Horoscop 6 - 12 ianuarie 2023. Zodia care trebuie să se ferească de accidente

Ultima actualizare:

Astrologul Click!, Lorina, vine cu horoscopul pentru 6 - 12 ianuarie 2023. Iată ce spun astrele pentru această perioadă plină de schimbări pentru multe dintre zodii.  

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2023
Horoscop 6 - 12 ianuarie 2023

Citește și: Horoscop rune pentru săptămâna 9-15 ianuarie. Mihai Voropchievici anunță schimbări majore pentru una dintre zodii

Horoscop 6 - 12 ianuarie 2023 pentru fiecare zodie

Berbec

Tensiunile, certurile și revendicările reciproce, precum și pretențiile voastre exagerate nu sunt excluse, în special cu persoanele în vârstă sau cu superiorii. Așa că, nu aș spune că nu este o perioadă dificilă și stresantă pentru mulți. Unii vor simți o lipsă acută de energie, alții vor simți iritare,vor atrage atenția asupra lor, implicându-i și pe alții în treburile și problemele lor. Din cauza stării vulnerabile, cele mai mici remarci făcute de interlocutori pot duce la izbucniri emoționale și reacții imprevizibile din partea voastră. Reacțiile vor fi impulsive și în momente nepotrivite, ceea ce poate complica dialogurile.

Proiectele de muncă și de afaceri se pot dezvolta în direcția de care aveți nevoie, chiar dacă deficitul de resurse energetice se poate simți în primele zile.

Interesant e că unii dintre voi se vor angaja în autocritică, vor medita profund la greșeli analizând ceea ce se întâmplă. Bineînțeles că se vor supăra pe ei înșiși, lucru care poate afecta starea de spirit dar și performanța. Vă sfătuiesc să amânați întâlnirile importante, să negociați și să fiți diplomați, să nu discutați subiecte incitante, să nu-i provocați pe alții, deoarece este puțin probabil că va fi posibil să ajungeți la un acord și la o decizie constructivă. Ba mai mult, o să vă treziți în situații neplăcute și uneori periculoase. De aceea este important să rămâneți calmi.

Taur

Concentrarea va fi pe voi și pe dorințele voastre deoarece veți fi în centrul atenției și veți primi o mulțime de complimente. Unii pot să înceapă un fel de aventură sau să călătorească în locuri și țări îndepărtate necunoscute pentru a-și încerca norocul. Iar pentru carierişti şi oameni de afaceri, cooperarea internaţională sau la distanţă poate fi în prim plan. Alegerile de start vor fi dificile și poate aveți nevoie de sfaturile specialiștilor.

Nici financiar nu sunteți scutiți de situații grele, deoarece pot veni costuri mari,pierderi, schimbări de planuri, adaptare în afaceri sau probleme cu autoritățile fiscale. Schimbările din viața publică și din sfera legislativă vă pot obliga să schimbați traseul afacerilor, să colectați informații noi, să renegociați contracte, să contribuiți cu fonduri suplimentare.

Ori se pot ivi probleme ale unor persoane apropiate, de care să fiți nevoiți să vă ocupați, lăsându-le în stand-by pe ale voastre.

Orice activitate colectivă se poate dovedi a fi imprevizibilă, starea de spirit din echipă se poate schimba, iar asta ar presupune ca voi să vă asumați responsabilități suplimentare, să vă ocupați de lucrări organizatorice, să pună lucruri în ordine și să vă arătați responsabilitate pentru a stabiliza situația.

Gemeni

Relațiile cu partenerii pot deveni tensionate și imprevizibile, deoarece aceștia nu-și vor respecta promisiunile, își pot abandona deciziile anterioare, se pot retrage din afaceri, se pot lansa în noi proiecte cu alții, astfel încât veți anula contracte și vă veți simți înșelați.

De asemenea, este posibil ca situații dificile, eventuale accidente, acutizare de boli, circumstanțe neprevăzute, să vă facă vulnerabili, să vă scadă energia vitală, inclusiv încrederea. Luați măsuri de precauție la drumuri, monitorizați starea tehnică a mașinii, precum și echipamentele de uz casnic și electronic!

În ciuda unei energii reduse din primele 2 zile ale săptămânii, mulți veți deveni foarte dinamici, căutând soluții optime la problemele pe termen lung, generând idei și promovându-le cu insistență în mediul apropiat. În același timp sunt posibile anumite transformări în viața personală. Unii vor începe să graviteze spre rivalitate și luptă, pe măsură ce spiritul competitiv se trezește brusc în voi.

Rac

Pentru voi, zona de relații va fi pusă la încercare, dându-vă emoții și schimbări ale stării psihice. Vin dificultăți în dialoguri, iar ele nu pot fi trecute fără urmări decât

dacă respectați niște reguli, cum ar fi libertățile celuilalt, ascultarea opiniilor altora, moralitatea în acțiuni, ameliorarea ambițiilor excesive în detrimentul celorlalți, nepermiterea însă a altora să vă manipuleze. Dar, în ciuda dificultăților în comunicare, în general, aceasta este o perioadă bună pentru a vă demonstra calitățile de afacerist, de a descoperi noi perspective de creștere spirituală și creativă. Veți ținti mai sus, veți căuta funcție și poziție socială mai înaltă sau metode pentru a vă stabiliza baza materială.

În mediul apropiat se vor ivi mutări, schimbări,transformări și astfel, unele persoane vor veni și vor pleca din raza voastră vizuală. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la întâlniri și comunicare. Din contră, printre noile cunoștințe vor fi unele care chiar vor avea cuvânt de spus în modificarea viziunilor voastre despre viață.

Leu

Intrarea în semn de Foc a planetei Jupiter, numită și Marele Benefic în astrologie, pe voi o să vă favorizeze, chiar dacă nu va fi o creștere spectaculoasă și peste noapte. Activitățile vor fi productive, deciziile îndrăznețe și ca urmare, progresele în carieră se vor vedea. În special primele 4 zile vor avea loc transformări la locul de muncă și veți putea să vă demonstrați calitășile, talentele și abilitățile. Practic există șansa de a face o impresie bună oamenilor potriviți.

Vor fi persoane care, din scopuri egoiste, vă pot ademeni în planurile și afacerile lor, iar acolo, vă vor încărca pe voi cu problemele și responsabilitățile lor. Normal că totul poate duce la crize de nemulțumire și izbucniri agresive cu certuri. Vă veți manifesta emoțiile și stările când blând și cu ușurelul, când cu tonuri ridicate. Principalul lucru ar fi să nu luați decizii pripite sub influența impulsului, să amânați discuțiile și negocierile importante.

Fecioara

Nu vă așteptați la relații netede și armonioase, unele fiind provocate chiar de voi! Veți fi exagerat de spontani și imprevizibili, veți reacționa la orice comentariu și limitări pe care alții vor încerca să le impună. Devin vulnerabile relațiile cu persoanele în vârstă sau cu șefii, în special în perioada 9-10. Intrigile din partea celor care doresc rău nu vor lipsi, iar bârfele pe la spate pot provoca energii distructive într-o muncă de echipă.

Vă sfătuiesc să vă pregătiți mentalul pentru schimbări și reforme, astfel încât nimic să nu vă scoată din ritmul vostru și din rutina creativ-activă. Mai mult decât atât, ar fi bine să vă puneți cu burta pe carte și să învățați lucruri noi ori să călătoriți. Pe baza a ceea ce veți studia, o să vă puteți apoi să revizuiți și să reactivați planuri mai vechi.

Balanța

Circumstanțele neașteptate vor contribui la dezvăluirea problemelor din trecut, a relațiilor nerezolvate, iar voi vă treziți implicați în dispute, intrigi, litigii, sortarea relațiilor cu colegii sau prietenii. Fără să vreți, chiar voi veți provoca tensiuni. Atenție, căci conflictele cu superiorii pot fi un punct de plecare pentru găsirea unui nou loc de muncă! Nu de alta dar, veți fi mai puțin reținuți, mai puțin răbdători, mai agresivi și mai predispuși la vociferare, la critici, astfel încât multe pot fierbe în jur. De aici și până la reale conflicte nu va fi decât un pas. Veți fi răzvrătiți, mulți veți fi dispuși cu hotărâre față de cei care vă încalcă interesele, vă suprimă creativitatea sau independența financiară.

Posibil ca schimbările pe care le aveți de făcut să le fi luat deja în calcul ori cel puțin să fi aflat despre ele. Ele pot avea legătură atât cu viața profesională, cât și cu viața personală. Primul decan chiar este bun pentru a face planuri și a dezvolta tactici de transformare, dar modificarea în sine ar fi bine să mai așteptați cu ea.

Scorpion

Abilitățile organizatorice se vor manifesta în mod clar, iar cu ele, veți putea influența mediul, distribui corect responsabilitățile, deschide frontul de lucru. Dar, în același timp,se va manifesta nerăbdarea și iritabilitatea, ceea ce poate complica relațiile cu partenerii. Într-un anumit sens, ianuarie se poate dovedi a fi semnificativ în ceea ce privește schimbările în relațiile cu asociații, cu partenera de suflet. Benefică e autoafirmarea și manifestarea independenței.

Perioada cuprinsă între 6 și 8 poate fi dificilă, aducând confruntare cu dificultăți în sfera profesională sau publică. Sunt posibile schimbări structurale serioase la locul de muncă, multe se vor transforma, se vor descompune, vor fi reconstruite. Pentru asta nu prea o să vă simțiți pregătiți moral. Deci e clar că, încă nedezmeticiți de aburii anului ce tocmai a trecut, mulți dintre voi o să vă întoarceți rapid la muncă. Cercul de cunoștințe se extinde, activitățile organizaționale se vor dinamiza, relațiile se vor strânge cu oameni excentrici sau chiar ciudați.

Săgetător

Nici nu a început noul an bine, că voi ați intrat deja în febra responsabilităților. Schimbările produse la locul de muncă vă încarcă probabil prin implicarea în noi proiecte de echipă, cu multe treburi de făcut. Pot apărea tensiuni cu colegii sau prietenii, din cauza eșecurilor în activități comune sau din cauza lipsei lor de obligație și lentoarei cu care își rezolvă sarcinile din proiectul comun. Chiar voi o să vă supraestimați cerințele și deveniți nerăbdători, iar eficacitatea activităților depinde de voi.

Dacă sunteți din cei care încă se relaxează și distrează în continuare, asta nu o să vă împiedice să vă gândiți la dezvoltarea carierei și să căutați un loc de muncă mai bun, mai bine remunerat. Poate că dorința de a avea libertate financiară va veni și pentru că va trebui să achitați datorii vechi sau orice alte tipuri de restanțe.

Capricorn

Nu pot afirma ca voi o să fiți într-o formă maximă în această perioadă, căci stresul sau vulnerabilitatea corpului fizic vor împiedica să desfășurați așa cum doriți activitățile. În primul rând, veți fi obligați să acordați multă atenție mediului înconjurător și consolidării legăturilor de familie, dar asta după 9 încolo. Până atunci însă, aveți câteva zile bunicele la dispoziție, zile în care vă sugerez întâlniri cu prietenii și rudele, căci ele pot fi momente vesele și fericite, dar în aceeași măsură vă pot alimenta și cu energia de care aveți nevoie pentru a contracara orice influență negativă. Prietenii îi puteți primi și la voi, căci puteți fi gazde ospitaliere și interlocutori interesanți. Grijă însă la schimbările de dispoziție!

Vărsător

Mulți dintre voi se vor simți inconfortabili emoțional și psihologic în ciuda sărbătorilor care ar trebui să continue și în ianuarie. Comunicarea, călătoriile, întâlnirile, pot să nu îndeplinească așteptările pe care le aveți și în aceeași măsură, vă obligă să oferiți tot ce este mai bun, atât din punct de vedere moral, cât și financiar. După sărbătorile de decembrie, probabil că o mulțime de responsabilități zilnice la locul de muncă s-au acumulat, din care s-ar părea la prima vedere că nu există nicio ieșire. Problemele vor deveni presante, așa că nu veți avea timp de stat,ci va trebui să luați măsuri.

Puteți primi și bani în această jumătate a lunii, chiar de la mai multe persoane cu care veți fi în contact. Având bani, poate veți rambursa datoriile sau veți cumpăra cadouri. Dacă aveți activități de literatură sau vânzări, atunci veți avea câștiguri cu mai mulți bani.

Pești

Prima jumătate a săptămânii vă sugerez să acceptați socializarea, pentru că în exterior se pot naște premizele necesare dezvoltării voastre profesionale ulterioare. Acceptați invitațiile la diferite evenimente, călătoriile și întâlnirile cu prietenii! Oricâtă dorință de retragere ați avea, lăsați-o pentru mai târziu!

Dacă în primele două zile câștigurile pot fi pe măsura ieșirii voastre la rampă, în următoarele două sugerez să vă abțineți de la mari achiziții. Singurele lucruri permise și cu folos ar trebui să fie acele cumpărături legate de casă, a voastră sau a copilului vostru. Atenție însă la posibilele accidente casnice sau defectarea aparaturii electrice! Tot atunci, veți deveni foarte secretoși și retrași, poate ascunzându-vă adevăratele emoții sub masca indiferenței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
chiftele pexels jpg
ceai verde jpg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
POZA png
image
actualitate.net
image
actualitate.net