Horoscop Neti Sandu pentru 28 decembrie: Berbecii culeg roadele efortului de peste an

Neti Sandu, renumitul astrolog al Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 28 decembrie 2021. 

neti sandu jpg

Neti Sandu ne spune că o să dăm zor să fim expeditivi cu toate treburile pe care nu e cazul să le ducem şi în anul viitor şi le vom încheia în cele două zile rămase din 2021. O să lichidăm şi toate restanţele şi vom da restart. Vibraţia zilei este 1. 

Iată ce spune horoscopul lui Neti Sandu pentru fiecare semn, conform stirileprotv.ro.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

Berbec

Berbecii se vor conversa cu cineva care le-a promis că vor petrece revelionul împreună, dar acum nu mai e la fel de sigură, persoana. Trebuie să vadă cum o vor convinge. Vor culege roadele eforturilor de peste an şi pot fi şi bani, dar şi un titlu onorific, o nominalizare, că sunt cei mai buni şi vor căpăta o funcţie.

Taur

Dacă nu plecă pe nicăieri, la Tauri poate vin nişte rude pentru o zi, două în vizită, sau nişte prieteni şi or să se întrețină frumos. O evaluare a banilor ca să ştie cum stau e bine venită. că poate vor să plece pe undeva şi trebuie alocată o sumă ca să îşi asiguraţi şederea pentru câteva zile.

Gemeni

Geminenilor li se cere un răspuns ferm ca să se ştie dacă o vor face revelionul într-o anumită combinaţie partenerială, sau nu. Încă mai au nişte acte de semnat, să închei nişte situaţii şi o să se mişte rapid, cu eficiență ca să ajungă cu bine la finish, să intre în noul an fără restanţe.

Rac

Par să fie mai multe persoane care vor ca Racii să petreacă alături de ei anul nou şi să se mai vadă, eventual, şi în următoarele zile. Vor mai pune nişte lucruri la punct la serviciu ca să fie totul în ordine şi să nu îşi complice existenţa chiar de la-nceputul anului cu mărunţişuri.

Leu

E cineva care o să-ndrăznească să îi scoată pe Lei la cafea pentru că ar vrea să plece împreună de anul nou undeva, fie să se ducă la un party de revelion. Mai e treabă de făcut, nimic de zis, dar le mai sar în ajutor nişte oameni şi o să le rămână timp şi pentru un tuns, cosmetică şi să aleagă şi o ţinută trăznet pentru anul nou.

Fecioară

Fecioarele se vor bucura de o surpriză din partea cuiva care a lipsit o bună bucată de vreme din viaţa lor şi le vor face un program zilele astea. Parc-ar mai veni de undeva nişte bani şi o să îşi ia diverse lucruri care or să le facă plăcere atât lor, cât şi alora lor, că lista e destul de lungă.

Balanță

Balanţele vor avea întâi un tete-a-tete cu fiinţa iubită şi apoi vor lua o decizie cu privire la o relaţie ca să poată merge mai departe. Veştile sunt amestecate la ei şi or să mai schimbr câte ceva şi în lista de cumpărături, şi în cea de invitaţi cu care or să se vadă de revelion.

Scorpion

Sunt încă multe lucruri de cumpărat şi ar fi bine ca Scorpionii să facă o selecţie să vadă dacă nu pot renunţa la unele dintre ele. Li se promit nişte avantaje la serviciu, dar o să se mai dueleze, un pic, verbal cu şefii, pentru că ar vrea să le reducă din ele că îi costă prea mult. Dar nici ei nu se lasă.

Săgetător

Săgetătorii or să ia nişte bani din urmă, dar şi ei se poate să aibă de dat cuiva înapoi nişte bani pe care i-ar fi împrumutat, sau băncii! Au o energie suplimentară şi pot face multe lucruri printre care şi să plece pentru câteva zile, iar dacă sunt în concediu, să facă curăţenie lună, să arunce vechiturile.

Capricorn

Capricornii se vor bucura de suportul unor oameni care îi apreciază şi vor să îi scutească de nişte eforturi care îidepăşesc. Or să aibă prilejul să repare obiecte, situaţii şi să le meargă şi mai bine în continuare, pentru că au depus prea mari eforturi şi merită elogii şi recompense.

Vărsător

Se conturează un supliment salarial, un cadou, un voucher, un soi de recompensă cu care Vărsătorii o să îşi mai cumpăraţi câte ceva. E posibil să le mai intre bani şi să îşi ia şi lucrurile pe care le-au tot amânat pentru că prioritare erau ratele, facturile şi aprovizionarea.

Pești 

E posibil ca Peştii să o pornească la drum şi să mai aibă de rezolvat diverse lucruri prin telefon, ca să scutească nişte drumuri. Se mai pot învârti şi ei de nişte bani şi să îşi ia ceva frumos pentru ei, mai ales dacă revelionul va fi într-un cadru special.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net