Horoscop Neti Sandu, 31 decembrie 2021. Leii se refac după o lovitură sufletească

Vedeta ProTV, astroloaga Neti Sandu, ne spune ce ne aduc astrele în ultima zi din an. Se pare că toate zodiile au parte de o zi foarte bună și plină de surprize plăcute.

image

CAPRICORN

S-ar putea să aveți ceva pe suflet. Parcă ați dori să vă confesați persoanei care v-a pricinuit problema respectivă dar încă nu sunteți foarte sigur dacă este momentul cel mai potrivit. O să puteți rezolva și ultimele urgențe, ca să vă puteți vedea, liniștiți, de petrecerea de Anul Nou. aveți nevoie de un timp și pentru voi, să vă pregătiți să fiți în formă.

 VĂRSĂTOR

O să puteți apela la cineva care v-ar scuti de un drum sau de niște eforturi. În acest fel, vă veți bucura voi de acel timp liber și vă veti pregăti de Revelion. E cineva care vrea să vă ia într-o excursie să petreceți și Revelionul acolo. Poate este vorba despre rude sau prieteni la care să mai rămâneți câteva zile. 

PEȘTI

E posibil să apară un cuplu în peisaj și să-l luați cu voi pe unde vă duceți, pentru că nu are cu cine să petreacă și nu-i puteți lăsa așa pe prietenii voștri.O să luați o decizie de ultimă oră, să fiți alături de cineva pe care-l iubiți acolo unde-și dorește. Că poate vrea undeva anume și s-a hotărât peste noapte.

BERBEC

Se vor invita la voi niște rude sau prieteni și, dacă nu plecați în afara orașului, organizați ceva la voi sau la alți prieteni, poate se oferă cineva. Sunteți dispuși să plecați și cu trenul, dacă sunteți prea mulți în grup și nu aveți loc în mașină sau vă e mai comod așa, cert e că aveți chef de plimbare și de distracție.

TAUR

Aveți unde și cu cine să călătoriți, dar s-ar putea să nu aveți chef. E posibil ca în acest an să preferați confortul propriei locuințe și să vă simțiți foarte bine la voi acasă. O să gestionați banii ca să vă ajungă până după sărbători și o să încercati să cheltuiți cât mai puțin ca să nu rămâneți cu buzunarele goale în aceste zile.  

GEMENI

Să evitați și astăzi discuțiile în contradictoriu, că să aveți o atmosferă armonioasă la noapte, indiferent unde petreceți Revelionul. Apare o persoană nouă pe care o invitați să petreceți împreună noaptea dintre ani. Nu puteți să o lăsați de izbeliște, că nici vouă nu v-ar plăcea.

RAC

În orice moment vă mai pot intra bani și o să-i puneți la păstrare, să intrați în noul an cu banii în buzunar, pe card. Apar niște situații neașteptate, dar o să aveți prezența de spirit și o să știți cum să reacționați, în funcție de context, și o să ieșiți basma curată.

LEU

Starea de spirit se poate schimba de la o clipă la alta. Însă, veți avea puterea să vă mobilizați și să depășiți momentul. Este posibil să fiți afectat sufletește poate chiar de o despărțire. O persoană va invită să petreceți împreună noaptea de Revelion. 

FECIOARĂ

Surprizele pregătite pentru voi or să vă emoționeze căci vă veți da seama de câtă iubire sunteți înconjurați. Mai sunt mărunțișuri pe ici, pe colo, dar se observă și un confort sufletesc, semn că veți primi semne de dragoste de la cei care contează pentru voi! Și-aveți și multe de oferit.

BALANȚĂ

O să vă treziți cu un musafir de care v-a fost dor și o să vă refaceți sufletește. Or să fie și elemente - surpriză,  pe lângă ceea ce ați pus la cale pentru invitați, și veți avea parte de o atmosferă pe gustul vostru, pentru care v-ați pregătit intens.

SCORPION

O să vă achitați și de ultimele datorii, plătiți online ce mai e de plătit și vă acordați și vouă un plus de atenție înainte de petrecere. De undeva “aterizează” niște bani și o să vă luați ce mai e nevoie, după care vă ocupați și de voi că să arătați țiplă la party-ul dintre ani, pentru că meritați.

SĂGETĂTOR

O să vă puneţi o dorinţă îndrăzneaţă, la noapte sub ramurile de vâsc şi să lucraţi mental, spiritual să se împlinească. E un impuls de a face un lucru inedit, cu care să-i șocați, în sensul bun al cuvântului, pe cei din jur și o să treceți, trumfatori, în noul an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net