Horoscop august 2024. Ultima lună a verii va fi una de foc, iar Mercur Retrograd își face simțită prezența. Se anunță probleme, obstacole, dezamăgiri

Ultima actualizare:

Horoscop august 2024. Pe parcursul ultimei luni de vară, Mercur Retrograd va pune la încercare toate semnele zodiacale. Apar tot felul de situații neprevăzute, probleme în toate sectoarele vieții, dar și dezamăgiri. 

Horoscop august 2024.
Horoscop august 2024.

Berbec

Deveniți nerăbdători și vă uimesc, ba chiar vă irită încetineala și lipsa de concentrare a celorlalți tocmai acum, când aveți atâtea de făcut. Vă direcționați și vă străduiți să cuceriți noi culmi în arena profesională sau în afaceri, încercând să obțineți beneficii maxime și satisfacție morală din comunicare și activități curente. Doar că, mișcarea planetelor în august vă face să depindeți de timp și de termene strânse, dar și de ceilalți.

Va trebui să plătiți facturile și datoriile la timp, să nu amânați întâlnirile de afaceri și negocierile, întocmirea și semnarea documentelor. Poate exista anxietate asociată cu așteptarea unor informații importante, transferuri de bani și oferte de cooperare.

Problema cheie cu care vă veți confrunta profesional, va fi destabilizarea relațiilor cu partenerii din alte regiuni sau țări. În a doua jumătate a lunii august, această situație poate atinge apogeul și vor apărea o serie de probleme care să complice cooperarea. Devine important să acordați atenție subordonaților și să vă asigurați că aceștia sunt de încredere și capabili să facă față cerințelor și responsabilităților lor.

Medical, urmați dietă pentru a evita exacerbarea bolilor cronice de stomac, excludeți alimentele picante și sărate!

Taur

În această ultimă lună a verii, configurațiile astrale vă vor ajuta la scoaterea în evidență a unor detalii care v-au scăpat până acum. Unele dintre ele vor face referire la oamenii din jur, la ipocrizia și falsitatea lor. E firesc și normal ca toate acestea să aibă un impact negativ asupra bunăstării fizice și stării psiho-emoționale. În prima săptămână însă, multe circumstanțe din aceste zile se vor dezvolta în cel mai bun mod. Cele mai bune rezultate vor fi obținute pe fundalul propriei profesii și calificări. În caz contrar, riscați să intrați în necazuri, iar rezultatul acțiunilor voastre nu se vor ridica la nivelul așteptărilor.

Perioada 6-17 august, va fi cea mai favorabilă mai curând pentru achiziționarea de bunuri decât de servicii.Este mai bine să amânați serviciile scumpe până luna viitoare.

A doua parte a lunii, nu exclud eșecuri și pierderi financiare în activitățile profesionale sau în afaceri. Unii dintre voi se pot confrunta cu dezamăgiri, iar tot felul de pretenții pot să nu fie îndeplinite. În plus, greșelile care au fost făcute în trecut pot duce la litigii și conflicte. Prin urmare, ar trebui să fiți extrem de atenți atunci când luați decizii. Nu ar trebui să acționați sub influența impulsurilor.

Gemeni

Capcana lunii va fi naivitatea, atât a propriei persoane, cât și lipsa de profesionalism a celorlalți. Încercarea de a implementa un plan fără cunoștințele și abilitățile adecvate, poate fi costisitoare. În cercurile de afaceri și intime, o persoană incompetentă vă poate induce în eroare cu sfaturile și recomandările sale. În perioada retrogradă a lui Mercur, guvernatorul semnului vostru, ar trebui să fiți atenți ținând cont de experiențele negative din trecut! Există riscul de a le repeta. Acest lucru este valabil mai ales pentru comunicare, călătorie și învățare.

Profitați de prima săptămână a lunii dacă aveți lucruri dificile de făcut! Veți acționa atunci intenționat și eficient. Tranzacțiile financiare pot aduce venituri semnificative, iar activitățile profesionale curente vor fi destul de stabile și profitabile.

De-a lungul lui august, în viața personală apar și tendințe ambigue. Mulți reprezentanți sunt susceptibili de a avea probleme cu una dintre rudele lor în vârstă sau cu părinții.

A doua jumătate a perioadei, conflictele pot izbucni la locul de muncă și vor apărea dezacorduri. Șefii pot deveni pretențioși, ceea ce vă poate determina să gândiți la schimbarea locului de muncă sau la un concediu pe perioadă nedeterminată.

Rac

August e o lună în care scopurile voastre ar trebui să devină practice. Fiți prudenți și uneori chiar egoiști acolo unde-i cazul! Evitați înțelegerile care vă încalcă interesele! Procedând astfel, în viitor nu o să regretați timpul și resursele pierdute.

Până pe 6 august, cei mai mulți veți avea ocazia să vă angajați cu succes în chestiuni importante și să atenuați prompt conflicte interpersonale, indiferent de niveluri ale relațiilor. Mai multe energii dizarmonice vor influența comportamentul și reacțiile celorlalți, făcându-i pe oameni mai conflictuali, neîngrădiți și intoleranți.

Mercur retrograd promite dese dar scurte călătorii în care va trebui să rezolvați diverse probleme complexe. Fiți pregătiți pentru întârzieri și obstacole neașteptate! Nu ar trebui să deveniți prea emoționați cu privire la tot ceea ce se va întâmpla! Trebuie să fiți mai calmi cu privire la posibilele dificultăți sau necazuri în acest domeniu.

La sfârșitul lunii, intuiția financiară nu vă va dezamăgi. Unii veți putea primi recompense pentru proiectele finalizate anterior, altora vi se vor returna datoriile, iar alții pur și simplu veți fi eliberați de griji inutile.

Leu

Această ultimă lună de vară, vă oferă o șansă de a vă îmbunătăți sănătatea și de a vă întări organismul, de a scăpa de consecințele bolilor din trecut și de stresul trăit.

Prima săptămână este favorabilă pentru rezolvarea problemelor importante, pentru interacțiunea cu echipa de lucru și pentru discutarea activă a planurilor vechi. Veți primi sprijin de la prieteni, aliați și colegi care, la rândul lor, vor deveni sursă de inspirație.

Mercur retrograd va face relevante problemele bugetului personal. Gândiți-vă cum să vă simplificați cheltuielile zilnice și să reduceți cheltuielile mici!

Medical, dacă aveți boli ereditare sau cronice legate de funcționarea inimii sau vaselor de sânge, recomand vizită la medic în scop preventiv.

Afectiv, veți avea inițiativă și veți manifesta simpatie pentru sexul opus. O dispoziție bună și optimistă vă va permite să rezolvați rapid probleme complexe în relații și să găsiți compromisurile necesare.

Cei singuri, aveți șanse mari de a întâlni dragostea și de a începe o relație serioasă pe termen lung. S-ar putea să întâlniți o persoană bogată, cu un statut ridicat și cu venituri bune. Veți fi uniți printr-o abordare practică a vieții și o dorință de plăcere.

Retrogradarea lui Mercur poate influența viața amoroasă. O fostă iubire poate reapărea la orizont și sentimentele vor izbucni cu o vigoare reînnoită. Dacă ați făcut vreo greșeală, atunci este un moment bun să o corectați și să vă explicați.

Fecioara

Cu guvernatorul vostru Mercur în mișcare retrogradă, așteptați-vă ca planurile și acțiunile preconizate să nu funcționeze de prima dată. Sau unele chiar să se blocheze definitiv.

Dacă sperați la rezultate pozitive, asigurați-vă că planificați tot ce se poate în prima săptămână din august. Atunci, proiecte noi pot fi dezvoltate, iar acest lucru vă va ajuta să descoperiți în voi o sursă de inspirație creativă, motivație și optimism. Printre altele, afacerile bine stabilite și puse pe roate vor înainta de la sine, prin inerție, fără intervenția voastră activă.

Vor urma apoi alte două săptămâni cu destule de rezolvat sau cu concluzii dezamăgitoare. Se vor ivi costuri financiare neplanificate, profituri pierdute și speranțele neîmplinite. Oricare dintre ele va declanșa anxietate.

Nu veți fi scutiți de urmările neplăcute ale unei minți haotice, pline de pierderi de memorie, distracție și întârzieri în raționamente. Pentru a evita greșelile și neînțelegerile, ar trebui să vă notați programul zilnic și să-l studiați bine și mai des! Lucrul cu cifre și documente va necesita mai mult timp și concentrare.

Afectiv, nici acolo nu sunt toate roz. Trebuie să vă reconsiderați responsabilitățile casnice și cele ce țin de familie. Poate că ceva irită cu adevărat sau provoacă emoții negative, iar asta trebuie lămurit.

Balanța

Deși pot numi luna august una cu asperități, comunicare activă și interacțiunea colectivă vor fi eficiente pentru a găsi variante și soluții ale eventualelor probleme. Porniți așadar negocieri, faceți-vă ascultați cu atenție, căutați să vă faceți corect înțeleși, iar acolo unde se impune, faceți concesii și compromisuri! Sortați-vă însă oamenii cu care lucrați!

Dacă aveți lucruri de rezolvat în instanță, lămuriți asta în prima parte a lunii august. Atunci există șansa de a câștiga procese.

Din punct de vedere al sănătății, nu aveți o energie puternică și-atunci va trebui să respectați câteva atenționări. Spre exemplu, mergeți la medic și faceți-vă analizele necesare! Nu faceți antrenamente agresive ori dificile de sport! Eliminați mâncarea de tip fast-food și alimentele afumate! Sunt doar câteva sfaturi pe care vi le dau.

Afectiv, poziția guvernatorului vostru e importantă. Mă refer la astrul Venus. Dacă în prima săptămână ușurează socializarea și comunicarea, apoi va favoriza mai curând singurătatea ori legăturile ascunse, ori iubirile platonice. Dacă aveți deja o familie, vești neplăcute pot afecta liniștea din casă și va trebui să nu vă vărsați nervii acolo! În ultimele zile ale lunii august, situația va începe să se îmbunătățească.

Scorpion

În prima săptămână de august, mulți veți putea obține rezultate bune în domeniul negocierilor responsabile, la întâlniri importante și în chestiuni prioritare. Pentru asta, va trebui să fiți mai judicioși, mai atenți în afaceri, să evitați graba, vanitatea și haosul, să folosiți resursele cu moderație, să cunoașteți valoarea banilor, lucrurilor și oamenilor.

Între 5-25 august, așteptați-vă să fiți întorși din drum la lucruri neterminate din trecut, iar asta poate stârni tensiune și frustrare. Vor apărea multe întrebări, probleme și situații conflictuale, iar neînțelegerile reciproce se vor răsfrânge și în sfera relațiilor. Negocierile și întâlnirile pot fi amânate, la fel și tranzacțiile. Dacă sunteți în căutarea unor parteneri de încredere sau de circumstanțe favorabile, aveți răbdare să vină energii mai bune!

Pe toată perioada retrogradării lui Mercur, vă sfătuiesc să reînnoiți conexiunile vechi, colaborările cu clienții sau cu partenerii cu care ați mai lucrat.

Pentru a menține sănătatea și vigoarea, trebuie să mențineți o dispoziție calmă, pozitivă, să nu vă faceți griji pentru fleacuri și să nu vă supărați. Înconjurați-vă de oameni veseli si distrați-vă in timpul liber! Călătoriile scurte interesante vă vor aduce emoții luminoase și o stare de relaxare.

Săgetător

Prima săptămână a acestei ultime luni de vară, va fi una plină de emoții și întâlniri plăcute. Unele dintre ele se vor desfășura la drum. Tot atunci, puteți obține succes și mulțumire în tot ce se leagă de domeniul educației sau predării. Veți culege roadele eforturilor din trecut, veți primi onoruri și laude, recompense și recunoștință. Mai mult, veți triumfa asupra dușmanilor și a oamenilor invidioși.

Începând cu a doua săptămână, lucrurile devin mai dezagreabile, unele întârzie, altele chiar se blochează și au nevoie de regândiri. Se pot ivi probleme în domeniul relațiilor interpersonale, căci acolo partenerii își vor demonstra puterea, inflexibilitatea și perseverența.

În carieră, pot apărea dificultăți atunci când acțiunile voastre vor fi criticate, sau veți primi tot felul de remarci nemăgulitoare din cauza unor greșeli.

Pentru a vă menține o bună sănătate, petreceți mai mult timp în aer liber, faceți sport, dar nu vă ambalați excesiv pentru că există rscul accidentării și rănirii!

Dacă plecați cu mașina, fiți deosebit de atenți când conduceți!

Iar pentru a vă înveseli, vizitați expoziții, teatre, spectacole și vizionați filme! Un weekend petrecut într-o companie caldă, vă va reda mereu liniștea sufletească.

Capricorn

Conform prognozei lunare, cele mai mari progrese pentru voi le puteți face în prima săptămână de august. Așa că dacă aveți lucruri importante de făcut, vă sfătuiesc să le programați atunci. Va trebui să vă faceți cunoscuți mai des, căci fără dinamică și acțiune din partea voastră, riscați să intrați în umbră și stagnare.

Cea mai dificilă perioadă poate fi considerată cea cuprinsă între 10 și 25 august. Atunci va exista riscul să vă confruntați cu dificultăți serioase profesionale sau de sănătate. Puteți experimenta eșecuri în planuri sau oferte, puteți face adesea greșeli enervante sau să întâmpinați dificultăți în colaborarea cu colegii. Va trebuie să fiți deosebit de atenți la întocmirea sau semnarea documentelor, să vă faceți timp și să fiți atenți la micile detalii. În caz contrar, erorile sau întârzierile nu vor putea fi evitate.

Acest timp este potrivit pentru continuarea sau reluarea educației și îmbunătățirea abilităților. Da, poate că unele evenimente vă vor dezamăgi sau vă vei simți iritați de ceea ce se întâmplă. Dar va trebui să nu dramatizați situația, să vă schimbați atitudinea, să priviți totul dintr-un unghi diferit. O schimbare de convingeri, o nouă abordare vă vor ajuta să depășiți toate necazurile.

Vărsător

Prima decadă a lunii august vă favorizează. Veți putea obține recunoaștere și faimă în diverse domenii, fie că este vorba de artă sau de lumea afacerilor. Veți deveni mai populari, veți avea succes în sfera afectivă și romantică, veți fi creativi inclusiv în muncă. Iar munca voastră la rândul său va deveni sursă de satisfacție atât la nivel moral, cât și material.

Începând cu a doua decadă, energiile se modifică iar tensiunile cresc. Dacă va fi în joc promovarea ideilor și căutarea aliaților, atunci este de preferat să comunicați cu oameni de nivel egal sau superior. În caz contrar, riscați să vă confruntați cu neînțelegeri, cu dezamăgire totală ori cu gafe prostești dar grave. În plus, veți fi nevoiți să faceți unele sacrificii pentru a rezolva situații. Așadar, va trebui să vă moderați ambițiile și mândria pentru a vă păstra relațiile importante și reputația.

În privința sănătății, încercați să cheltuiți cât mai puțină energie și să vă conservați resursele corpului. La sfârșitul verii nu dispuneți de prea multă energie, așa că trebuie să rămâneți calmi, indiferent de ce se întâmplă în jur. Odihniți-vă din plin, nu vă stresați din fleacuri și nu depuneți prea mult efort fizic! Schimbările de comportament sau de atitudine față de ceea ce se întâmplă vor fi pe primul loc.

Pești

August vine pentru voi cu îndoieli de sine, cu stări de melancolie și, în general, cu o lipsă de vitalitate și energie. Nu ar trebui să vă lăsați răpuși de ele, deoarece există suport astral să aveți rezultate bune dacă vă implicați în activități creative.

În prima decadă a lunii puteți îmbunătăți aspectul casei, puteți schimba mobilierul, puteți cumpăra un aparat electrocasnic necesar ori vă puteți ocupa de renovări.

Și bani se pot câștiga, dar numai cu o cooperare dinamică productivă.

Din decada a doua, se va instala o lipsă de motivație sau criticile voastre și comportamentul impulsiv față de alții poate stârni ceva mai complex. Abțineți-vă de la emiterea de judecăți, chiar și dacă aveți dreptate!

Dacă sunteți implicați în litigii juridice, mergeți pe compromisuri, negociere și mediere! Citiți cu atenție termenii documentelor și contractelor și luați în calcul faptul că, succesul oricărui acord va depinde în mare măsură de cunoștințele juridice și financiare.

Lipsa de motivație amintită se poate ivi și din cauza declanșării unor situații dificile acasă, în familie, iar ele necesită pe lângă cheltuială și o abordare mai filozofică a vieții.

Ultima săptămână se vor calma lucrurile, dar numai dacă anterior faceți voi ceva pentru recuperarea energetică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
femeie turcia istock jpg
horoscop zilnic jpg
pilaf jpeg
1 pandispan de casa jpg jpeg
varza murata FOTO Shutterstock
horoscop jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net