Ce plante să nu ții niciodată în balcon. Dacă faci asta, se vor usca imediat

O bună parte dintre noi avem acasă plante, iar cum vremea devine din ce în ce mai caldă, mulți români obișnuiesc să își scoată florile pe balcon. Cu toate acestea, acest lucru poate fi o greșeală, iar unele flori se vor strica rapid atunci când le lăsăm pe balcon.

Feriga nu trebuie scoasă în balcon / foto: Shutterstock
Feriga nu trebuie scoasă în balcon / foto: Shutterstock

O plantă poate fi o alegere superbă pentru a ne decora camerele, iar mulți români au acasă diferite flori, care reușesc să umple într-un mod frumos spațiile goale. Iar cum deja începem să înaintăm tot mai mult în primăvară, iar temperaturile devin din ce în ce mai ridicate, multă lume obișnuiește să își pună plantele pe balcon. Cu toate acestea, există unele flori care se pot strica rapid, dacă le scoatem din case.

De exemplu, o astfel de plantă este și orhideea. Deși ne putem gândi că lumina Soarelui, cât și aerul curat, pot fi benefice pentru floarea noastră, adevărul este că orhideele nu vor rezista prea mult timp, după ce sunt scoase din casă. Ele sunt plante de apartament, iar dacă vrem să ne bucurăm în continuare de ele, trebuie să le ținem în interior.

Florile care nu trebuie ținute pe balcon

O altă plantă care nu trebuie scoasă niciodată în balcon este una extrem de comună prin casele românilor. Mai precis, este vorba despre ferigă, care dacă va fi expusă la prea multă lumină, se va usca rapid. Astfel, feriga nu doar că nu trebuie scoasă în balcon, dar chiar și în casă trebuie să avem grijă să nu fie pusă într-un loc aflat chiar în bătaia Soarelui.

Desigur, există și reversul monedei. Unele plante se vor simți mult mai bine după ce le scoatem în balcon, odată ce se încălzește vremea. De exemplu, mușcatele au nevoie de cât mai multă căldură și lumină, așa că o mutare pe balcon poate fi ideală pentru ele. Iar pe timpul iernii trebuie să avem grijă să ținem mușcatele într-un loc unde este cât mai multă lumină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic jpg
LEnIqIYDrjpY8vCawLfUC e8jZx59J0eJmznNLKj2WoBCebc3zy MdvkB8juzl515FCHPIzOrGVyEOrg0QARVRxRVR1HQMT QZGv9 vVnAseNpCIOVrfKDrPElEuPbDei U5 s fw91iNKD8tdEbSQ8
zF1TEfjQWoGYhqOt3gCnX6 2Q5JwsAXyqRXtlsi71NiqAmdhdWBGmtl51s uD5DMgHtWy4Fd1UZASrIq4pvNXJTELZ HuJzvaTmD8rOgyvDBXgnM33u4s5493x7XOkqVy6DNrXLhkfRzLbpJzgRdtiA
1 ardei umpluti jpg jpeg
horoscop jpg
horoscop 26 martie jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
Carne de pui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net