Distracția se mută la malul mării! Ce artiști vor urca pe scena de la Neversea

Ultima actualizare:

Vara este în toi, iar doar 15 zile îi despart pe iubitorii de muzică de unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale sezonului estival: Neversea. Festivalul promite să fie unul memorabil, mai ales că reunește în România peste 120 de muzicieni din 20 de țări diferite!

Neversea, festivalul de la malul mării. Foto: arhivă
Neversea, festivalul de la malul mării. Foto: arhivă

Timp de 4 zile și 4 nopți, între 7 și 10 iulie, zeci de mii de oameni vor trăi cea mai frumoasă poveste de la malul Mării Negre, cu apusuri și răsărituri deosebite pe plajă, cu artiști și DJ-i din întreaga lume, care aduc în România genuri, stiluri muzicale și culturi diferite de pe mapamond. Cap de afiș este celebrul Tyga, care va concerta pe scena principală. 

Tyga este unul dintre cei mai urmăriți și ascultați rapperi din lume. În vârstă de 32 de ani, artistul american are zeci de milioane de fani pe rețelele sociale și sute de milioane de ascultări pe platformele de streaming.

Situat în top 10 chart-uri mondiale, Tyga are în palmares Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record și o nominalizare la Grammy. La MTV Music Awards a fost selectat la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World's Best Male Artist și World's Best Entertainer of the Year.

Tot pe scena principală vor urca artiști români, apreciați în țară și peste hotare, precum: Delia, Carla’s Dreams, Smiley și The Motans.

Neversea promite un amalgam de muzică bună și o atmosferă incendiară!

Un amănunt interesant despre festivalul care va avea loc între 7 și 10 iulie la malul mării? 

Fiecare scenă a festivalului Neversea are propriul concept și vine cu genuri muzicale diverse de la techno, house, deep house, tech house, la chill, ambientale, tribale, rap, trap, hip-hop, trip-hop, dubstep, drum & bass și liquid. Așadar, cei care decid că ia parte la festival nu trebuie să se îngrijoreze pentru că, în mod cert, vor găsi acorduri muzicale care să le fie pe plac! 

image

Activități distractive pe care le poți face la Neversea

În perimetrul festivalului, turiștii se vor putea bucura de o varietate de activități interesante. Zone instagramabile, fashion corners cu branduri românești, zone de make-up, hairstyle și tatuaje. În plus, 50 de producători vor fi prezenți cu o varietate de mâncăruri, de la pizza la paste, burger, noodles, sushi, mâncare mexicană, mâncare columbiană, hummus, fructe de mare, shaorma, hot dog, sandviciuri, mâncare vegană, clătite, vafe sau înghețată!

Cea de-a patra ediție Neversea are loc între 7 și 10 iulie în Constanța. Fanii pot cumpăra bilete de o zi sau abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de festival, online, de pe https://neversea.com/tickets/.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net