Cel mai frumos gest romantic de Dragobete. Un expert în cupluri a găsit cadoul perfect

Ziua de Dragobete se apropie cu paşi repezi, iar cu această ocazie specială fiecare dintre noi se dă peste cap pentru a-şi face persoana iubită să se simtă specială. Iubirea, însă, nu se arată doar într-o zi, exprimarea efecţiunii, aprecierea, modul în care îi arătăm partenerului cât de mult contează pentru noi este un proces. Un proces zilnic şi stăruitor prin care dragostea şi relaţia de cuplu devin mai puternice. Ce gest deosebit poţi face partenerului tău pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine, aflăm de la psihologul Oana Nicolau.

Cel mai frumos gest romantic de Dragobete
Cel mai frumos gest romantic de Dragobete

Gesturile romantice, mici şi dese, cheia marilor succese în dragoste! Şi este adevărat, nu trebuie să o imprezionezi cu daruri scumpe ca ea să se simtă iubită, bineînţeles şi viceversa. Dragostea trece dincolo de bani, de lucrurile materiale, dragostea nu se demontrează prin gesturi extravagante.

Da, desigur, că un astfel de efort poate spune ceva despre cât de mult încerci să îi arăţi omului pe care îl iubeşti, că el contează pentru tine. Totuşi, cine te iubeşte sincer se umple de bucurie şi lumină doar la gândul că tu exişti şi eşti în viaţa sa.

Gesturile simple, pure înseamnă mai mult decât orice geantă sau ceas scump. Astfel, psihologul Oana Nicolau ne arată cum îi poţi reaminti partenerului cât de mult îl iubeşti printr-o metodă simplă, dar care are impact foarte mare. 

„Timp de o săptămână, scrie-i partenerului bileţele de iubire sau mesaje mai intime şi ascunde-le prin casă, haine sau geanta de laptop ca să le găsească atunci când se aşteaptă mai puţin", a recomandat psihologul pe Instagram. 

Nevoile îndeplinite egal relaţii fericite

După cum spuneam, relaţia se întreţine, şi se întreţine mai ales prin modul în care nevoile partenerului sunt îndeplinite. În cele mai multe cazuri, partenerii nu vor căuta altceva atâta timp cât nevoile sale sunt împlinite. Vă recomandăm în acest sens să purtaţi discuţii cât mai sincere şi deschise cu persoana iubită legate de nevoile pe care le aveţi, dar şi modul prin care v-aţi aştepta sau v-ar plăcea să fie îndeplinite. Aşa veţi scuti foarte multe neînţelegeri.

iubire

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net