Horoscop 1 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Peștii sunt foarte activi și energici

Vedeta Antena 3, Clamelia Pătrășcanu, ne spune ce ne rezervă astrele în prima zi din an. Azi, vom avea nevoie să ne relaxăm și să ne încărcăm bateriile după o noapte plină de distracție. Unele zodii vor reuși cu greu să se odihnească. 

image

Avem nevoie să ne încărcăm bateriile, asta e clar!. Motiv pentru care căutăm liniște, odihnă și relaxare. Ne concentrăm mai greu, de aceea persoanele care pleacă la drum lung, mai ales cu mașina, ar trebui să fie foarte atente.Ziua se încheie însă foarte frumos, mai ales lângă persoanele iubite.

Berbec

Berbecii, în special plimbăreții care se întorc acasă, trebuie să fie un pic mai concentrați la volan sau la drumurile pe care le fac.

Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce mari așteptări de la oamenii din jur. Astfel încât vor să fie răsfățați, să li se facă pe plac, pentru că trebuie să-și încarce bateriile, dar prin atenția celorlalți.

Gemeni

Pentru Gemeni, pot fi niște amânări astăzi, pentru că nu au chef să facă cine știe ce. Și mai ales dacă li se cere ceva de către partener, sigur lasă pe zilele următoare.

Rac

Pentru Raci, tot felul de sarcini. Parcă ar strânge după toată lumea. În tot cazul, se dedică unei cauze nobile și se ocupă mai mult de ambient.

Leu

Pentru Lei ziua aduce, mai ales în a două jumătate, grijă pentru sănătate. Și nu trebuie să se aștepte la cei din jur să facă nimic, pentru că nu vor face.

Fecioară

Pentru Fecioare se punctează, astăzi, o mică nemulțumire din partea familiei sau partenerului de viață. Și asta pentru că și ei au nevoie de spațiu, liniște, grijă, și probabil că ceilalți nu sesizează.

Balanță

Pentru Balanțe, ceva drumuri în prima parte a zilei. Sau strâng lucruri. În tot cazul, sunt destul de activi și au nevoie să își pună mediul în ordine. Odihna vine abia seară târziu.

Scorpion

Pentru Scorpioni, cheltuială de timp și de energie. Probabil că simt nevoia să pună niște lucruri la punct, să facă ordine, sau să puncteze ei o vorba care li s-a spus și nu le-a picat foarte bine.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este marcată cu oboseală, au nevoie de liniște. Dar se pare că nu o găsesc foarte ușor la ei acasă. Greu își fac un colț al lor în care să se recupereze.

Capricorn

Pentru Capricorni vorbim de o zi care poate aduce ceva agitație. Niște conversații, telefoane, urări, nu dau de persoanele respective sau, dacă dau, cine știe ce vești află.

Vărsător

Pentru Vărsători ziua aduce consum de energie, pe care nu și-l doresc. Ar trebui să facă niște vizite dar s-ar putea să le amâne. Abia după amiază simt că au făcut spațiu pentru a se putea odihni.

Pești

Pentru Pești, sunt destul de activi până după amiază. Mai au încă multe lucruri de făcut sau vorbe de spus. Pentru ei Revelionul nu se încheie foarte repede. Abia spre seară reușesc cumva să se odihnească. Mai ales după ce deșartă sacul cu noutăți către o persoană dragă, de la care primesc și sfaturi bune.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net