Are 107 ani și spune care e secretul longevității sale. A mâncat zilnic un fel de mâncare ușor de preparat

Ultima actualizare:

Fiecare dintre noi speră la o viață cât mai lungă! Cu toții dorim să petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi, bucurându-ne de viață. Desigur, omenirea încă nu a descoperit o modalitate de a-și depăși mortalitatea, însă asta nu înseamnă că nu există nimic de făcut! Un englez în vârstă 107 ne spune secretul lui pentru o viață cât mai lungă.

Terciul cu ovăz, nelipsit de la masa bătrânului de 107 ani! / foto: freepik.com
Terciul cu ovăz, nelipsit de la masa bătrânului de 107 ani! / foto: freepik.com

Toți dintre noi pot oferi nenumărate motive pentru care ne place viața, fără măcar să stăm prea mult timp pe gânduri. De la petrecutul timpului cu familia, prietenii, o carieră de care suntem mândri, sau, pur și simplu, vrem să călătorim și să experimentăm cât mai mult din ce are omenirea de oferit, fiecare are motivele lui pentru a dori o viață cât mai lungă.

Însă, odată și odată, corpul nostru începe să răspundă din ce în ce mai greu dorințelor noastre, iar vârsta începe să ia stăpânire asupra noastră. Desigur, există modalități pentru a ne menține condiția fizică chiar și când trecem bine de a doua tinerețe. După cum ne putem imagina, sportul și dieta sănătoasă sunt cheia întregului efort. Însă luați aminte că obiceiul unei vieți sănătoase trebuie început din timp, iar puțin fitness la 70 de ani nu prea va mai avea niciun efect dacă restul vieții a fost unul plin de excese.

Din fericire, există și unele „trucuri” pe care le avem la dispoziție pentru a ne maximiza șansele. Iar sfatul complet inedit vine de la un englez în vârstă de 107 de ani, pe numele lui Albert Taylor! Conform informațiilor oferite de antenastars.ro, secretul acestuia este terciul de ovăz!

Terciul de ovăz nu a lipsit niciodată de la micul dejun al englezului

Putând fi preparat în mai puțin de 5 minute, terciul de ovăz are o concnetrație ridicată de fier, zinc, cupru, proteine, fibre, magneziu, precum și vitamina E. Modul de preparare este unul simplu, doar puneți fulgii de ovăz la încălzit, în lapte, până când se umflă. Ca să dați un plus de gust, puteți adăuga diverse fructe, direct în compoziție, precum și migdale, sau alte alune.

Ovăzul este un mod foarte bun de a reduce nivelul colesterolului din corp, precum și a vă întări sistemul imunitar, și a vă scădea riscul de diabet, precum și de cancer la sân. Există și alte beneficii pentru simplul terci de ovăz, cum ar fi protejarea inimii și reducerea apetitului, ce vă va ajuta să scăpați de kilogramele în plus!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net