Top 5 cadouri potrivite pentru un Baby Shower

Ultima actualizare:

Pe lângă faptul că persoanele cele mai apropiate se vor ocupa de organizarea petrecerii, ar fi de preferat să se asigure că celelalte invitate nu vor cumpăra aceleași cadouri. 

Top 5 cadouri potrivite pentru un Baby Shower / Sursă foto: Pexels.com
Top 5 cadouri potrivite pentru un Baby Shower / Sursă foto: Pexels.com

Dacă în viitorul apropiat va trebuie să mergi la astfel de petrecere, iată ce poți cumpăra pentru a-i oferi viitoarei mămici:

1. Hăinuțe pentru copil 

Este de la sine înțeles că majoritatea cadourilor vor fi pentru cel mic. Cel mai comun și ușor ar fi de cumpărat articole vestimentare pentru cel mic. Însă ar fi de preferat ca acestea să nu fie cumpărate pentru primele luni din viață având în vedere ritmul alert de creștere a copilului. De aceea, te poți orienta către hăinuțele începând de la 6 luni, atunci când și cel mic începe să fie mult mai activ și sunt necesare mult mai multe hăinuțe. 

2. Covoraș foto de tipul calendar

Orice părinte este mândru de copiii săi și va vrea să o arate cu orice ocazie. Astfel, mai ales pentru noi născuți, un covoraș pe care să așezi copilul și  care să arate vârsta acestuia, poate fi exact ceea ce își doresc. Te poți orienta către covorașelele care au diferite tematici sau, dacă îți dorești să fie ceva mai clasic, cele în diferite culori. 

3. Monitor pentru copii

Unul dintre cele mai utile cadouri pe care le poți oferi noilor părinți este un baby monitor de pe babymatters.ro. Acestea le vor oferi posibilitatea acestora să își desfășoare treburile casnice fără a mai fi nevoiți să ca unul dintre aceștia să stea mereu cu cel mic sau să-l supravegheze când vine cineva în vizită. 

4. Carusel 

Odată cu creșterea sa, cel mic va avea nevoie de mult mai multe lucruri la care să fie atent și care să-l ajute să își dezvolte ochii și sistemul muscular. Astfel, un cadou perfect ar putea reprezenta un carusel, cu diferite jucării, luminițe și poate chiar sunete. Mai mult, cu cât copilul are mai multe astfel de obiecte, cu atât părinții le vor putea schimba când cel mic se va plictisi de ele. 

5. Scoică pentru mașină

Dacă viitorii părinți încă nu și-au cumpărat o scoică pentru mașină, atunci te poți orienta către un astfel de cadou. Asigură-te însă că nu mai cumpără nimeni un astfel de obiect, deoarece, cu siguranță, nu vor avea ce face cu două astfel de obiecte. Mai mult, când achiziționezi astfel de obiecte, trebuie să fie de calitate, având în vedere faptul că siguranța copilului este prioritară. 

La momentul actual există multiple lucruri pe care le poți oferi cadou unei viitoare mămici, însă cel mai important ar fi să te orientezi către cele cu adevărat utile în creșterea celui mic. 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net