Cum să te pregătești de un drum lung cu mașina împreună cu copiii

Fiecare părinte știe, doar că nu recunoaște că drumurile lungi în mașină cu copii sunt un calvar. O familie trebuie să se înghesuiască într-un spațiu strâmt unde fiecare are nevoile și plăcerile lui doar că nu destul loc pentru a le îndeplini. De aceea, multe drumuri cu mașina devin adevărate coșmaruri pentru părinți în special. Așadar, pentru a putea evita aceste scenarii sumbre, citește acest articol până la final și află câteva sfaturi utile.

Cum să te pregătești de un drum lung cu mașina împreună cu copiii
Cum să te pregătești de un drum lung cu mașina împreună cu copiii

Iată 4 sfaturi pe care le poți folosi data viitoare când mergi împreună cu copiii într-o excursie lungă cu mașina 

  • Pregătește bine mașina 

Înainte să pleci trebuie să te asiguri că mașina ta se afla în condiții  optime de drum. Asta înseamnă să nu ai niciun martor aprins la bord și eventual să verifici starea cauciucurilor sau să le schimbi pentru sezonul adecvat în caz că nu ai facut-o deja. Un sfat bun ar fi să-ți cumperi anvelope all season pentru a scuti un drum la mecanic, niște bani. Acesta reprezintă un inconvenient destul de mare pentru o bună parte din oameni. De aceea îți poți comanda chiar azi de pe site-ul Altex.ro cauciucuri de orice tip cu doar câteva click-uri.

  • Asigură-le mâncare și apă 

Copii pot fi comparați cu niște animăluțe atunci când nu primesc ceea ce vor sau când sunt flămânzi . Aceștia nu au învățat încă să se controleze și de aceea reacționează așa agitați la cele mai mici emoții . Așadar , pentru a evita o serie lungă de crize pe tot parcursul drumului, asigură-te că ai snacks-uri, destulă apă și de ce nu celebrele sandwich-uri care te pot scoate foarte ușor din încurcătură .

  • Le poți da tableta pe timpul întregului drum

În caz că deții tablete pentru copiii tăi , acum ar fi un moment bun să îi lași puțin mai mult timp să se distreze in lumea lor virtuală, iar dacă nu ai tablete, atunci ar fi bine să-ți cumperi. 

 Acestea nu doar că îți pot distrage copilul pe toată perioada drumului, te pot scuti și  pe tine de la orice zgomot sau sunete și te poți relaxa în drum spre destinatie.

  • Asigură-te că vor să doarmă

Pentru aceasta acțiune rară , datorată unei alinieri de stele, trebuie să ai perne sau chiar și mai bine pernele de gât speciale, acelea pe care le porți și în avion. Dacă copilul vrea să adoarmă atunci nici nu poate să facă prea multă gălăgie și nici nu stă prea mult cu ochii în tabletă , deci este un câștig total pentru părinți , numai în cazul în care se poate întâmpla acest lucru. 

În concluzie, excursiile cu cel mic pot fi pe cât de urât descrise anterior, pe atât de frumoase. Alături de copilul tău puteți creea amintiri ce vor rămâne veșnic în amintirea părinților dar și a copiilor . Așadar , nu mai pierde foarte mult timp și încearcă să creezi cât mai multe amintiri frumoase alături de copilul tău , deoarece timpul trece repede  și dintr-o dată copilul a devenit un adult în toată firea și atunci cauți amintiri în albumul de familie. 

Sursa foto: Unsplash.com 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net