Horoscop Neti Sandu pentru 4 ianuarie: Capricornii primesc bani

Neti Sandu, renumitul astrolog al Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 4 ianuarie 2022. 

image

Neti Sandu ne anunță că vom primi vești bune azi. E bine să fim pe recepție pentru că apar informații care ne-ar putea fi de folos și o să ne putem atinge niște obiective.

Vibrația zilei este 4 și o să avem spor la treabă. Iată ce spune horoscopul pentru fiecare zodie, conform stirileprotv.ro.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

BERBEC

Berbecii au o întâlnire cu niște posibili parteneri de afaceri care vor să lucreze la un proiect și s-ar putea să nu aibă niciun motiv să refuze că sunt pe aceeași lungime de undă.

TAUR

Se pare că Taurii vor primi o invitație de plecat pe undeva prin țară și dacă vor avea timp o să vă facă drum pe-acolo că să schimbe aerul, peisajul, să mai vadă și alți oameni.

GEMENI

E cineva care îi provoacă pe Gemeni la un duel profesional și dacă iesînvingători o să căpete un titlu, o funcție, și vor avea, normal, de câștigat.

RAC

Se anunță bani, c-or fi restanțe, c-o fi salariul ceva tot e și îi ajută să ia ce au nevoie pentru casă și ai lor. Oricum, ei au o rezervă.

LEU

Apare cineva care vrea să stea puțin de vorbă cu Leii și să le ceară scuze că n-a putut veni la întâlnire sau că nu le-a furnizat ce i-au cerut. O să se înțeleagă ei cumva.

FECIOARĂ

Fecioarelor li se comunică un rezultat care să le deschidă o nouă perspectivă profesională și vor avea parte de câștiguri pe tot parcursul anului. Promisiuni de bani, iată, există.

BALANȚĂ

Semne de bun augur în sfera sentimentală pentru Balanțe și o să fie o reabilitare, o să se împace cu acel cineva pe care-l vor în viața lor pentru totdeauna.

SCORPION

Poate abia acum apar lucrurile pe care le-ar fi comandat înainte de sărbători și o să își reamenajați interiorul.  Poate vor avea musafiri.

SĂGETĂTOR

E cineva care îi cooptează într-un proiect de care vor fi încântați și rezultatele favorabile nu v-or întârzia să apară că vor lucra de plăcere.

CAPRICORN

E posibil ca nativii Capricorn să ia acei bani pe care nu i-au primit luna trecută sau chiar mai demult și o să se echilibreze, din punct de vedere financiar, că se crease un gol, petru că au avut multe cheltuieli.

VĂRSĂTOR

Vești bune, răspunsuri pe care le așteaptă de o bună bucată de vreme. Vor știi ce au de făcut în continuare ca să le fie bine sufletește și să nu le lipsească nici banii.

PEȘTI 

E bine să prindă din zbor o ofertă avantajoasă de muncă și să fructifice șansele c-or să fie beneficii care să le propulseze în carieră, și nu e puțin lucru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net