Cum să-i «supraviețuiești» lui Mercur Retrograd în perioada următoare! Cele mai bune sfaturi

Ultima actualizare:

În cazul în care ați uitat, ideea de Mercur Retrograd presupune că tocmai planeta comunicării (Mercur) încetinește în traiectoria ei și se mișcă invers pe cer decât o face în mod normal, așadar nu este momentul să luați decizii importante sau să începeți ceva nou.

Cum să treci peste efectele lui Mercur Retrograd din acest an Foto: Pixabay
Cum să treci peste efectele lui Mercur Retrograd din acest an Foto: Pixabay

Mercur retrograd reprezintă un moment pentru a revizui, a recalcula, a recalibra și a reveni asupra trecutului. De fapt, este momentul perfect pentru a te deconecta și a te întoarce către sine. Cu toate acestea, în cazul în care a trebuit să începi ceva nou, iată câteva sfaturi despre cum să profiti cât mai bine chiar și de cele mai dificile situații de „sincronizare” cu planetele! Mercur intră în retrograd, până pe data de 7 februarie, pentru prima oară în acest an.

Ce ne-a pregătit Mercur Retrograd în acest an

Uneori, nu poți aștepta trei săptămâni pentru a semna un nou contract sau a amâna o nouă relație, chiar dacă e Mercur Retrograd, pentru că unii chiar te-ar crede nebun/ă! Așadar, iată cum să treci cu bine peste această perioadă în care pot apărea, conform astrologiei, mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, disensiuni cu familia sau colegii sau discuții neplăcute în cuplu. Cu toate acestea, Mercur Retrograd nu e o scuză acum pentru a nu mai face nimic, de frica eșecului.

Revizuiește totul cu cap!

Să presupunem că trebuie să semnezi un nou contract în acest timp și nu îl poți amâna. Cel mai bun lucru de făcut în această perioadă este să solicitați ajutorul unui expert (precum un avocat), care să examineze contractul respectiv împreună cu dvs.

În acest fel, veți știi că nu este nimic ascuns în „josul paginii”. Chiar dacă nu aveți un consilier juridic, asigurați-vă că citiți documentele de cel puțin 3-4 ori și poate îi cereți unui prieten să-l citească și el. Acest lucru se poate aplica în multe situații diferite, așa că folosiți acest sfat oriunde se potrivește. Nu strică niciodată să fii atent și informat!

Fă un efort să comunici totul mult mai clar

Confuzia este principala problemă în timpul în care Mercur este Retrograd, astfel că între oameni riscă să se iște tot felul de neînțelegeri. Cu toate acestea, nu acceptați pur și simplu ideea că în această perioadă comunicarea este o „cauză pierdută”. De fapt, cel mai bine este să facem cu toții un efort suplimentar pentru a fi și mai preciși și a articula modul în care ne comunicăm gândurile.

Dacă trebuie să ai o conversație dificilă, cum ar fi să-i spui șefului tău că trebuie să-ți mai scadă din volumul de muncă, încearcă să notezi punctele importante pe care vrei să le spui pentru a avea un discurs bine formulat înaninte să te arunci în „gura lupului”.

Reconfirmă-ți planurile!

Verifică totul de două sau de trei ori! Mercur Retrograd aduce adesea anulăr și dezamăgiri. Zborurile sunt ratate, textele sunt uitate, e-mailurile rămân necitite, iar acest lucru aduce cu sine și consecințe. Planurile tuturor se schimbă și adesea, dacă nu punem piciorul în prag, totul se poate transforma în haos.

De aceea, dacă există lucruri foarte importante pe care doriți să le vedeți întâmpinându-se, rămâneți la curent cu parcusrul lor. În cazul în care călătoriți, asigurați-vă că activați alertele din aplicația companiei aeriene, astfel încât să aflați cât mai curând posibil dacă zborul dvs. este întârziat sau chiar anulat. De asemenea, este o idee bună să obțineți și o asigurare de călătorie.

Învață să fii mai flexibil

Când vine vorba de viață, ne place să știm cam la ce să ne așteptăm. Așa că, atunci când lucrurile devin un pic neplăcute, acest lucru ne poate face să ne simțim că nu mai suntem în control. Respirați, relaxați-vă și mergeți după cum vă poartă „valul”. Cu cât înveți mai mult să să fii flexibil, cu atât te vei bucura mai mult de tot ce te înconjoară.

Ignoră „dramele” 

În această perioadă vor exista și încercări, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă obosiți cu ele. Acordați-le cât mai puțină importanță și, dacă apar conflicte, secrete sau foști care vor scandal, pur și simplu ingnorați și treceți mai departe.

Gândiți-vă la Mercur Retrograd ca la o oportunitate de a fi o persoană mai bună, de a accepta lucrurile care nu au funcționat și de a fi pur și simplu amabil, în general. De asemenea, o atitudine pozitivă ajută mult, nu doar în această situație, așa că ați putea să vă amuzați pe seama problemelor care apar și să vă consolați cu gândul că vor trece la fel de rapid.

Mercur Retrograd nu înseamnă că ești „blestemat”

Mercur Retrograd nu este o scuză pentru a fi retras, rău cu cei din jur sau pesimist în mod deliberat, în această perioadă. De fapt, poate fi o binecuvântare deghizată. Trebuie doar să vezi imaginea de ansamblu a lucrurilor. Și da, uneori au loc și situații mai dificile în aceste perioade, dar ele sunt aici pentru a ne învăța cum să le gestionăm. De asemenea, în această perioadă e bine să accepți schimbarea și să te lași purtat astfel încât să vezi unde duce aceasta, informează Cosmopolitan.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net