Horoscop săptămânal 29 august - 4 septembrie 2022: Scorpionii au noroc pe toate planurile

Horoscopul săptămânal pentru perioada 29 august - 4 septembrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Scorpionii au noroc pe toate planurile
Scorpionii au noroc pe toate planurile

Horoscopul săptămânal pentru 29 august - 4 septembrie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 29 august - 4 septembrie 2022

Pentru voi continuă ceea ce a pornit săptămâna trecută, iar dorințele voastre de a vă relaxa alături de prieteni, de a pleca în călătorii, vor fi uneori stopate de obligațiile pe care simțiți că le aveți față de copii.

Ideile și teoriile pe care le aveți vizavi de partea sentimentală a lucrurilor nu sunt primite cu inima deschisă de alții, nu vă găsiți pe aceeași lungime de undă cu ei, așa că mai bine să nu le împărtășiți. Iar dacă sunteți singuri și vă căutați perechea, nu credeți tot ce se spune la telefon sau cu cineva de pe internet. Mizați pe ce vă spune flerul și intuiția în privința respectivei persoane.

Citește și: Cele mai bune compatibilități între zodii! 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 29 august - 4 septembrie 2022

Sunteți harnici și responsabili și nu prea e în firea voastră. Poate că ați învățat din greșelile de altădată, așa încât mă îndoiesc eu că veți rămâne fără rezultate frumoase în carieră. Veți avea însă nevoie nu numai de o abordare rezonabilă, ci și de un calcul atent. Doar așa, dificultățile vor fi lăsate în urmă și voi puteți să combinați domeniul social cu sfera personală.

E clar că va trebui să lucrați mult dacă doriți să atingeți obiectivele dorite. Depășind obstacolele, puteți înainta în cariera amețitoare. Ei bine și astfel, situația financiară se va îmbunătăți treptat pe viitor. Nu trebuie să ardeți nicio etapă din îndatoririle voastre, mai ales dacă acestea afectează în mod radical schimbările promițătoare. Nu încercați să treceți peste capul nimănui, pentru că altfel o să intrați în situații neplăcute.

O călătorie de afaceri este posibilă și ea va completa ajutorul astral primit pentru rezolvarea problemelor profesionale. Rudele și prietenii vă vor sprijini cu sinceritate, deci nu le neglijați sfaturile!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 29 august - 4 septembrie 2022

Veți avea nevoie de ascultători în jurul vostru, care să fie atenți la voi, să vă admire talentele și elocvența, precum și multitudinea de idei de care veți deborda. Veți fi gata să vă exprimați opinia cu privire la orice fel de problemă, care să informeze interlocutorul vostru asupra ultimelor știri despre rude, vecini, produse noi și ,de asemenea, să vă împărtășiți opiniile cu privire la politică, economie, ecologie.

Veți avea nevoie de o perseverență considerabilă pentru aprofundarea cunoștințelor și consolidarea materialului. Va trebui să renunțați la poziții individualiste, să lucrați în uniune cu partenerii, cu echipa. Atenție căci veți fi monitorizați! Drumurile pe care doriți să o apucați acum nu sunt dintre cele mai reușite, pentru că riscați să îi călcați pe unii pe bătătură, să aveți certuri legate de bani cu partenerii, să nu vă înțelegeți copiii ori să dați apă la moară adversarilor sau șefilor voștri.

Faceți-vă programare la un masaj de relaxare, nu neapărat terapeutic, cumpărați-vă flori pentru a vă bucura și a le admira acasă, mergeți prin magazine și probați hainele care vă atrag. Să vă dați frâu liber la independență și la partea mai copilărească din voi, să fiți puțin mai egoiști,vă poate face irezistibil.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 29 august - 4 septembrie 2022

Deși nu pot spune că nu aveți succes în ceea ce întreprindeți de-acum încolo, nici nu pot confirma ca el vine în cascadă, din contră, vine ca un șuvoi ce curge pe culoar strâmt, așa că nu e timpul să vă culcați pe-o ureche. Va fi deosebit de important să vă hotărâți ce alegeți-ori continuați să trăiți simplu și comod, cu mai puține griji, ori vă înhămați la mai mult efort și stres, preluând ceea ce destinul vă oferă.

Și în primul și în al doilea caz, viața nu va fi lipsită de nori, ci prin aplicarea efortului de a merge mai departe, de a înainta. Dacă vă relaxați, veți deveni doar un receptor care preia tot cei se servește, iar evenimentele se vor învârti amețitor în jurul vostru. Dacă preluați mai mult, pe deplin conștient, în această perioadă vă vor ajuta chiar și dificultățile. Din ele nu vor lipsi inclusiv întrebări legate de schimbarea locurilor de muncă ori a locurilor de reședință.

Vezi și: Compatibilități zodia Fecioară. Cum se înțeleg Fecioarele cu celălalte zodii 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 29 august - 4 septembrie 2022

Sunteţi nemulţumiţi de cum decurg lucrurile în familie și la muncă, mai ales acelea legate de comportamentul sau cheltuielile membrilor, pe care voi trebuie să le suportaţi și e nevoie de bani albi pentru situaţii de urgenţă pe care nu îi puteţi aduna decât făcând economii. Perioada cere mult efort şi concentrare, dar se poate ca rezultatele să fie pe măsură.

E momentul potrivit să vă puneţi proiectele cu bătaie lungă în aplicare, mai ales dacă aparţineţi unor organizaţii guvernamentale sau semiguvernamentale. Chiar dacă se poate îmbunătăţi uşor starea financiară, efortul prelungit şi orele peste program vă epuizează. Testele de rezistenţă nu fac altceva decât vă ajută să deveniţi oameni mai puternici, mai maturi.

Aglomerarea energetică din casa poziției sociale, a funcției deținute, aduce tendinţa de inflamare a dialogului sau greutate în îndeplinirea responsabilităților.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 29 august - 4 septembrie 2022

Intuiția se va intensifica, mai ales în legătură cu chestiunile financiare. Puteți să câștigați bani buni sau în orice caz vi se vor oferi condiții atractive de lucru, iar acest lucru va fi foarte util pentru situația în care vă aflați. Astfel, oportunitățile de bani se pot extinde în mod serios.

Acasă, va exista o tentație puternică de a întreprinde urgent ceva, indiferent de ce, chiar dacă tapetul este schimbat de puțin timp în dormitor. Din nerăbdare vă spuneți că nu poate continua viața voastră așa! Problema e cu perechea voastră, care nu va fi chiar pe aceeași lungime de undă. Dacă ea nu reușește să înțeleagă ce vreți în cele din urmă, s-ar putea să vă grăbiți să căutați noi aventuri.

Starea financiară nu e roz, căci vin schimbări care necesită cheltuială. Veniturile voastre depind acum de persoane care sunt departe de voi, eventual de parteneri străini sau de rudele îndepărtate. Este necesar a vă reînsufleți vechile conexiuni, să vă reamintiți de foști clienți.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 29 august - 4 septembrie 2022

Veți avea o mare dorință de a vă dezvolta rapid situația materială. Dar atmosfera astrală nu pare a fi favorabilă chiar pentru toți nativii. Deci, nu vă îngrădiți cu noi responsabilități și sarcini în viitorul apropiat, pentru că veți pune în pericol ceea ce ați construit cu trudă până acum. Respectați-le pe acelea deja asumate și faceți-vă timp pentru a dezvolta strategii noi, mai ambițioase și mai eficiente.

Pentru nativii născuți în prima săptămână de zodie, lucrurile sunt mai simple. Ei nu vor avea probleme financiare, vor fi inspirați și pot lua inițiative bune pentru îmbunătățirea calității vieții.

Pentru cei care au afaceri în asociere, perioada e foarte bună pentru toate întâlnirile profesionale și pentru toate negocierile. Acestea vor fi satisfăcătoare și vă vor avansa în direcția pe care o așteptați.Iar pentru a vă mări șansele, vă sfătuiesc să aveți grijă de aspectul vostru, în special de cum vă îmbrăcați. Întotdeauna să fiți cu gust și cochet îmbrăcați, chiar și când mergeți doar la magazinul din colț!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 29 august - 4 septembrie 2022

Reîntoarceți-vă către valorile tradiționale, către familie și organizați-vă timpul și pușculița pentru a organiza evenimente cu mai multe dintre rude. Chiar dacă vă doriți să vă petreceți timpul liber făcând lucruri pentru voi și având grijă de propria persoană, e un moment benefic pentru a hrăni relația cu cei dragi.

Aveți energie să le faceți pe amândouă și e bine să nu vă opuneți, ci doar să planificați riguros timpul. Referitor la procesul de autoîngrijire, se dovedesc benefice lectura unor cărți motivaționale pe care le-ați achiziționat dar le-ați amânat, precum și să vă înscrieți la cursuri scurte de dezvoltare personală.

E important să realizați că v-ați subestimat în ultima perioadă și că ați permis celor dragi să vă neglijeze tocmai pentru că nu ați pus preț pe timpul avut. Profesional, se păstrează aceeași linie de venituri constante.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 29 august - 4 septembrie 2022

Nu e nimic în neregulă cu a lua lucurile mai încetișor și cu a vă acorda timp pentru nevoile proprii. Încercați să căutați echilibrul iar asta vă ajută să nu dați frâu liber tensiunii interioare și să nu scoateți la exterior în momente nepotrivite tot ce clocotește acum în suflet.A dăugați mai multă activitate fizică în program, mergeți pe jos dacă nu puteți sau nu aveți timp efectiv pentru sală. Similar, un proces de detoxifiere vă poate restaura nivelul energetic pe termen mai îndelungat. Nu e momentul însă pentru procedee puternice sau agresive, propuneți-vă să renunțați câteva zile la zahăr, să consumați mai multe fructe sau legume de sezon.

Vi se cere să vă adunați curajul, să nu vă abandonați izolării și să procedați mai curând invers decât vă spune vocea interioară. Nu aveți motive să vă învinovățiți, chiar dacă apar nemulțumiri legate de situația financiară, dar mai ales nu intrați în conflicte cu prieteni sau vecini care au intenții bune. Ceea ce doriți să faceți poate ar ave nevoie de un efort în echipă. Unele momente pot fi critice emoțional și vă testează autocontrolul.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 29 august - 4 septembrie 2022

Sunteți sub stăpânirea veștilor și informațiilor primite în ultima vreme, care, ori v-au răsturnat o planificare de drumuri, ori v-au obligat să plecați într-o călătorie. S-ar putea să vă găsiți la stadiul în care e nevoie de completări într-un lung proces de analiză a datelor pe care le dețineți.

În dragoste, vă veți purta oarecum neobișnuit. Ar putea să vi se pară că aveți puține șanse de reciprocitate, că relația a devenit depășită și că nu ar mai trebui să luptați pentru ea. Această săptămână poate aduce schimbări în viața voastră și vă poate împinge spre manifestări neașteptate. Veți deveni mult mai emoționali în relații, așa că poate fi un moment minunat pentru întâlniri. Încercați să profitați și să-l folosiți pentru a vă apropia și mai mult de sexul opus. Acceptați o invitație în vizită, ieșiți la o întâlnire. A sosit timpul pentru o acțiune decisivă, e un punct de cotitură și un moment important în romanul vieții voastre.

Există posibilitatea de a dezvolta o răceală, căci puteți lua un virus. Utilizați transportul public mai rar pentru a evita asta! De asemenea, luați dificultățile actuale prea personal. Acest lucru se aplică atât relațiilor cu partenerii de cuplu, cât și contactelor de afaceri. Astfel de experiențe pot duce la probleme de sănătate.

Ar putea să te intereseze și: Greșeala pe care o faci în relații, în funcție de semnul zodiacal 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 29 august - 4 septembrie 2022  

Sugerez ca multe din planurile voastre le elaborați prin prisma flerului. Spun multe, dar nu toate, astfel încât,evitați centrarea doar pe intuiție atunci când vine vorba de chestiuni profesionale. Asociații pot avea un impact puternic asupra bunăstării voastre.

De aceea, evitați-i pe aceia care vă deranjează și încercați să vă separați de lucrurile care au efecte negative! Păstrați-vă însă mintea deschisă noilor opțiuni de carieră, pe măsură ce o rupeți cu tradiția și faceți schimbări. Încă ceva, la capitolul profesie, există posibilitatea de a investi cu prietenii într-o afacere care poate aduce rezultate avantajoase. Drumurile scurte, apelurile telefonice și mesajele pot deveni semnificative, ca de altfel și sănătatea, modul de hrănire sau stilul de viață.

Cei aflați în procese vor traversa o perioadă de zbucium, căci partea adversă va fi activă și nu se va lăsa cu dovezi și argumente aduse de la o etapă la alta! Găsiți soluții și metode de a vă apăra!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 29 august - 4 septembrie 2022

Vă bucurați de momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Vă faceți efectiv amintiri, unele clipe vor fi cu adevărat pentru sufletul vostru, atât ca armonie exterioară, cât și ca trăire și reacție interioară.

Comunicarea se desfășoară de la sine, cuvintele vin și așează sau netezesc anumite tensiuni existente. Aveți șansa să completați o parte din neclarități, poate un context mai puțin formal vă ajută să vorbiți mai liber cu anumiți colaboratori și să stabiliți clar unele limite la asociere sau chiar să reformulați termenii înțelegerii.

Fiți concis și pregătit să citiți printre rânduri. Sunteți vigilent la mesajele non-verbale și adaptați-vă discursul după persoană și mediu. Nivelul vital e ridicat, trăiți cu plăcere orice clipă și rarele momente de disconfort le tratați cu multă ușurință. În fundal, acordați un ochi pe extrasul de cont, căci în vâltoarea vieții sociale vă pierdeți șirul la cheltuieli pentru rochii, costume, accesorii.

Sursă foto: Pixabay.com

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net