De 9 ani, ai mereu o nouă imagine - Lensa împlineşte 9 ani de activitate şi sărbătoreşte cu reduceri de până la 90% la mii de produse

Ultima actualizare:

La aniversarea a 9 ani de activitate, retailerul român de optică Lensa derulează campania De 9 ani, ai mereu o nouă imagine, cu reduceri de până la 90% mii de produse.

Lensa împlineşte 9 ani de activitate
Lensa împlineşte 9 ani de activitate

Un studiu arată că oamenii care poartă ochelari de vedere au mai mult succes la interviurile de angajare şi sunt percepuţi ca fiind mai inteligenţi decât cei care nu poartă ochelari. De asemenea, conform unui alt studiu realizat în 2014, purtătorii de ochelari sunt percepuţi ca având un IQ mai ridicat comparativ cu persoanele care nu poartă ochelari şi le sunt atribuite în mod direct poziţii ce necesită un grad mai ridicat de inteligenţă.

Campania aniversară Lensa îşi propune să reitereze impactul ochelarilor de vedere şi de soare asupra personalităţii, percepţiei şi stilului purtătorului. Totodată, aceasta subliniază şi multitudinea de stiluri pe care le poate accesa orice persoană, alegând ochelari de soare, rame de vedere, lentile colorate şi de vedere din oferta Lensa.

Astfel, pe toată perioada lunii mai 2022 clienţii Lensa se pot bucura de reduceri de până la 90% la mii de produse: ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact de vedere şi colorate, ochelari pentru calculator, soluţii şi accesorii. În colecţia aniversară sunt incluse produse din portofoliul celor mai cunoscute branduri la nivel internaţional: Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Polaroid, etc.

De asemenea, gama de lentile de vedere şi de contact cuprinde produse de la cei mai importanţi furnizori la nivel mondial, precum Essilor, Hoya, Zeiss şi Alcon. Campania se desfăşoară online, pe Lensa.ro şi în cele 21 de showroomuri Lensa din toată ţara: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu Mureş, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net