Declarațiile șocante ale unei femei de 62 de ani: „Am avut mai mult de 50 de amanți și sunt mândră de asta”

Ultima actualizare:

Tracey Cox, o expertă în relații, dar și o autoare extrem de bine cunoscută, a stat de vorbă cu trei femei, pentru a aduce la lumină poveștile de viață ale acestora. Experta a dorit să exploreze poveștile amoroase ale acestora, dar și modul prin care cele trei femei au reușit să abordeze prejudecățile despre numărul de parteneri sexuali.

Tracey Cox a adus la lumină poveștile mai multor femei
Tracey Cox a adus la lumină poveștile mai multor femei

Faimoasa autoare din Marea Britanie, Tracey Cox, a dorit să aducă la lumina poveștile de viață a trei femei ce au avut de înfruntat prejudecățile societății în privința numărului de parteneri sexuali. Iar prima astfel de poveste vine de la Debbie, o femeie în vârstă de 62 de ani, care vorbește cu încredere despre viața ei amoroasă.

Debbie a povestit că a crescut într-o familie deshisă, iar pentru ea, sexul a fost mereu ceva asociat cu iubirea. De-a lungul vieții, ea a experimentat liber, iar până la vârsta de 25 de ani, Debbie avusese cinci iubiți.

La vârsta de 30 de ani, a decis să se căsătorească, însă mariajul nu a rezistat prea mult. După doar 13 ani, Debbie a divorțat și a căutat pasiunea în noi parteneri. La 56 de ani, Debbie s-a recăsătorit și trăiește o viață fericită alături de partenerul ei.

Tracey Cox este o autoare faimoasă

Olivia (31 de ani), oferă o altă perspectivă, asupra acestui subiect. Ea și-a început viața amoroasă la 16 ani, iar de atunci a avut 3 – 4 iubiți pe an. Tânăra spune că ea și prietenele ei văd acest lucru ca ceva natural, iar bărbații se simt amenințați de iubiții din trecutul ei.

O altă astfel de poveste vine de la Zara (44 de ani), care spune că a avut peste 50 de parteneri sexuali. Ea a vorbit cu încredere despre numărul de parteneri pe care l-a avut de-a lungul anilor și rămâne încrezătoare în deciziile ei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net