Tendințe de make-up de Paște! Make-up artistul Tania Cozma ne învață cum să strălucim de sărbători

#Exclusiv Click!

Tania Cozma, make-up artist de mai bine de 11 ani în industria de beauty din România, cu apariții în nenumărate reviste de fashion, beauty, mirese și de bussines, atât din țară, cât și din străinătate, ne învață cum să fim frumoase de sărbători, mai ales acum, de Paște.

În această perioadă a sărbătorilor de Paște, când ne petrecem timpul în familie, este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil. Un make-up fresh în tonuri de pastel primăvăratic poate fi alegerea perfectă pentru a celebra spiritul sărbătorii și pentru a ne pune în valoare frumusețea naturală”, ne înseamnă Tania Cozma, care ne-a dezvăluit pentru Click! secretul unui machiaj reușit.

Un secret pentru un machiaj reușit în timpul sărbătorilor de Paște este să păstrăm tenul cu un aspect radiant și luminos. Pentru acest lucru, putem opta pentru fonduri de ten ușoare sau BB cream-uri care oferă acoperirea dorită, dar în același timp permit pielii să strălucească în mod natural.

Accentul poate fi pus pe zona pomeților, folosind nuanțe delicate precum piersică sau rozele ușoare, care adaugă o notă de prospețime și vivacitate feței. În zona ochilor, o paletă cromatică pastelată poate fi folosită pentru a crea un aspect subtil și feminin, iar pentru un contur mai definit se poate opta pentru un eyeliner subțire, nu foarte lung”, ne-a mai spus specialistul.

Cu buzele ne putem juca cu diferite nuanțe și texturi

„Pentru zona buzelor, există posibilitatea de a fi creative și de a ne juca cu diferite texturi și nuanțe la alegere. Putem alege rujuri sau gloss-uri în tonuri de roz, piersică sau lavandă, care completează armonios restul machiajului.

O altă abordare pentru machiajul de Paște poate fi stilul no make-up, cu un accent delicat în zona buzelor printr-o nuanță îndrăzneață de roșu. Alegerea nuanței corecte de roșu este esențială, ținând cont de subtonul pielii noastre. Astfel, persoanele cu subton cald pot opta pentru un roșu portocaliu mai călduros, în timp ce cele cu subton rece pot alege un roșu vișiniu. Persoanele cu subton neutru se pot bucura de orice nuanță flatantă de roșu.

Indiferent de abordarea aleasă a machiajului, este important să ne simțim confortabil și încrezătoare în machiajul nostru de Paște, iar cele două opțiuni oferă fiecare o modalitate frumoasă de a sărbători această perioadă specială alături de cei dragi”, ne-a mai povestit Tania Cozma,  care a fost nominalizată de 5 ori la categoria „Best Makeup Artist” de revistele de fashion din România. Tania are în portofoliu sau peste 100 de campanii și colaborări cu branduri de renume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
elicopter SMURD
image
image
image
image
image
image
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
horoscop (1) jpg
MixCollage 29 Jun 2024 09 04 PM 4666 jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Gratar FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
gem picant de piersici jpeg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net