De 9 ani, ai mereu o nouă imagine - Lensa împlineşte 9 ani de activitate şi sărbătoreşte cu reduceri de până la 90% la mii de produse

5 mai 2022

La aniversarea a 9 ani de activitate, retailerul român de optică Lensa derulează campania De 9 ani, ai mereu o nouă imagine, cu reduceri de până la 90% mii de produse.

image
Lensa împlineşte 9 ani de activitate

Un studiu arată că oamenii care poartă ochelari de vedere au mai mult succes la interviurile de angajare şi sunt percepuţi ca fiind mai inteligenţi decât cei care nu poartă ochelari. De asemenea, conform unui alt studiu realizat în 2014, purtătorii de ochelari sunt percepuţi ca având un IQ mai ridicat comparativ cu persoanele care nu poartă ochelari şi le sunt atribuite în mod direct poziţii ce necesită un grad mai ridicat de inteligenţă.

Campania aniversară Lensa îşi propune să reitereze impactul ochelarilor de vedere şi de soare asupra personalităţii, percepţiei şi stilului purtătorului. Totodată, aceasta subliniază şi multitudinea de stiluri pe care le poate accesa orice persoană, alegând ochelari de soare, rame de vedere, lentile colorate şi de vedere din oferta Lensa.

Astfel, pe toată perioada lunii mai 2022 clienţii Lensa se pot bucura de reduceri de până la 90% la mii de produse: ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact de vedere şi colorate, ochelari pentru calculator, soluţii şi accesorii. În colecţia aniversară sunt incluse produse din portofoliul celor mai cunoscute branduri la nivel internaţional: Ray-Ban, Polarizen, Emporio Armani, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce&Gabbana, Polaroid, etc.

De asemenea, gama de lentile de vedere şi de contact cuprinde produse de la cei mai importanţi furnizori la nivel mondial, precum Essilor, Hoya, Zeiss şi Alcon. Campania se desfăşoară online, pe Lensa.ro şi în cele 21 de showroomuri Lensa din toată ţara: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu Mureş, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png