Ce plante să nu ții niciodată în balcon. Dacă faci asta, se vor usca imediat

O bună parte dintre noi avem acasă plante, iar cum vremea devine din ce în ce mai caldă, mulți români obișnuiesc să își scoată florile pe balcon. Cu toate acestea, acest lucru poate fi o greșeală, iar unele flori se vor strica rapid atunci când le lăsăm pe balcon.

Feriga nu trebuie scoasă în balcon / foto: Shutterstock
Feriga nu trebuie scoasă în balcon / foto: Shutterstock

O plantă poate fi o alegere superbă pentru a ne decora camerele, iar mulți români au acasă diferite flori, care reușesc să umple într-un mod frumos spațiile goale. Iar cum deja începem să înaintăm tot mai mult în primăvară, iar temperaturile devin din ce în ce mai ridicate, multă lume obișnuiește să își pună plantele pe balcon. Cu toate acestea, există unele flori care se pot strica rapid, dacă le scoatem din case.

De exemplu, o astfel de plantă este și orhideea. Deși ne putem gândi că lumina Soarelui, cât și aerul curat, pot fi benefice pentru floarea noastră, adevărul este că orhideele nu vor rezista prea mult timp, după ce sunt scoase din casă. Ele sunt plante de apartament, iar dacă vrem să ne bucurăm în continuare de ele, trebuie să le ținem în interior.

Florile care nu trebuie ținute pe balcon

O altă plantă care nu trebuie scoasă niciodată în balcon este una extrem de comună prin casele românilor. Mai precis, este vorba despre ferigă, care dacă va fi expusă la prea multă lumină, se va usca rapid. Astfel, feriga nu doar că nu trebuie scoasă în balcon, dar chiar și în casă trebuie să avem grijă să nu fie pusă într-un loc aflat chiar în bătaia Soarelui.

Desigur, există și reversul monedei. Unele plante se vor simți mult mai bine după ce le scoatem în balcon, odată ce se încălzește vremea. De exemplu, mușcatele au nevoie de cât mai multă căldură și lumină, așa că o mutare pe balcon poate fi ideală pentru ele. Iar pe timpul iernii trebuie să avem grijă să ținem mușcatele într-un loc unde este cât mai multă lumină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net