Doar c├óteva zile ne mai despart de Neversea! Informa╚Ťii utile pentru participan╚Ťi

Mai sunt doar c├óteva zile p├ón─â la cea de-a patra edi╚Ťie Neversea, cel mai mare festival de pe o plaj─â din Europa. Organizatorii vin acum cu ve╚Öti despre accesul ├«n festival ╚Öi sistemul de plat─â ╚Öi le recomand─â fanilor s─â aleag─â op╚Ťiunea de Check-in ╚Öi Top-up online pentru a se bucura de acces mai rapid pe The Island of Dreams. Check-in-ul online poate fi realizat p├ón─â la eveniment, iar cei care aleg s─â ├«l fac─â la fa╚Ťa locului trebuie s─â achite o tax─â de 25 de euro la punctul de Ticketing.

image

Organizatorii atrag aten╚Ťia c─â doar fanii ├«nregistra╚Ťi ├«n formularul de Check-in (online sau la loca╚Ťie) pot s─â primeasc─â br─â╚Ťara de festival, ├«n baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid ╚Öi a unei c─âr╚Ťi de identitate.

Ar putea s─â te intereseze ╚Öi: Liber la distrac╚Ťie! Programul pe zile de la festivalul Neversea┬á

Cei care au achizi╚Ťionat mai multe bilete pot efectua Check-in-ul ╚Öi pentru prietenii lor. ├Än cazul ├«n care posesorul unui bilet dore╚Öte s─â ├«l transfere c─âtre o alt─â persoan─â, acesta trebuie s─â selecteze online din contul lui de Check-in op╚Ťiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie s─â completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) ╚Öi s─â se asigure c─â biletul generat (pdf) ajunge ├«n posesia noului destinatar.

Dup─â realizarea cu succes a Check-in-ului online, participan╚Ťii au posibilitatea s─â-╚Öi creeze propria Pu╚Öculit─â de Festival. Astfel, fiecare participant ├«╚Öi poate pune bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up. Suma ├«nc─ârcat─â va fi transferat─â ╚Öi activat─â pe br─â╚Ťara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Aceast─â modalitate de ├«nc─ârcare a br─â╚Ť─ârilor va fi disponibil─â ╚Öi ├«n timpul festivalului ╚Öi va putea fi accesat─â direct din aplica╚Ťia mobil─â Neversea.

Tinerii sub 18 ani trebuie s─â aib─â la ei, pe l├óng─â biletul de acces ╚Öi actul de identitate, ╚Öi documentul care atest─â acordul p─ârin╚Ťilor. Acesta poate fi desc─ârcat de pe parental-consent-ro NVS.docx, iar organizatorii recomand─â s─â fie completat ├«nainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie s─â vin─â ├«nso╚Ťi╚Ťi de un p─ârinte ╚Öi s─â de╚Ťin─â un bilet valid.

PROGRAM PRE-FESTIVAL PENTRU RIDICAREA BRĂȚĂRILOR

Organizatorii au preg─âtit ╚Öi anul acesta un program pre-festival. Asta ├«nseamn─â c─â fanii care au abonamente General Access ├«╚Öi pot ridica br─â╚Ť─ârile de la festival, cu o zi ├«nainte, pe 6 iulie, ├«ntre 14:00 ╚Öi 22:00. ├Än timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea br─â╚Ť─ârilor este ├«ntre 14:00 ╚Öi 05:00.

Vezi ╚Öi: Distrac╚Ťia se mut─â la malul m─ârii! Ce arti╚Öti vor urca pe scena de la Neversea┬á

Cei care au abonamente VIP ├«╚Öi pot ridica br─â╚Ť─ârile de la de la festival, cu o zi ├«nainte, pe 6 iulie, ├«ntre 14:00 ╚Öi 22:00. ├Än timpul festivalului, intervalul orar pentru ridicarea br─â╚Ť─ârilor este ├«ntre 14:00 ╚Öi 05:00.

Sistemul de plat─â de la Neversea este oferit prin sprijinul B─âncii Raiffeisen ╚Öi este integrat cu sistemul de acces, care aduce mai mult─â siguran╚Ť─â ╚Öi facilitate participan╚Ťilor.

╚śi ├«n acest an, br─â╚Ťara de festival este realizat─â din plastic reciclat ÔÇô RPET. Organizatorii au preg─âtit peste 65.000 de br─â╚Ť─âri de acces cu sistemul de plat─â integrat. ├Än perimetrul festivalului, vor exista peste 25 de puncte de ├«nc─ârcare a br─â╚Ť─ârilor, iar pentru a se mi╚Öca mai rapid, organizatorii recomand─â op╚Ťiunea de Top-up online.

Cum v─â pute╚Ťi recupera banii de pe o br─â╚Ťar─â

Cei care doresc s─â ├«╚Öi recupereze numerar banii de pe br─â╚Ťar─â o pot face de la oricare dintre punctele Credit Point din festival sau la punctul din afara festivalului p├óna luni, 11 iulie, ora 18:00, pentru tranzac╚Ťii cash. Participan╚Ťii care ╚Öi-au alimentat br─â╚Ť─ârile prin op╚Ťiunea Top-up online au posibilitatea s─â solicite restituirea sumelor necheltuite ├«n cuantumul sumei ├«nc─ârcate online. Pentru refund online, fanii trebuie s─â completeze formularul de retur, disponibil din contul de festival creat ini╚Ťial, p├ón─â la data de 15 iulie, ora 23:59.

Reguli principale de acces la festival

├Än acest an, spa╚Ťiile de depozitare pentru participan╚Ťi vor fi pozi╚Ťionate ├«nainte de poarta de acces, la cortul destinat pentru Lockers, pus la dispozi╚Ťie tot ├«mpreun─â cu partenerul Raiffeisen Bank.

Obiectele interzise sunt urm─âtoarele: droguri, alcool, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (excep╚Ťie crem─â de plaj─â), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cu╚Ťite, arme, obiecte contondente, bannere sus╚Ťinute de be╚Ťe, scaune, lan╚Ťuri, articole pirotehnice, m├óncare sau b─âuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective deta╚Öabile, orice tip de obicete care pot r─âni.

Este permis accesul cu medicamente ├«nso╚Ťite de prescrip╚Ťie medical─â, insulin─â, pic─âturi pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dac─â posesorii prezint─â o scrisoare medical─â sau orice alt document ├«nlocuitor al acesteia ╚Öi ├«n cantitatea maxim─â recomandat─â zilnic.

Neversea estel cel mai mare festival de pe o plaj─â din Europa. Cea de-a patra edi╚Ťie are loc ├«ntre 7 ╚Öi 10 iulie ├«n Constan╚Ťa.

┬á Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

cub schimb─âri televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg