Horoscop rune 10-16 aprilie. Mihai Voropchievici face marele anunț: o zodie se bucură de bani cu nemiluita!

Horoscop rune 10-16 aprilie. Conform lui Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai renumiți specialiști în numerologie din țara noastră, următoarea perioadă vine cu vești bune și schimbări pentru toate zodiile din horoscop, iar una dintre acestea se poate pregăti să câștige mulți bani! 

Vărsătorii se vor îndrăgosti în această perioadă!
Vărsătorii se vor îndrăgosti în această perioadă!

Berbec

Nativii din zodia Berbecului sunt sfătuiți să aibă răbdare, conform predicțiilor lui Mihai  Voropchievici oferite pentru fanatik.ro. Berbecii nu trebuie să își forțeze norocul, pentru că doar cei răbdători vor fi răsplătiți.

Taur

În principiu, se anunță o perioadă bună pentru Tauri. Aceștia pot primi o veste bună la care nu se așteptau, dar și cadouri surpriză. Nu este exclus ca aceste vești să vină alături de o sumă de bani, pentru că runele sunt favorabile nativilor din Taur.

Gemeni

Pentru Gemeni, un sfat este cel mai bun: să încerce să abordeze o problemă din alt unghi. Lucrurile pot merge spre bine pentru nativii din această zodie, doar dacă nu le va mai fi frică de schimbare.

Rac

Pentru raci este o perioadă bună pentru schimbare, fie ea în ceea ce privește locul de muncă, sau locuința. Pentru nativii care vor fi atenți la alegerile lor, urmează o săptămână extraordinar de benefică, dacă au oportunitatea unei schimbări.

Leu

Leii sunt printre cei mai norocoși în această perioadă, având șansa ca viața acestora să se schimbe radical. Indiferent de ce probleme au, fie ele de sănătate, cu locuința, sau financiare, în zilele următoare pot veni vești foarte bune pentru nativii din Leu!

Fecioară

Pentru Fecioară, se prefigurează schimbări semnificative, în toate sectoarele vieții lor. Este vorba despre schimbări majore, în bine, care vor reflecta rodul muncii nativilor din această zodie.

Balanță

Balanțele vor avea parte de surprize plăcute în această perioadă! Acestea vor putea primi  cadouri de la persoanele dragi din viața lor. Ba mai mult, aceste persoane pot ajuta Balanțele să-și transforme visele pe care le au, în realitate.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt, cu siguranță, marii favoriți ai runelor în această perioadă. În zilele următoare, zodia are runa „Wunjo” de partea ei, rună ce le va asigura câștiguri și voie bună în orice aspect al vieții scorpionilor.

Săgetător

Pentru cei din această zodie vine o perioadă în care trebuie să dea dovadă de prudență.  Mare atenție, vine o săptămână imprevizibilă pentru Săgetători! Chiar și cei mai norocoși dintre aceștia trebuie să fie atenți în jurul lor.

Capricorn

Certurile vor fi predominante în această perioadă pentru nativii din Capricorn. Toate frustrările adunate de-a lungul timpului vor ieși la suprafață, iar Capricornii vor dori să pună cărțile pe masă și să clarifice situația odată pentru totdeauna.

Vărsător

Dragostea este în aer pentru nativii din această zodie! Veți avea parte de o iubire puternică și pasională, iar perioada următoare va fi plină de surprize.

Pești

Nativii din această zodie trebuie fie pregătiți să plece la drum în această săptămână, deoarece runele anunță călătorii pentru Pești. Cu siguranță că monotonia pe care o resimt în ultima perioadă se apropie de sfârșit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net