Expert în TikTok Marketing: Cine este Eduard Moraru?

Expert în TikTok Marketing Cine este Eduard Moraru jpg

Odată cu popularitatea în continuă creștere a platformei TikTok ca mediu de marketing, afacerile caută experți care să se descurce în peisajul dinamic al rețelelor sociale și să obțină rezultate semnificative. Un astfel de expert este Eduard Moraru, în vârstă de 27 de ani, absolvent al Facultății de Administrarea Afacerilor în Limbi Străine (FABIZ - ASE), cunoscut pentru performanțele sale academice remarcabile.

Călătoria antreprenorială a lui Eduard a început în 2019, când a obținut investiții semnificative și a stabilit parteneriate solide pentru proiectele sale, StudentNews.info și Meditoo.ro. Aceste platforme, pe care le-a vândut ulterior în mijlocul anului 2022, au demonstrat expertiza sa în crearea de afaceri online de succes.

Meditoo.ro, o platformă de meditații pentru studenți, a fost concepută în timpul anilor de colegiu ai lui Eduard. Cu un sistem asemănător platformelor populare precum Fiverr sau UpWork, Meditoo.ro a înregistrat o creștere semnificativă în ceea ce privește conversiile și baza de date a utilizatorilor. Studenții au fost atrași de această platformă, recunoscând impactul pozitiv pe care l-a avut asupra vieților lor.

StudentNews.info, inițial un site de știri pentru studenți, a câștigat rapid popularitate după ce câteva articole au devenit virale. Platforma s-a transformat într-o comunitate de aproximativ 40.000 de studenți într-un timp foarte scurt. Eduard a valorificat popularitatea website-ului și a creat un model de afacere bazat pe servicii de influencer, prin intermediul căruia companiile doreau să desfășoare campanii de marketing pentru recrutarea studenților sau promovarea evenimentelor.

Călătoria antreprenorială actuală a lui Eduard a început când avea 14 ani. Încă de atunci, el crea site-uri de jocuri pentru piața americană și le creștea prin optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Astfel, a început să câștige proprii săi bani încă de la o vârstă fragedă. În prezent, el este fondatorul brandului: i-tokagency.com

Acestea fac parte dintr-o agenție de social media și creatori de conținut în plină ascensiune, cu clienți la nivel global. Eduard este mândru de abilitatea sa de a conecta brandurile cu creatorii de conținut cei mai captivanți și talentați, obținând rezultate excepționale pentru toate părțile implicate.

image
image
image
image
image
image
horoscop (1) jpg
Ziua ta norocoasa din luna februarie in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1939119451 jpg
Parteneriat - barbati care strang mana - acord FOTO Shutterstock
mancare 1 jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Ceai negru Pinterest jpg
omleta pirat 1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net