De ce bărbații își trădează partenerele cu...alți bărbați. Explicația uluitoare a unui celebru psiholog

Înșelatul este una dintre cele mai grele probleme cu care se confruntă cuplurile și care de cele mai multe ori reprezintă motivul despărțirii. Înșelatul se tranformă într-o rană puternică pentru cel trădat, fie că este vorba despre o femeie sau un bărbat. Un cunoscut psiholog a dezvăluit pe TikTok că tot mai mulți bărbați aleg să înșele cu alți bărbați. Află mai jos motivul.

probleme aparute in cuplu jpg

De ce bărbații își trădează partenerele cu alți bărbați

Aurora Simigiu este psihoterapeut și psiholog clinician, iar pe pagina sa de TikTok discută despre subiecte importante și sensibile pentru urmăritori. Într-un clip recent, specialista a vorbit despre motivele pentru care un bărbat ajunge în ipostaza de a înșela. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că a observat în cabinetul său că tot mai mulți bărbați ajung să își înșele partenerele...tot cu bărbați.

„Cineva a scris foarte haios: femeile înșală din nevoie, bărbații înșală din vocație. Poate că există un sâmbure de adevăr aici. Din ce observ eu la cabinet, bărbații înșală din ce în ce mai mult cu bărbați, nu doar cu femei. Este o realitate aceasta. De ce înșală? Din foarte multe motive. În primul rând, sunt probleme în cuplu, clar, pe care uneori nu le pot rezolva și este cel mai la îndemână să găsești suport emoțional în altă parte. Probabil este și o nevoie de adrenalină pentru unii bărbați. Și așa cum o găsesc în jocuri de noroc sau nu știu, în alte domenii, în droguri, unii evadează în relații, pentru că și aici trebuie să te ascunzi și asta duce la un rush de adrenalină”, a spus specialista pe TikTok.

De ce nu încheie oamenii relațiile

O întrebare care însă îi macină pe mulți oameni este: „de ce nu ieși din relație?”. Ni se pare logic și corect să închei lucrurile atunci când nu mai merg, în loc să le mai complici cu o astfel de situație care doar rănește mai mult. Psihologul însă ne spune că lucrurile sunt mult mai complicate în viața de zi cu zi.

„De ce nu ieși din relație? Pentru că asta a apărut cel mai des în comentarii. Ok nu merge, îți vine să înșeli sau ești într-o relație paralelă deja, de ce nu faci clar, pui punct și pleci de acolo. Complicat, uneori viața nu este atât de simplă, e ușor să judeci fără să cunoști interioarele și cotloanele sufletului nostru. Nu vreau să scuz, nu asta este ideea. Dar vreau să vă spun că suntem foarte mulți setați în subconștientul nostru  în primii ani de viață, cât de importantă este gura lumii și ăsta poate să fie unul dintre motivele pentru care nu poți să îți asumi acest lucru sau nu poți să iei o decizie corespunzătoare”, a mai adăugat psihologul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net