Horoscop săptămâna 14-20 octombrie. Vin zile grele pentru 2 nativi, iar un altul se „scufundă” în bani și moșteniri

Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale pentru perioada 14-20 octombrie. 2 nativi traversează o perioadă dificilă, iar altul se bucură de succes financiar. 

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie
Horoscop săptămâna 14-20 octombrie

Berbec

Vi se cere multă creativitate şi răbdare. Treceţi prin momente de sensibilitate faţă de mediul extern, deveniţi irascibil la lipsa de armonie din jur şi la atmosfera de tensiune,indiferent că e creată de voi sau de ceilalţi. Revin în atenţie subiecte legate de gestionarea banilor, vi se poate reproşa că aţi cheltuit sau dorinţele actuale sunt mai mult pentru lucruri de faţadă care să întreţină o imagine în societate. Trebuie să apelaţi la răbdare pentru a nu intra în conflicte deschise care să vă irite şi mai mult. Este vorba mai ales de locul de muncă, unde se accentuează ca subiecte banii obţinuţi de colegi, bârfe referitoare la efortul depus de fiecare. Și asta abia spre sfârşitul perioadei va dispărea de pe tapet şi se va reinstaura colaborarea profesională.

E important să nu neglijaţi starea de sănătate, întrucât vă puteţi confrunta cu simptome atipice care să vă dea de cap dacă încercaţi să le ignoraţi sau să le gestionaţi cu leacuri băbeşti.

Taur

Sunteţi axat pe a pune lucrurile în mişcare, pe a vedea rezultate concrete, a calcula şi a vă utiliza cât mai mult din resurse şi din talente pentru a face profit. Mintea este în alertă, gândurile pare că nu le mai puteţi opri şi aveţi o viziune, o idee sau un răspuns cam la orice întrebare. Poate fi o închidere a unor  etape, finalul unui mod de a face lucrurile într-un anume fel. O să fiţi nevoit să vă readaptaţi la tehnicile nou apărute sau impuse la locul de muncă. Sunteţi vehement în a vă exprima opiniile, dar e bine să ţineţi minte că e mai uşor să nu opuneţi rezistenţă şi să căutaţi contra-argumente. Sugerez căutarea de argumente mai curând pentru a vă motiva şi a vă bucura de un nou început pentru care mai e nevoie de răbdare. Este un bun moment de evaluare a activităţilor demarate cu ceva timp în urmă şi a stabili care din direcţii e nevoie să fie modificată, unde trebuie să faceţi ajustări şi unde nu mai e indicat să investiţi timp.

Agitaţia din prima parte a perioadei, discuţiile şi drumurile vor fi obositoare, iar spre sfârşitul săptămânii veţi dori să petreceţi timp în acasă, în familie, într-o ținută comodă și relaxantă. Acolo vă puteți încărca bateriile.

Gemeni

Veți  fi plini de putere, speranță și dorință, dar va trebui să treceți prin obstacole în afaceri și relații pentru a obține rezultate. Cam până pe 14 octombrie o să aveți succes în afacere, vă rezolvați sarcinile. Farmecul vostru vă ajuta să acționați eficient și fructuos, sociabilitatea, respectul pentru interlocutor, precum și calitățile profesionale ridicate vor ajuta să deschideți ușile organizațiilor înalte, precum și să vă dedicați hobby-urilor sau întâlnirilor romantice. Comunicarea și creativitatea vă vor fi sprijin nu numai să vă diversificați viața personală, ci și să vă îmbunătățiți semnificativ poziția, să demonstrați calități de lider.

Perioada de final de săptămână va fi dificilă și problematică și va deveni greu să mențineți relații egale cu oamenii de tip autoritar căci veți fi refractari. Astfel de manifestări pot complica relațiile în sfera profesională, cu superiorii sau subordonații, precum și în problemele juridice.

Rac

Dacă sunteţi implicaţi în afaceri, e perioadă în care vă puteţi consolida poziţia socială. Aveţi grijă însă la sănătate, căci o eventuală stare de nervozitate poate declanşa boli ori poate reactiva altele mai vechi!

Urmează o perioadă, pe cât de activă, pe atât de aglomerată şi poate chiar de frustrantă. Călătoriile pe termen scurt se pot dovedi profitabile în afaceri, mai ales în comerţ, iar contactele au şansa de a regla chestiuni vechi. În aceeași măsură, ele vă pot obosi peste poate.

Sunt posibile probleme de familie sau finanţe şi trebuie să vă focalizați atenţia în aceste zone. Nemulţumirile legate de bani vă pot determina să căutaţi alte modalităţi de a câştiga. Cei care au conexiuni în străinătate, acum ar putea beneficia de ele rediscutând condițiile.

Leu

Divergenţele dintre membrii familiei voastre s-ar putea accentua, iar voi aveţi tendinţa de a fugi ca să scăpaţi de ele. Nu e o soluţie nici bună, nici corectă, ci trebuie să vă implicaţi şi să mediatizaţi această criză. Ori să rămâneţi detaşaţi. Iar dacă reuşiţi să aduceţi pacea în casă, romantismul în cuplurile deja formate se va aprinde ca o flacăra.

Vă sunt favorabile contacte cu străinătatea, căci veţi întâlni oportunităţi, mai ales dacă lucraţi în afaceri. Câştigurile şi beneficiile ce s-ar putea ivi în această zona apar mai târziu, dar vor fi pe termen lung, astfel încât să vă puteţi bucura de asigurarea confortului personal şi al familiei.

Veţi fi tentaţi să găsiţi variante de a face bani mai rapid, eventual prin speculaţii. Vreau să vă atrag atenţia că nu sunt indicate astfel de metode în această perioadă. Ca să câştigaţi mai mult, va trebui să vă dublați eforturile şi munca. Rămâneţi în continuare concentraţi pe problemele din sfera carierei, iar asta vă agită şi vă tensionează. Pozitivă însă e o variantă de a relua legăturile cu vechi cunoştinţe cu care să dezvoltaţi legătură financiară.

Fecioara

Deşi chestiuni personale vă macină mintea, mici câştiguri vor avea puterea să vă înveselească. Plasarea în zodia Balanței a Soarelui pe casa voastră financiară, o să aducă disponibilitate şi deschidere unor preocupări legate de bani. Iar dacă doriţi să lucraţi în activități legate de drumuri, ar putea deveni fructuoase planurile .

S-ar putea modifică modul de comunicare, de planificare şi organizare a chestiunilor din trecut, s-ar putea schimba lucrurile, pentru că cineva acolo sus, v-ar putea ghida altfel, în mod inteligent. Dacă veţi trudi din greu, dacă e dificil să respectaţi termenele în care trebuie să vă finalizaţi sarcinile, nu ezitaţi să solicitaţi amabil ajutorul.

Cu banii nu sunteţi mereu pe deplin satisfăcuţi, căci cheltuielile pe distracții, ieșiri cu prietenii, necesități ale copiilor, vă pot dezechilibra. Va fi nevoie de venituri suplimentare şi poate că ar trebui să speculaţi un pic această idee. Cei care au acum un nou job, nu trebuie să se descurajeze dacă le va veni greu să se adapteze.

Balanța

La locul de muncă, se pare că situația este tensionată, ceea ce va afecta starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca situația să se îmbunătățească, trebuie să vă izolați  de conversațiile, disputele și certurile inutile cu colegii, eventual să gândiți un plan B.

Se pare că astrele dau o mână de ajutor și vă vor însoți în multe din  eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea evenimentelor! Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera creativă, atunci este binevenită intenția.

Vă recomand să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu cineva care vă va ajuta cândva. Sfătuiesc să alegeți calea pe care o considerați cea mai fiabilă și să vă ascultați intuiția. Ea vă va spune cu cine să cooperați și cu cine să vă faceți griji.

Scorpion

Nimic mai fals decât tendința de a ignora oamenii și a deveni orbiți de propriile voastre iluzii! Atât de convinși de puterea voastră și de siguranța că "cineva acolo va iubește mereu și vă apară" ați fi, încât riscați să deveniți victime, să fiți abuzați, să vă pierdeți reputația. Veți fi sensibili la nedreptățile din jur, puteți fi catalogați ca niște ciudați doar pentru faptul că simțiți și gândiți altfel, veți declanșa invidii  în asociațiile cărora le sunteți membri, sau voi înșivă o să dezvoltați gelozie față de cineva din grup.

Progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare. Din situațiile dificile, intuiția vă ajută să ieșiți, căci pe baza ei, o decizie înțeleaptă va veni din senin.

În familie, există tendința de falsitate și iluzie, ori dacă sunteți tineri poate că vă mințiți unul din părinți pe un subiect legat de finanțe.

După 15 octombrie încolo, situațiile vor permite ridicare la un nou nivel de evoluție, de carieră ori statut material.

Săgetător

Încrederea și activitatea vor crește, iar partenerii vor deveni sprijin. Alături de ei se va îmbunătăți și starea voastră materială, sau veți reuși să atingeți un nivel nou în carieră.

Tot acum, veți avea mai mare claritate a gândirii, capacitate de a găsi soluții originale, de a vă construi propria cale în știință, de a deschide noi drumuri. Nimic nu vă împiedică să încercați noi modalități, noi metode, fără teama de a pierde ceea ce dețineți deja.

Aș vrea să mai adaug o atenționare și anume aceea că va fi dificil să distingeți realitatea concretă de lumile virtuale și de fantezii. Pericolul stă în încălcarea legilor și normele de comportament, iar astea vor crea probleme pentru voi și pentru ceilalți.

Ar mai fi și o posibilă  luptă cu depresia sau insomnia, care să ducă rapid la dependențe de vicii. Medical sau ca stare de spirit, influența gândurilor voastre va fi mare. Dacă veți reuși să alungați pe cele negative, o să reușiți să vă simțiți mai bine.

Capricorn

Aveţi de făcut schimbări, perioada fiind una relativ încărcată cu procesul de adaptare atât din punct de vedere interior, cât şi al detaliilor de care trebuie să ţineţi cont. Prima parte este intensă prin eforturile depuse şi prin aparenta lipsă de rezultate, pentru ca ulterior să începeţi în sfârşit să simţiţi că sacrificiile din ultimele 2 luni încep să dea roade.

Luaţi în calcul schimbări apărute în plan financiar raportat la alţii! Se pot renegocia clauze ale unor asocieri, transformări cu implicaţii juridice, de acte, modificări ale statutului social, ale imaginii publice sau ale rolului jucat în anumite parteneriate şi cu rezultate mult vizibile în a doua parte a perioadei.

E posibil ca atenţia să trebuiască distribuită şi către familie, de unde veţi avea semne că e nevoie să petreceţi timp cu cei dragi, să vă preocupaţi de sănătatea lor şi eventual chiar să îi ajutaţi cu programări la diferite analize. E important să aveţi curaj, să perserveraţi în schimbări, să faceţi ce v-aţi propus şi să aveţi răbdare.

Vărsător

Schimbări majore se anunță în următoarea perioadă pentru aceia din străinătate, sau care au legături cu persoane de dincolo de graniță. Schimbări vin și pentru studenții sau aspiranții la mediul academic. Domeniul vizat de poziția Soarelui  este unul al principiilor, filozofiilor de viață sau religiei, unde probabil se vor produce schimbări de 180 grade pentru unii dintre voi. Explorarea propriului adevăr, a înțelepciunii, formarea propriei personalități, moralitatea și etica vor suporta transformări de acum înainte.

Sănătatea va fi bună, dar trebuie să recurgeți la odihnă și relaxare suficientă pentru a rămâne în formă timp îndelungat. Starea corpului poate fi de asemenea îmbunătățită, prin curățarea de impurități, prin detoxifiere și prin îngrijirea bunăstării emoționale.

Dialogul și comunicarea vor fi la ordinea zilei, prieteniile se vor bucura de atenție, iar schimbul de idei va fi la cote maxime.

Pești

Veți putea să înveseliți orice potențial partener cu farmecul personal, știind exact ce și când să spuneți. S-ar putea să vă placă în mod inconștient să flirtați mai mult și să vă jucați cu vorbe frumoase. Așa că, fiți atenți la energia pe care o îndreptați spre  alții și verificați-vă intenția!

Accentul următoarei perioade cade pe gusturile voastre și pe dorința de a face tot ceea ce vă place. Dacă o să cumpărați ceva, acesta va fi de eleganță, calitate și lux. Urmăriți-vă comportamentele impulsive, deoarece s-ar putea juca feste pentru voi!

Într-un fel, s-ar putea să simțiți un conflict în zona romantismului și va trebui să vă exprimați în mod clar sentimentele pentru a înțelege ce se întâmplă. Sunteți sensibili și ușor de rănit, mai ales dacă sunteți îndrăgostiți, simțindu-vă mult mai vulnerabili decât de obicei. De parcă nu era suficientă natura voastră senzitivă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop aprilie 2022 jpg
image png
zodii relaxate jpg
horoscop 3 august webp
chiftelute suedeze jpeg
horoscop 4 august jpg
femeie ganduri pixabay jpg
Horoscop dragoste webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net