou și alte locuri publice tranzitate intens, Mr. Charge își dorește construirea unei infrastructuri cu baterii externe ramificate Obiectivul principal: accesul simplificat la surse de energie electrică, în mod independent de prize.

Află mai multe informații utile despre serviciul oferit de Mr. Charge și oportunitățile pe care le asigură afacerii tale în HoReCa! Utilizarea acestuia contribuie la creșterea venitului mediu al restaurantului, dar și la o fidelizare a celor din baza de clienți, extrem de importantă în acest sector dinamic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net