Local, dar global: Proiectul Crypto din România ce construiește o comunitate online puternică

Printre miile de proiecte cripto, există un proiect interesant, românesc - Dexvers. Acesta bursă de criptomonede descentralizată oferă modalități noi și interesante de a tranzacționa criptomonede, dar și de a câștiga prin intermediul său.

image

În timp ce se afla încă în faza de testare beta, Dexvers a reușit să adune o comunitate online uimitoare. Este un spațiu sigur pentru pasionații de criptomonede din întreaga lume pentru a discuta și a-și împărtăși ideile și perspectivele în fiecare zi.

Ce este atât de special la Dexvers?

Pentru început, este prima bursă de criptomonede descentralizată din România, cu caracteristici originale benefice pentru toate părțile implicate.

În al doilea rând, Dexvers nu este un proiect obișnuit bazat pe ierarhie. Utilizatorii Dexvers sunt pilonii ecosistemului său, incluși în procesele de luare a deciziilor. Iată un exemplu - Programul denumit “Marketing Match”. Acest program permite noilor proiecte cripto să fie listate pe bursa Dexvers gratuit și chiar să aibă șansa de a-și asigura fonduri semnificative pentru a se dezvolta în continuare.

Dexvers oferă, de asemenea, servicii premium de relații cu clienții, care sunt foarte rare printre proiectele cripto, servicii disponibile pentru toată lumea, 24/7. Pentru a vă asigura că luați deciziile de tranzacționare corecte, Dexvers oferă acces la statistici avansate tuturor membrilor săi și oferă un expert de tranzacționare începătorilor.

image

Bursa Dexvers este, de asemenea, multi-chain, ceea ce înseamnă că puteți tranzacționa în toate EVM-urile și lanțurile multiple, inclusiv blockchain-ul românesc Elrond. Există, de asemenea, un program de staking în care puteți câștiga un venit pasiv, câștigând bani fără a vă vinde efectiv activele cripto.

Nu în ultimul rând, chiar dacă nu aveți cripto-active, puteți totuși să participați, să utilizați programul RAILs al Dexvers - să vă transformați activele din lumea reală în token-uri și să investiți în una sau mai multe criptomonede la alegere.

Cum te poți alătura?

Nu trebuie să fii un multimilionar pentru a te alătura și a deveni o parte importantă a comunității Dexvers. Pentru început, poți doar să intri pe canalele Dexvers Telegram și Discord. Pentru a afla mai multe despre proiect, adresați-vă întrebările pe care le aveți și aflați ce au de spus alți membri. Toată lumea este binevenită!

Și dacă doriți să incercați platforma, puteți achiziționa token-urile DXVS de pe Welthee Launchpad, disponibil pentru descărcare pe toate dispozitivele iOS și Android. Token-urile sunt disponibile în pachete, cu o reducere specială de moment!

Comunitatea online Dexvers oferă zilnic subiecte care sunt uneori distractive, alteori serioase, dar întotdeauna cripto! Alăturați-vă și descoperiți singuri.

Ce urmează pentru Dexvers?

Deși echipa este internațională, ea este formată la bază în principal din cetățeni români. Împreună, lucrează la dezvoltarea platformei asigurându-se că este absolut sigură și ușor de utilizat. În plus, echipa Dexvers achiziționează parteneriate pe de-o parte, investitori pe de altă parte și totodată lucrează la îndeplinirea strategiei prezentate în parcursul Dexvers.

Primii utilizatori Dexvers vor avea șansa de a încerca versiunea beta gratuit și de a obține beneficii suplimentare dacă devin ambasadori Dexvers.

Nu ratați șansa de a fi o parte crucială a acestui proiect românesc, alăturați-vă lor și haideți să arătăm lumii crypto ce are de oferit România!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net