Bărbat de 24 de ani, confesiuni aberante! Face sex cu 2 femei în același timp, una fiind propria lui mătușă: „Are 46 de ani, dar încă se ține bine”

Ultima actualizare:

Un bărbat de 24 de ani a făcut confesiuni șocante! Acesta a mărturisit că iubește să facă sex cu femeile mai în vârstă și face asta constant, cu 2 femei în același timp, dintre care una este mătușa lui. 

Sex
Sex

Citește și: „Mi-am pierdut virginitatea cu iubitul mamei și mă îndrăgostesc de el”. O tânără de 18 ani face dezvăluiri șocante!

Tânărul a povestit cum a început această legătură toxică dintre el și propria mătușă și cum a ajuns să facă sex cu ea, dar și cu una dintre bunele sale prietene. Deși știe că aceste lucruri nu sunt tocmai în regulă, bărbatul de 24 de ani susține că nu se poate abține și că are o slăbiciune pentru femeile mai în vârstă decât el, cu sânii mari. 

„Am devenit foarte excitat”

„Fac sex incredibil cu două femei mai în vârstă, uneori cu ele împreună. Sunt dependent de amândouă, deși una dintre ele este mătușa mea. Am 24 de ani și când aveam 19 ani, fratele meu mai mare s-a căsătorit. Mătușa mea - sora mai mică a mamei mele - m-a văzut stând singur la nuntă, după care a venit la mine și m-a invitat la dans.

Este o femeie drăguță, cu sâni mari și a stat toată noaptea lipită de mine. Am devenit foarte excitat. Apoi, a spus că trebuie să ia ceva din mașină și m-a rugat să merg cu ea. Imediat ce am plecat de la hotel am început să ne sărutăm, apoi am făcut sex pe bancheta din spate a mașinii ei.

După aceea, mi-a spus să merg la ea acasă săptămâna următoare. Am mers și pentru că soțul ei era, atunci, la serviciu, am făcut sex din nou și uite așa a luat naștere o adevărată aventură palpitantă între noi.

Citește și - „Am făcut sex cu ea, e ca o leoaică!”. Un bărbat vrea să-și părăsească soția, pentru a fi împreună cu fiica lui vitregă

„Partidele de amor dintre noi 3 au devenit un adevărat obicei”

Am știut în adâncul sufletului meu că este greșit și am încetat un an mai târziu.

În cele din urmă, am întâlnit pe altcineva și m-am mutat cu femeia respectivă, dar sexul cu ea a fost extrem de slab. Nimic nu se compara cu partidele de sex sălbatice pe care le aveam cu mătușa mea!

M-am despărțit de prietena mea acum trei luni, iar mătușa mea mi-a trimis un mesaj în care îmi spunea că este mereu acolo dacă am nevoie de cineva cu care să vorbesc. Mi-am dat seama imediat de faptul că nu avea în minte o simplă discuție...Ci mă voia, din nou, în dormitorul ei.

Are 46 de ani, dar încă se ține foarte bine. E o femeie frumoasă și extrem de sexy, cu forme voluptoase. Am mers acasă la mătușa mea și ea era acasă cu o prietenă foarte bună, o femeie la fel de sexy, de 45 de ani. Au venit amândouă spre mine și așa am ajuns să fac sex cu ele...

Ele sunt dispuse la orice din punct de vedere sexual și a fost pur și simplu halucinant. Partidele de amor dintre noi 3 au devenit un adevărat obicei de care nu mai pot scăpa acum, orice aș face. Mereu mă gândesc la ele și la cum pot face să le văd mai repede.

Le vizitez și separat, dar majoritatea întâlnirilor le avem toți 3...Suntem cu toții fericiți, oricât de ciudat ar suna asta! Am numeroase ocazii să fac sex cu femei tinere și de vârsta mea, dar se pare că am o slăbiciune pentru femeile mai în vârstă decât mine, cu sânii mari”, a spus bărbatul de 24 de ani, potrivit thesun.co.uk.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net